ببین جوونا چقدر لا ابالی شدن که یکی هم که توشون درست از آب درمیاد خودش شک میکنه به خودش![]()
تشکرشده 294 در 168 پست
ببین جوونا چقدر لا ابالی شدن که یکی هم که توشون درست از آب درمیاد خودش شک میکنه به خودش![]()
رفیق فابریک (سه شنبه 19 آذر 92)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
به شماتبريك ميكم بخاطراينكه نسبت به هم سن وسالهايي كه توصيف كرديد؛شمادرمسيرطبيعى رشدقرارداريد؛واين حالات ورفتارتان نشانه هاى رشدشخصيتى وبلوغ عاطفى واجتماعى وفكرى هست؛يعنى شخصيت بالغ درشماظهوركرده كه بامطالعه وشناخت بيشترميتوانيدتقويتش كنيد
رفیق فابریک (سه شنبه 19 آذر 92)
تشکرشده 21 در 13 پست
با سلام فراوان خدمت دوستان
ببخشید پوزش می خوام اونم به این علت که این چند روزه قادر به بروز رسانی از جانب سیستم خودم نبودم و به این هوا به همین دلیل شد که با چند روز تاخیر جواب پست های شما دوست عزیز رو بدم باز هم شرمنده
اول تشکر بابت پاسخ رسا و زیباتون و بعد از اون یه عذ خواهی از جانب خودم در خصوص نیاوردن تعبیر مناسب در خصوص دو شخصیتی و اختلال درش چون که رشته ی بنده در این موضوعات صدق نمی کرد گفتم شاید دچار چند شخصیتی شدم و از این باب عرض نمودم
شاید تک علت علاوه بر محیط خانوادگی بنده دانشگاه بودن بوده و هست ولی اخر چرا دیگران مثل من نیستند؟ایا اونا بلوغ فکری در این سن دچار نمی شوند؟هستند دوستانی که 25 ساله ولی عقل چه عرض کنم یه گنجشک
نمی دونم طبیعیه حالت بنده یا خیر ولی امروزه شاید کمتر کسی مثل بنده در این سن دچار اینگونه شخصییت شده باشه نمی دونم شاید از فن بیان من پی به شخصییتم تا حدودی شده باشی من خودم که دارم این متن رو می نویسم احساس دارم که یه فرد 50 ساله هستم نه یه جوون 19 ساله و از همینه که می ترسم که هی روز به روز شخصییتم افکارم تموم وجودم پر شه از این گونه رفتار و از جوونیم لذت نبرم
یه مبحث دیگه خواستم عرض کنم که اونم اینه که امروزه این گونه طرز فکر اینگونه افکار و شخصییت خریدار داره شاید موجب مزاح دوستان واقع شم با این حرفم اونم اینه که اگه ما یه روزی بریم خواسگاری نمی گن این بشر یه جوریه؟؟؟؟؟کاری شده که خودم به خو.دم شک کنم
به هر حال بسیار ممنونم ازت خانوم pooh عزیز
- - - Updated - - -
سلام به کارشناس محترم
تا حدودی پی برده ام که شما تا به امروزی که دیدی بر تاپیک ها داشتم برای هر شخصی یا هر مبحثی پست نمی گذاشتید خیلی خوشحالم که برای بنده پست گذاشتید امیدوارم این وقت رو به غنیمت شمرده باشم
با رشد شخصیتی موافقم چرا؟
چون که در محیط خانوادگی بنده برادرم هم مثل بنده بوده اگر اشتباه نکنم ایشون هم در این سن یه فرد بالغی بوده ولی باز هم اصلاح می کنم که هستند دوستانی در خانواده اعم از اشنایان که شاید به درستی بگم 30 ساله اند ولی بویی از درک و شعور و ... نبرده اند یا همین دوستان بنده از صبح که پا می شن تو فکر این هستن که با کی دوس شن با کی نشن ولی من این کارارو رو کمبود می بینم درسته نیازه ولی از این راه؟؟؟
به هر حال بسیار سپاس و درود از شما کارشناس عزیز![]()
Pooh (چهارشنبه 20 آذر 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)