سلام عزیزم
منم کم و بیش مشکله شما رو دارم.5 ماهه ازدواج کردم. ولی مشکل شوهر من اینه که وقتی عصبی میشه و یا یه حرفه من به مذاقش خوش نمیاد شروع میکنه به فحاشی به من، به من و خانوادم بی احترامی های بدی می کنه (البته تو دعوا فقط اونم فقط پیش من)...باورت نمیشه وقتی این حرفا رو می شنوم اینقد دلم میخاد جوابشو بدم و مقابله به مثل کنم باهاش که نگو......دفعه اول همینکارو کردم ولی خیلی اوضاع خراب شد طوری که خودم سموت کردم و قائله رو ختمش کردم...الان هرموقع عصبی میشه و می فهمم که میخاد بره تو فازه دیگه فقط سکوت می کنم در مقابل تمام حرفای بد و فحاشی ها و بی احترامیهاش...میذارم اینقد بگه که خسته بشه...فقط آخرش میرم چند ثانیه نوازشش می کنم و میرم سراغ کار خودم...یه جورایی جواب داده چون وقتی آروم میشه و یه چیزی میگه و من جوابشو منطقی می گم خودش معذرت خواهی میکنه از حرفاش
اوایل زندگی همسر من هم تو خونه و شرایط عادی یه موقع حرفایی می زد که به نظره من بی تربیتی بود، با آرامش بهش گفتم حرفاتو دوست ندارم اذیتم میکنه...
الانم بعد از هر دعوا و فحاشیش که آروم میشه بهش میگم با این رفتارت منو سرد می کنم دلم ازت میگیره خودتو از چشمم میندازی و .....
عزیزم سعی کن آؤوم آروم روش کار کنی..با سیاست..با شوخی با خنده با معاشقه...بهش بگو قربونت برم که اینقد خوبی (خوبیهاشو بگو براش) حیف نیست بی ادبی حرف بزنی حیف نیست بچمون بی ادب بشه....مردها عاشقه اینن که قربون صدقشون بری مخصوصا اگه مغرور باشن مثل شوهر من
من الان باردارم ماهه اولم..تا میاد یه چیزی بگه میگم نگو بچه می شنوه یاد میگیره!!نگو استرس برام بده.....
ببخشید طولانی شد امیدوارم تجربیات مفید باشه برات.............اصلا اصلا اصلا به جدایی فکر نکن می تونی درستش کنی و همون آدمی رو بسازی که میخای فقط باید صبر داشته باشی و با سیاست رفتار کنی

علاقه مندی ها (Bookmarks)