به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 54
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 مهر 93 [ 00:49]
    سطح
    32
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    884

تشکرشده 793 در 374 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط farshidnaji نمایش پست ها
    این یه نفر با بقیه فرق داره

شاید این یه نفر رو بخشیدم شاید ! ولی هر چی هست فرق زیادی هست بین دیدنش در حالت نداشتن رابطه و دیدنش در حالت داشتن رابطه

و اگر هم بهم برسیم مثل شرایطی که رابطه نداشته و ... نخواهد بود

======
    اصلا حرفاتون با هم نمیخونه . نه به اون شوری شور که واسش تاپیک باز کردین، نه به این بی نمکی با این حرفاتون.

ببینید اون یه فرد حقیقی بود

در مورد اون آدم حرف زدن - حرف زدن در مورد آمار و ارقام و .. نیست

فقط میخوان ظن مثبت بهش داشته باشم

کاش بااونی هم که ازدواج میکنی همین تفکر رو در موردش داشته باشی که البته درستش هم همینه نه حساسیت و افکاری که تو پستهای قبلی داشتین.

2. 3 کاربر از پست مفید kamr تشکرکرده اند .

farshidnaji (سه شنبه 12 آذر 92), shabnam z (سه شنبه 12 آذر 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 12 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 اسفند 97 [ 18:25]
    سطح
    46
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamr نمایش پست ها
    اصلا حرفاتون با هم نمیخونه . نه به اون شوری شور که واسش تاپیک باز کردین، نه به این بی نمکی با این حرفاتون.

ببینید اون یه فرد حقیقی بود

در مورد اون آدم حرف زدن - حرف زدن در مورد آمار و ارقام و .. نیست

فقط میخوان ظن مثبت بهش داشته باشم

کاش بااونی هم که ازدواج میکنی همین تفکر رو در موردش داشته باشی که البته درستش هم همینه نه حساسیت و افکاری که تو پستهای قبلی داشتین.
    آخه این یکی حیفه اگر تا خاستگاری جلو برم بعد بهم بزنم

ولی دخترای دیگه حیف نیستن این نشد یکی دیگه

============

نمی دونم چرا زندگی من اینطوری مبهم گره خورده

اصلا حال ندارم برم دنبال کار

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام آقا فرشيد تا حالا براي پيدا كردن گمشده تون چكار كرديد؟؟؟
    اينطور كه شما ميگيد اون خانوم رو در مسير مدرسه ميديديد در اون سال يك مدرسه در يك مقطع چند تا كلاس و دانش آموز داره؟مطمعنا اگر يه آشنا تو آموزش پرورش داشته باشيد به حول قوه الهي گمشده تون پيدا ميشه.
    شما حتما بايد پيداش كنيد نه لزوما براي ازدواج براي اينكه به آرامش برسيد . كه اين آرامش حتما با ازدواج نيست .
    پس كفش آهني به پا كنيد و توكل به خدا و چند روز مداوم دنبالش باشيد.

5. کاربر روبرو از پست مفید صبوری تشکرکرده است .

farshidnaji (سه شنبه 12 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    46
    دستاوردها:
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبوري نمایش پست ها
    سلام آقا فرشيد تا حالا براي پيدا كردن گمشده تون چكار كرديد؟؟؟
    اينطور كه شما ميگيد اون خانوم رو در مسير مدرسه ميديديد در اون سال يك مدرسه در يك مقطع چند تا كلاس و دانش آموز داره؟مطمعنا اگر يه آشنا تو آموزش پرورش داشته باشيد به حول قوه الهي گمشده تون پيدا ميشه.
    شما حتما بايد پيداش كنيد نه لزوما براي ازدواج براي اينكه به آرامش برسيد . كه اين آرامش حتما با ازدواج نيست .
    پس كفش آهني به پا كنيد و توكل به خدا و چند روز مداوم دنبالش باشيد.

من آشنا تو آموزش و پرورش که هیچ پیش رئیس سپاه استان رفتم کاری از دستش بر نیومد

میگن بعضی مواقع تو زندگی گره هایی هست بنده باید تلاش کنه تا حل بشه

ولی بعضی مواقع خدا میخواد بندش به جایی برسه کارد به استخون برسه تا بفهمه تو این مقطع جز خدا هیچ مسئول و هیچ پارتی جز خودش نمی تونه کاری کنه

من الان به اون مرحله رسیدم

پیش چهار پنج تا رئیس تو جاهای مختلف رفتم نشد

الان فقط و فقط از خدا میخوام دیگه راهی برای تلاش نمونده

اگر خدا بخواد من دوباره میبینمش

شاید باورتون نشه دوران دبیرستان بعضی مواقع 3 روز نمی دیدمش گریه میکردم میگفتم دلم براش تنگ شده خدا ! فرداش میدیدم بدون استثنا

حالا اون 3 روز ها شده 7 سال

اگر نشد نشده با کس دیگه ازدواج می کنم

ولی دلم برای اون دختری که قرار همسرم بشه میسوزه که چطور با یه عشق کمرنگ من باید کنار بیاد - چقدر به زور و زحمت باید یه دوست دارم بهش بگم

به هر حال خدا صلاح بندش رو بهتر میدونه

7 سال دارم التماسش می کنم این یک سال اخیر شب و روز دارم التماسش می کنم مطمئنم بی نتیجه نمی میونه این دعا ها و التماس ها

سمع الله لمن حمد

7. کاربر روبرو از پست مفید farshidnaji تشکرکرده است .

sanjab (سه شنبه 12 آذر 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    62
    دستاوردها:
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    من هم تقريبا هم سن شما هستم براي مشكلي كه در مداركدانشگاهم پيش اومد مجبور شدم برم مدرسه دوران دبيرستانم.حدود يه ساعتي اونجا بودم درقسمت بايگانيشون. بايگاني ها برحسب فارق التحصيلي هر سال مرتب شده همشونم عكس داره پس اگر بتوني اون پرونده ها رو ببيني ميشناسيش اگر خودتم نميتوني بري يه آشنا داشته باشي ميتونه اين كار رو برات انجام بده.

- - - Updated - - -

تازه اگه همون موقع كارآگاه بازي در مياوردي شايد آدرس دقيق خونشونو پيدا ميكردي.اگه از اون محل نرفته باشن احتمالا بشه پيداشون كرد.

9. کاربر روبرو از پست مفید صبوری تشکرکرده است .

farshidnaji (چهارشنبه 13 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    46
    دستاوردها:
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    من هم تقريبا هم سن شما هستم براي مشكلي كه در مداركدانشگاهم پيش اومد مجبور شدم برم مدرسه دوران دبيرستانم.حدود يه ساعتي اونجا بودم درقسمت بايگانيشون. بايگاني ها برحسب فارق التحصيلي هر سال مرتب شده همشونم عكس داره پس اگر بتوني اون پرونده ها رو ببيني ميشناسيش اگر خودتم نميتوني بري يه آشنا داشته باشي ميتونه اين كار رو برات انجام بده.

- - - Updated - - -

تازه اگه همون موقع كارآگاه بازي در مياوردي شايد آدرس دقيق خونشونو پيدا ميكردي.اگه از اون محل نرفته باشن احتمالا بشه پيداشون كرد.
    من قیافش رو میشناسم

آشنامون که نمیشناسه

به من گفتن فقط با حکم پلیس و ... میشه یه پسر به پروندهای مدرسه دخترونه دست پیدا کنه

مثلا پرونده قتلی چیزی

=========

گفتم من خیلی جاها رفتم نشد

الان فقط خدا - خودشم از خدا نمیخوام بدون هیچ زحمتی بهش برسم که امکان نداره

فقط از خدا میخوام یه بار ببینمش بعد کلی تلاش و همت برای رسیدن بهش می کنم

ای کاش من مجبور نشم با کس دیگه ای ازدواج کنم

چون هر دختری شاید خیلی از مسائل مثل وضعیت متوسط مالی و ... کنار بیاد

ولی هیچ دختری با کمبود محبت از طرف شوهرش کنار نمیاد

من 99 درصد نگران کسی هستم که خدای نکرده قرار باشه زن من بشه

اخلاقم که خیلی خوبه از نظر ایمان هم تو شرایط خوبی هستم - عفت هم که دارم از نظر ظاهرم که خوبم

ولی عمرا نمی تونم کسی رو جز اون دوست داشته باشم

لا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    62
    دستاوردها:
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    آقا فرشيد اگه تو شهرتون بودم .ميتونستم برم اون مدرسه و با مسئول بايگانيش جوري صحبت كنم بخواد بدون حكم كمكمون كنه وقتي رفتم مدرسه خودمون تو اون يك ساعت اينقدر با مسئول مدرسه خودموني شدم كه داشت برام همه چيزو تعريف ميكرد حتي تمام معلما و ساعت هاي كلاسيشونم گفت . كلي با هم ندار شده بوديم آشناي شما هم همين كار رو ميتونه براتون بكنه نميتونه؟؟؟البته محصل اونجا باشه بهتر.

12. کاربر روبرو از پست مفید صبوری تشکرکرده است .

farshidnaji (چهارشنبه 13 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    46
    دستاوردها:
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    آقا فرشيد اگه تو شهرتون بودم .ميتونستم برم اون مدرسه و با مسئول بايگانيش جوري صحبت كنم بخواد بدون حكم كمكمون كنه وقتي رفتم مدرسه خودمون تو اون يك ساعت اينقدر با مسئول مدرسه خودموني شدم كه داشت برام همه چيزو تعريف ميكرد حتي تمام معلما و ساعت هاي كلاسيشونم گفت . كلي با هم ندار شده بوديم آشناي شما هم همين كار رو ميتونه براتون بكنه نميتونه؟؟؟البته محصل اونجا باشه بهتر.

آشناهای من کله گنده های استان هستند

نمیان گرم و صمیمی بشن با مسئولین اونجا

خیلی منونم که فکر من هستید بینهایت ممنونم

ولی یه حسی مثل حس ششم میگه حالا حالا ها حتی بعد 7 سال این خداست که راضی نیست من ببینمش چون دیدن اون همان و {اگر مجرد باشه} ازدواج همان

چون من سال بعد ارشدم رو میگیرم سربازی هم ندارم

خیلی سخته که من به خاطر یه خاطه از 7 سال پیش دارم رو واقعیات امروز خط می کشم

خیلی هم خوشحالم چون به نظرم تو این دوره زمونه که خیانت مد روز هست من اینجور آدمی نیستم

بعضی مواقع دعا اجابت نمیشه به صلاح بندست

حالا یا اون ازدواج کرده و من طاقت روبرویی با این واقعیت رو ندارم

یا مثلا شاید خدا میخواد 7 سال نه بعد 8 سال بهش برسم ! به هر حال هر چی الله بخواد

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 شهریور 93 [ 10:36]
    سطح
    3
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    Overdrive100 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    157

تشکرشده 226 در 130 پست

Array
    با سلام و ادب و احترام خدمت دوستان به ویژه فرشید عزیز

امیدوارم بتونیم چند کلمه ای رو دوستانه وار و از همه مهمتر مردونه زده باشیم
    به عنوان یه مرد متاهل برات می نویسم و از همه مهمتر همسن و سال خودت با یه چند ماه اختلاف و باز هم از اون مهمتر هم فکر و هم عقیده خودت پس امیدوارم قشنگ و مردونه بتونیم با هم کنار بیاییم و بحث و تبادل نظر داشته باشیم

خوب اقا فرشید شما که اهل نماز و روزه و ..... و به ویژه زندگی پاک و از همه مهمتر گذشته پاک بودی حیف نیست که این مسئله رو به خانواده ات نسپاری تا اینکه خودت انتخابشون کنی؟

اصلا شما چند تا خواهر و برادر دارید ؟

ببین برادر عزیزم اگه یادت باشه این دوستی ها در زمان 18 19 سالگی خودمون باز هم مثل همین دوران تو اوج بود درسته ؟

الانم به همین صورته ولی چون ما سنمون رفته بالاتر و فکرمون باز تر شده مخصوصا با پا گذاشتن تو اجتماع شناختمون خیلی بیشتر شده این رابطه رو خیلی ازاد تر می بینیم و از همه مهمتر اون رو با دیدی می بینیم که هر ان فکر می کنیم که تموم افراد جوون این مملکت به این دوستی ها الوده شدند و از این حرفا درسته؟

ولی حقیقت اینه که هستند افرادی که چه به این سن حتی چشمشون به نامحرم هم نیفتاده می دونم و با چشم دیدم که این رو قبول کردی

اما اون چیزی که مهمه از اینجا شروع میشه

ازدواج با دوستی خیلی فرق می کنه دنیا فرق می کنه

ازدواج چجوری برات تعبیرش کنم اونم از دیدگاه یه مرد نه زن

دخترای عزیزمون یه دیدگاهی دارن در خصوص ازدواج که بیشتر از جنبه احساسی هستش ولی یه اقا پسر دیدگاهش خیلی فرق می کنه

ببین برادرم ازدواج باید به چشم باز صورت بگیره اره چشم باز و منطقی

شما داری ازدواج می کنی اونم با کسی که می خوای سالیان سال کنارت باشه و باهات زندگی کنه هندوونه نیست که می خوای بری از تره بار بگیری که اینجوری فکر می کنی که توش ممکنه 50% ادم درست گیرت بیاد 50% یک فاحشه

دختری که پاک باشه دختری که خانواده دار باشه مشخصه اصلا بهت میگم تابلو هستش
    دختری که اهل شیشه خورده نباشه مطمئن باش اولین سوالش از تو اینه که شما رابطه داشتی یا نه
    دختری که سالم باشه براش این مسائل مثل خودت مهمه مطمئن باش

میگم که شما تا به این سن پیش نیومده که بری خواستگاری و از نزدیک مشاهده کنی و تموم جنبه هاش رو انالیز کنی
    شما اگه خودت رو قبول داشته باشی و ایمان داشته باشی به خودت که پاک زندگی کردم و حقمه پاک گیرم بیاد مطمئن باش خود به خود فوکوش می کنی روی تموم جنبه های اون خانومی که داری درموردش حرف میزنی

پس چی شد نتیجه :

ابتدا اگه قصدت جدی هستش برای ازدواج میگم جدی یعنی اینکه واقعا دوست داری ازدواج کنی و یه شریکی بیاد تو زندگیت اول یه بسم الله بگو بعدش به خانواده خودت اعلام کن و بگو که من این جور دختر رو برای ازدواج می پسندم و به دنبال اینگونه افراد باشید برای من مطمئن باش که خانواده خودت اگاه به این موضوع به خصوص دخترای فاحشه و سالم هستند

یه چیز تو پرانتزی بهت بگم که مادر ادم یا خواهر ادم راحت می تونن یه دختر پاک و سالم رو از یه دختر بد و اینا تشخیص بدن نمی دونم چجوری ولی فکر کنم چطور ما می تونیم یه پسر خوب و باشخصیت رو از یه پسر بی شخصیت تشخیص یدیم اونا هم همین جورین

پس اول شد خانواده

دوم اینه که تکلیف خودت رو با خودت مشخص کن خیلی ازت دل چرک شدم دلیل دارم اونم اینه که یه مرد با کلاس و با شخصییت و خوشتیپی مثل تو میاد در مورد گذشته اش اینجوری اظهار نا ارامی یا بهتر بگم ناراحتی می کنه؟
    برادر عزیزم گذشته رو تا به امروز هر چی بود درست از این جا به بعد رو فقط فقط به ایندت فکر کن هر جا فکر کردی که داری میری تو اون فکرا یا خودت رو مشغول کن یا اینکه برو قران بخون و از خدا طلب ارامش کن تا کی می خوای به فکر اون خانوم باشی؟؟؟
    می دونم سخته پسر خوب ولی نمی ارزه جوونیت رو به هدر بدی

سوم هم اینکه این دو مرحله رو اول مشخص کن بعد بیا از دوستان راهنمایی بگیر چرا که با دیدی و منطقی تر می تونی به موضوعات پیشه رو نگاه کنی

اینارو نوشتم که فقط بهت یه چیزو بگم اونم اینه که
    1: دختر خوب کم نیست خودت باید خوب باشی تا خوب ها جلوت نمایان شن
    ( از قدیم گفتن سالم زندگی کن تا سالم گیرت بیاد کاری به جنبه قرانی ندارم)
    2: دختر خوب رو به نداشتن رابطه با جنس مخالف تعبیر نکن می دونم از دیگاه یه مرد اولویت اصلیشه قبول دارم برای خودم هم همین بود ولی ادم باید موارد دیگه رو هم در نظر بگیره اگه بخوای یه مورد رو همش تمرکز کنی روش میزنی به قول ما گیلکا ماستو فاگاردانی ( یعنی میزنی همه چی رو خراب می کنی)

این دومورد نتیجه اصلی بود تا الان امیدوارم پاره ای از ابهامات یه جوون خوش تیپ و با شخصییت و گل رو بر طرف کرده باشم
    باز هم هرگونه سوالی بود هستم در خدمتت امیدوارم در تموم مراحل زندگیت پیروز و سربلند باشی

خوش باشی

یا علی

15. 2 کاربر از پست مفید بی وفا تشکرکرده اند .

farshidnaji (چهارشنبه 13 آذر 92), kamran2007 (شنبه 16 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    46
    دستاوردها:
    تشکرها
    172

تشکرشده 194 در 95 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بی وفا نمایش پست ها
    با سلام و ادب و احترام خدمت دوستان به ویژه فرشید عزیز

امیدوارم بتونیم چند کلمه ای رو دوستانه وار و از همه مهمتر مردونه زده باشیم
    به عنوان یه مرد متاهل برات می نویسم و از همه مهمتر همسن و سال خودت با یه چند ماه اختلاف و باز هم از اون مهمتر هم فکر و هم عقیده خودت پس امیدوارم قشنگ و مردونه بتونیم با هم کنار بیاییم و بحث و تبادل نظر داشته باشیم

خوب اقا فرشید شما که اهل نماز و روزه و ..... و به ویژه زندگی پاک و از همه مهمتر گذشته پاک بودی حیف نیست که این مسئله رو به خانواده ات نسپاری تا اینکه خودت انتخابشون کنی؟

اصلا شما چند تا خواهر و برادر دارید ؟

ببین برادر عزیزم اگه یادت باشه این دوستی ها در زمان 18 19 سالگی خودمون باز هم مثل همین دوران تو اوج بود درسته ؟

الانم به همین صورته ولی چون ما سنمون رفته بالاتر و فکرمون باز تر شده مخصوصا با پا گذاشتن تو اجتماع شناختمون خیلی بیشتر شده این رابطه رو خیلی ازاد تر می بینیم و از همه مهمتر اون رو با دیدی می بینیم که هر ان فکر می کنیم که تموم افراد جوون این مملکت به این دوستی ها الوده شدند و از این حرفا درسته؟

ولی حقیقت اینه که هستند افرادی که چه به این سن حتی چشمشون به نامحرم هم نیفتاده می دونم و با چشم دیدم که این رو قبول کردی

اما اون چیزی که مهمه از اینجا شروع میشه

ازدواج با دوستی خیلی فرق می کنه دنیا فرق می کنه

ازدواج چجوری برات تعبیرش کنم اونم از دیدگاه یه مرد نه زن

دخترای عزیزمون یه دیدگاهی دارن در خصوص ازدواج که بیشتر از جنبه احساسی هستش ولی یه اقا پسر دیدگاهش خیلی فرق می کنه

ببین برادرم ازدواج باید به چشم باز صورت بگیره اره چشم باز و منطقی

شما داری ازدواج می کنی اونم با کسی که می خوای سالیان سال کنارت باشه و باهات زندگی کنه هندوونه نیست که می خوای بری از تره بار بگیری که اینجوری فکر می کنی که توش ممکنه 50% ادم درست گیرت بیاد 50% یک فاحشه

دختری که پاک باشه دختری که خانواده دار باشه مشخصه اصلا بهت میگم تابلو هستش
    دختری که اهل شیشه خورده نباشه مطمئن باش اولین سوالش از تو اینه که شما رابطه داشتی یا نه
    دختری که سالم باشه براش این مسائل مثل خودت مهمه مطمئن باش

میگم که شما تا به این سن پیش نیومده که بری خواستگاری و از نزدیک مشاهده کنی و تموم جنبه هاش رو انالیز کنی
    شما اگه خودت رو قبول داشته باشی و ایمان داشته باشی به خودت که پاک زندگی کردم و حقمه پاک گیرم بیاد مطمئن باش خود به خود فوکوش می کنی روی تموم جنبه های اون خانومی که داری درموردش حرف میزنی

پس چی شد نتیجه :

ابتدا اگه قصدت جدی هستش برای ازدواج میگم جدی یعنی اینکه واقعا دوست داری ازدواج کنی و یه شریکی بیاد تو زندگیت اول یه بسم الله بگو بعدش به خانواده خودت اعلام کن و بگو که من این جور دختر رو برای ازدواج می پسندم و به دنبال اینگونه افراد باشید برای من مطمئن باش که خانواده خودت اگاه به این موضوع به خصوص دخترای فاحشه و سالم هستند

یه چیز تو پرانتزی بهت بگم که مادر ادم یا خواهر ادم راحت می تونن یه دختر پاک و سالم رو از یه دختر بد و اینا تشخیص بدن نمی دونم چجوری ولی فکر کنم چطور ما می تونیم یه پسر خوب و باشخصیت رو از یه پسر بی شخصیت تشخیص یدیم اونا هم همین جورین

پس اول شد خانواده

دوم اینه که تکلیف خودت رو با خودت مشخص کن خیلی ازت دل چرک شدم دلیل دارم اونم اینه که یه مرد با کلاس و با شخصییت و خوشتیپی مثل تو میاد در مورد گذشته اش اینجوری اظهار نا ارامی یا بهتر بگم ناراحتی می کنه؟
    برادر عزیزم گذشته رو تا به امروز هر چی بود درست از این جا به بعد رو فقط فقط به ایندت فکر کن هر جا فکر کردی که داری میری تو اون فکرا یا خودت رو مشغول کن یا اینکه برو قران بخون و از خدا طلب ارامش کن تا کی می خوای به فکر اون خانوم باشی؟؟؟
    می دونم سخته پسر خوب ولی نمی ارزه جوونیت رو به هدر بدی

سوم هم اینکه این دو مرحله رو اول مشخص کن بعد بیا از دوستان راهنمایی بگیر چرا که با دیدی و منطقی تر می تونی به موضوعات پیشه رو نگاه کنی

اینارو نوشتم که فقط بهت یه چیزو بگم اونم اینه که
    1: دختر خوب کم نیست خودت باید خوب باشی تا خوب ها جلوت نمایان شن
    ( از قدیم گفتن سالم زندگی کن تا سالم گیرت بیاد کاری به جنبه قرانی ندارم)
    2: دختر خوب رو به نداشتن رابطه با جنس مخالف تعبیر نکن می دونم از دیگاه یه مرد اولویت اصلیشه قبول دارم برای خودم هم همین بود ولی ادم باید موارد دیگه رو هم در نظر بگیره اگه بخوای یه مورد رو همش تمرکز کنی روش میزنی به قول ما گیلکا ماستو فاگاردانی ( یعنی میزنی همه چی رو خراب می کنی)

این دومورد نتیجه اصلی بود تا الان امیدوارم پاره ای از ابهامات یه جوون خوش تیپ و با شخصییت و گل رو بر طرف کرده باشم
    باز هم هرگونه سوالی بود هستم در خدمتت امیدوارم در تموم مراحل زندگیت پیروز و سربلند باشی

خوش باشی

یا علی

داداش گلم شرمنده کردی منو با این کامنتت

خوشحالم که افتخار آشنایی با شما رو دارم

دوست گلم والله من تو حس و حال ازدواج نیستم یعنی از هیچ دختری خوشم نمیاد - الان با دختری چت می کنم البته درسی ! که از هر لحاظ خانوم به تمام معناست جز یه مورد که یه بار گول خورده از یه نفر - این خانوم خیلی خیلی زیباست و خوش اندام و خوش صدا و ... کلی خصوصیت های عاطفب خوب مثل مهربون بودنش و ....

ولی الان میگه بیا بازم همدیگرو ببینیم اصلا حالشو ندارم برم ببینمش - چه ازدواجی ؟

ولی من میخوام نهایت صبرم رو برای رسیدن به اون دختر آرزوهام که از قضا یه دختر خیلی معمولی هست بکنم

در مورد خانوادم هم تابستون جریان اون دختر رو با مادرم در میون گذاشتم به لطف مشاوره هایی که از این سایت گرفتم و مادرم گفت کاش 7 سال پیش می گفتی کاری برات می کردم

وگرنه من اصلا الان نمیخوام ازدواج کنم - تنها اگر و اگر اون رو پیدا کنم مشتاقانه و با هیجان فراوان باهاش ازدواج می کنم

در مورد همسر آیندم - واقعا نمیخوام کسی رو بدبخت کنم اینو جدی میگم به هیچ دختری علاقه ندارم - به این دختری که اینقدر خوشگله علاقه ندارم چه برسه به بقیه

ولی نظراتتون در مورد ازدواج خیلی خیلی منطقی و قشنگ و خودمونی بود بسیار بسیار ممنونم

اگر روزی مجبور به ازدواج اجباری شدم حتما رعایتشون میکنم

کامنت شما رو هم تو یه صفحه Word سیو کردم

دوست داشتن همسر بر خلاف دیدگاه افراطی کل جنبه های زندگی نیست

ولی قبول کنیم بخش خیلی خیلی مهمی هست - من اگر ازدواج کنم و همسرم رو دوست نداشته باشم ! این خودش گناه بزرگی نیست ؟

7 سل که صبر کردم همه دخترا هم که تو 22 یا 23 سالگی ازدواج نمی کنند

یه کورسوی امیدی دارم فعلا منتظر میمونم

- - - Updated - - -

واقعا میخوام شانسم رو برای هم نفس امتحان کنم

نمیخوام مثل زندگی پدر و مادرم هم قفس داشته باشم

17. کاربر روبرو از پست مفید farshidnaji تشکرکرده است .

sanjab (چهارشنبه 13 آذر 92)

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)