ببخشید از نظر من طرز تفکر شما در مورد ازدواج درست نیست!شما دنبال 1 نفر هستید که آسایش و رفاه شما رو فراهم کنه!در حالی که زندگی مشترک پر از فراز و نشیبه. شما در انتخاب این خانم خیلی دارید حساب سود و منفعت خودتونومی کنید:این که درآمد این خانم براتون مهمه، با رفت و آمد ایشون مشکل دارید، تاکید دارید ایشون خیلی کار می کنن... اگر این خانم رومی خواید باید ایشون رو با خانواده پرجمعیتش بپذیرید. باید این احتمالو بدبد که رفت و آمدشون ریاد باشه یا حتی بعد از این بشه! درسته میگن قبل از ازدواج با منطق پیش برید ولی نه اینکه فقط منافع خودتون رو بسنجید!اصلا روی حقوق خانم هم حساب نکنید ایشون برای تامین مخارج زندگی وظیفه ای ندارند، این وظیفه به عهده شماست!1 نکته دیگه: شما با هر زنی ازدواج کنید ممکنه غر بزنه!اگر انقدر از ازدواج و مشکلاتش می ترسید بهتره ازدواج نکنید!چون بهترین ازدواج ها هم پر از فراز و نشیبه!
- - - Updated - - -
اگر 1 ذره در مورد زیبایی ایشون شک دارید پا پیش نزارید چون وقتی آدم به کسی علاقه من میشه قاعدتا باید به نظرش زیبا بیاد! من احساس می کنم شما به خاطر حسن های دیگه ی این خانوم دارید از این مساله چشم پوشی می کنید برای همینه که شک دارید. به خواهرتون هم بگید اگر خانومتون مانع رفت و آمد شما و ایشون بشه چه حسی پیدا می کنه؟! ایشون به گفته خودتون فقط مادر و خواهراشوداره.انتظار نداشته باشید اون ها را به خاطر شما وخانواده تون کنار بزاره!

علاقه مندی ها (Bookmarks)