با سلام
شما قبلا مشکلتون رو با تاپیک "آیا با نامزد بی وفایم ادامه دهم" بیان کردید. بهتر نبود با همون تاپیک قبلی ادامه می دادید؟ چون اینجوری مجبورید دوباره طرح مشکل کنید و دوباره پاسخهای قبلی رو بشنوید. راستی تاپیک قبلیتون از این انجمن حذف یا منتقل شده؟؟
شوهرتون دقیقا الان چند مدته که ازتون خبری نگرفته؟ شما که میگید هنوز بهش علاقه مندید آیا مطمئنید میشه با این آقا به عنوان تکیه گاه زندگیتون ادامه بدید؟ قبلا گفته بودید که پدر و مادرتون میگند این آقا باید تاوان پس بده چون تو این سه سال با ما نشست و برخواست داشته و به همه معرفیش کردیم. پس چرا هیچ اقدامی نمی کنند و به قول شما دست روی دست گذاشتند. دیگه منتظر چی هستند؟ اگه نامزدتون کوتاه اومد آیا با وجود این اتفاقایی که افتاده (چند ماه سراغ نگرفتن و ...) اینقدر بهش اعتماد دارند که به وصلت و خونه بخت رفتن شما راضی بشند؟
من قبلا نظرم رو در مورد مشکلتون گفته بودم. به نظر من این زخم داره چرکی میشه اون هم بدجور. حالا که شما و ایشون و خانواده ها روتون بهمدیگه باز شده بهتره از وابستگیتون به اون آقا کم کنید و کاری رو که اکثر دوستان توصیه می کنند انجام بدید. درضمن دنیا که به آخر نرسیده که فکر خودکشی دارید. این جوری هم دنیا و هم آخرتتون رو خراب می کنید. یادتون باشه که مکافات اون دنیا هزاران برابر از این دنیا سخت تره و غیر قابل برگشت. توکلتون به خدا باشه و از خدا می خوام که آرامش هرچه زودتر بهتون برگرده.
راستی یک سوال دیگه هم داشتم واکنش خانواده نامزدتون چی بوده؟ آیا از شما حمایت می کنند؟









علاقه مندی ها (Bookmarks)