آقای علیرضا فرمایش شماکاملا متینه بخصوص آخرپستت که معتقدی بایداین انرژی هدایت ومدیریت بشه.من قبل ازگذاشتن پست قبلی،به سایتی که صاحب تایپیک ازش نظر پزشکی دیده،سر زدم.اونجا ازپزشک مذکورسوال شده بود که "من هفته ای سه بار خودارضایی میکنم"ایشون گفته بود که اشکال نداره!قطعا نظر یه پزشک متعهد فرق داره،همانطورکه عده ای ازپزشکان متعهد نوع آموزش آمیزش غربی رو حلاجی میکنن واونو ازشکل زننده وحرمت شکنش خارج وسپس آموزش میدن.دراین شرایط که فرد میخاد گناه کنه بهتره درنهایت بین انتخاب گناه وصیغه موقت،صیغه روانتخاب کنه هرچند اون هم عوارض خودش روممکن داشته باشه ولی بارعایت مسائل بهداشتی میتونه بخشیش روکنترل کنه.فقط احتمال وابستگی عاطفی وجود داره اماواسه کسانی که صرف تخلیه جنسی این راه روانتخاب میکنن،این احتمال (وابستگی عاطفی)کمتره.ولی حداقل ،گناهی مرتکب نشده وبه عوارضی که درخودارضایی بدترهست مبتلانمیشه.هرچندمن قویا معتقدم میشه بافعالیت وورزش،وافکارمثبت این انرژی رو جور دیگه خالی کردوحداقل به حرمت همسرآینده از ازدواج موقت هم صرف نظرکرد.نظربعضی پزشکها مصلحتی هست،به خاطروجودتستوسترون بیشتر درخون مرد،تمایلی به تبلیغ ریاضت جنسی تاقبل ازازدواج ندارن،چون آماربزه وجرم درنوجوانان(درگیری های خیابانی) ازنظراونابالامیره.خب با این وصف،درشرایط ناچاری، ازدواج موقت،راه حل نهایی هست.توی همین تالار خانمهایی ازاعتیاد شوهرش به خودارضایی وبه تبع اون فیلمهای پورنو شاکی بودن،یعنی شخص باوجودازدواج،بازم نتونسته ترک کنه.که جای تأسف داره.
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)