به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: انتخاب همسر

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    سلام آقا فرهاد، من در حدی نیستم که بتونم شما رو راهنمایی کنم فقط چند نکته توی نوشته ات بود که به نظرم برای اینکه صدمه ای نبینی لازمه بهشون بیشتر توجه کنی.

نقل قول نوشته اصلی توسط farhadz نمایش پست ها
    پسری هستم 30 ساله. تا حالا توی شهر که پیش دوستانم میرفتم دختران زیادی رو دیدم که هیچ وقت نگاهی از روی علاقه به هیچکدومشون نکردم.ایشون اولین کسی هستن که من واقعا" به چشم همسری بهشون نگاه کردم.
    این جمله که آقا پسری تا 30 سالگی به هیچ دختری از روی علاقه نگاه نکرده دو معنی بیشتر نمیتونه داشته باشه که هر دو تا به نظر من متاسفانه خیلی بد هستند:

یا داری خیلی اغراق میکنی یا واقعا اینطوره که در هر دو صورت قبل از اقدام به ازدواج باید حتما حضوری پیش روانشناس بری.

چهره ایشون خیلی زیبا نیست و من تا چند روز پیش شک داشتم اما با مطالعاتی که در این سایت و جاهای دیگه داشتم فهمیدم که زیبایی ملاک اصلی ازدواج نیست.از نظر سن هم همینطور و خوندم که تا 2 سال هم هیچ مشکلی وجود نداره.
    کی گفته که زیبایی ملاک اصلی ازدواج نیست؟! نمیدونم کجای این سایت همچین چیزی نوشته. بعید میدونم کسی مخالف این باشه که یکی از مهمترین ملاکهای ازدواج اینه

که همسرت به نظرت زیبا بیاد. چه قیافه اش چه تیپش چه اخلاقش چه رفتارش چه نحوه حرف زدنش. یعنی از بودن باهاش باید لذت ببری. فقط تنها چیزی که هست اینه که

تعریفها از زیبایی فرق میکنه. یعنی میشه به دل نشستن طرف مقابلت نه به عنوان یک دوست بلکه به عنوان کسی که قراره باهاش رابطه زناشویی داشته باشی.

اما نمیدونم چرا هنوز یه خورده شک دارم.

تو این چند روزه هر کاری هم که کردم نتونستم از ذهنم بیرونش کنم و باز ازش خوشم میاد.
    اما نمیدونم چی داره مانعم میشه.
    این شک ها به نظرم یعنی یا از خودت مطمئن نیستی که میتونی همسر مناسبی براش باشی. خودت رو در حدی نمیبینی که بتونی خوشبختش کنی.

یا اینکه اونرو مناسب برای خودت نمی بینی که حالا به خاطر یکی دو ویژگی که داشته برات جالب اومده ولی ویژگی های اصلی که برات مهمه رو نداره.

در هر دو صورت باید یا خودت با خودت روراست تر باشی و سعی کنی بدون ترس علتها رو در خودت کشف کنی یا اینکه از یک روانشناس به صورت حضوری

کمک بگیری.

2. 3 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

farhadz (جمعه 15 آذر 92), sanjab (پنجشنبه 14 آذر 92), میشل (جمعه 15 آذر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)