به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 فروردین 93 [ 20:19]
    سطح
    10
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    41

تشکرشده 22 در 18 پست

Array
    سلام بچه ها خوب هستین؟
    حرفاتون رو خوندم ومیدونم چی میگید مرسی از راهنماییتون وهمدردی شما
    خب شما میگید رابطه روقطع کنم...گفتنش خیلی آسونه ولی عملکردنش سخته...بعضیا بخاطر وابستگی میگن نمیتونیم قطع رابطه کنیم وبعضیا هم وقتی به رابطه نگاه میکنن میبینن شرایط خوبه اوضاع آرومه وتقریبا دارن خوب پیش میره وانصاف نیست که رابطه رو قطع کنن....خیلیها همچین کاری کردن ومتهم شدن به بی وفایی یا بدقولی دیدم که میگم.......متاسفانه تو رابطه قبلی ام عقل حکم میکردکه باید قطع رابطه کنم....نه پسره خوب بود ونه شرایط واوضاع ولی من وابستش بودم کلی تاوان بابتش داده بودم و قطع رابطه نمیکردم اینقدر پیش رفته لم که آخرش چنین شد
    نمیخوام خودم رو توجیح کنم یا بگم الان انتخابم درسته ولی فعلا من واون آقا پسره باهم خوب هستیم هیچ مشکلی بین ما نیست تازه داره از امید وآرزوش بامن صحبت میکنه نمیشه یدفعه بگم کات!!! اینطور نسبت به دختری که بهنش اعتماد کرده بدبین میشه وشوکه اون میگه زندگیم رو ازاین رو به این رو کردی تازه دارم معنای تفاهم وعلاقه واقعی رومیچشم بهت خیلی اعتماد دارم خب بنظر شما درسته که من بهش بگم کات!!! برامن آسون نیست نمیتونم هم بهانه بتراشم وتموم کنم اون وقت بهم میگه تو اومدی تو زندگیم که وابستیم کنی اون وقت بزاری وبری وضربه عاطفی بزنی چیزی که خودش بارها بهم میگفت که ازهمچین کاری بدش میاد ومیترسه خب مسلما من نمیخوام این کارو باش بکنم والان قطع رابطه رو جایز نمیدونم.........ولی بهتون قول میدم که راجب اون خوب شناخت پیدا کنم وچشمامو بازبکنم ومتوجه باشم که دارم چیکار میکنم ولی شما قول بدید اگه خدای نکرده به مشکلی برخوردم واومدم اینجا شما کمکم کنید ومن تنها نزارید دوستان برام دعا کنید مخصوصا شما آقا فرشید که میدونم دلتون پاکه سر نماز شب برام دعا کنید

تایپیکم رو میبندم مرسی از نظراتتون وراهنمائیتون اینجا به سه تا نتیحه رسیدم
    اینکه هیچ وقت به گذشته فکر نکنم تحت هیچ شرایطی به بدی های گذشته فکر نکنم وبا کینه زندگی نکنم چشمهاروباید شست جور دیگر باید دید
    دوم در مورد این آقا بیشتر شناخت پیدا کنم وبیشتر به نواقص وگره ها توجه کنم اینجا کمتر به دلم توجه کنم وبیشتر از تجربه وعقلم پیروی کنم
    سوم اینکه مشکل طائفه ای رو بهش نگم وببینم خانواده ها چی میگن

شیدا جان بازم خیلی ممنون بابت این تایپیکهایی که بهم دادی چند بار من مرورشون میکنم حرفای سراافراز بهار زندگی وفرشته مهربان رو چندبار مرور کردم وایشالله بهشون عمل میکنم
    آقا فرشید از شما ممنون راستش پست شما رو خوندم البته پست اولی فقط!!! شرمنده که نتونستم تمام پستهاتو بخونم اگه تونستم سر میزنم ولی باورکنید خیلی مشغله هست و فقط وقت میکنم به پست خودم سر بزنم راستش وقتی حرفاتون روخوندم یاد داستان شاعر تبریزی استاد شهریا افتادم ویاد اون شعرش که میگه آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا .............امیدوارم براشما چنین نباشد وزود به خواستتون برسید
    خیلی دوستتون دارم براتون آرزوی موفقیت میکنم قول میدم هرچی شد خبرتون کنم وبهتون بگم ولی دعا یادتون نره ........خدا به همراهتون

- - - Updated - - -
    ویرایش توسط fati_2013 : دوشنبه 18 آذر 92 در ساعت 21:25

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)