عزیز دلم حق داری ناراحت باشی ، آزرده شدی ريال اما عزیزم چاره اش طلاق نیست .
کم و بیش توی زندگی هر کس ممکنه مسائلی پیش بیاد که حمل بر بی ادبی باشه .
من فکر میکنم شما با اخلاق خیلی خوب و مودب خودت( البته نه طوری که احساس کنه داری بهش فخر میفروشی یا مسخره اش میکنی ) به همسرت یاد بدی ، تا اگر اون حرف بدی میزنه خودش شرمنده بشه .
البته این رو هم بهت بگم که همسرت اعتماد به نفسشون کم هست که این حرف ها رو میزنن .
مثلا وقتی توی مغازه پول کم میاره ، یا توی روابط جنسیتون کم میاره ... طوری باهات حرف میزنه که شما متجوجه کم آوردنش نشی ، که متاسفانه شما رنجیده میشی .
عزیزم اصلا به طلاق فکر نکن ، هیچ وقت ... اینا مسائلی نیست که بخوای به خاطرش به طلاق فکر کنی ، هر چقدر شما رو میرنجونه ، ولی رنجیده شدنش از مشکلات و مسائل بعد از طلاق خیلی اصلا بیشتر نیست .
میدونم مشکلتون حل میشه عزیزم ] غصه نخور ، سعی کن کمی خودت رو قوی کنی . و یاد بگیری که در این طور مواقع چه عکس العملی در برابر همسرت داشته باشی و یا از قبل طوری صحبت کنی که اون شرمش بشه که بخواد همچین با شما حرف بزنه .
من یک مثل میزنم شاید به دردت بخوره ، مثلا شما که میدونی همسرت این چنینی هست ، وقتی چیزی ازت میخواد ، یا سعی کن خیلی خوب و با خنده مهربانانه انجامش بدی ، یا اگر نمیتونی از قبل از اینکه اون حرفی بهت بزنه خودت معذرت خواهی کنی . مثلا وقتی توی مغازه ازت پول میخواد ، قبل از اینکه بگی ندارم ، بگو چشم الان نگاه میکنم ، وقتی نگاه کردی و دیدی نداری ، با یک ناراحتی توی صورتت بگو شرمنده گلم ، من هم همرام نیست .
یا اینکه قبل از رابطه جنسی بهش اعتماد به نفس بده ، از قدرتش تعریف کن ، و خیلی براش زنانگی کن .
عزیزم مطمئن باش که همسرت هم از این موضوع رنج میبره ، ولی غرور داره و به روی خودش نمیاره و طوری باهات صحبت میکنه که در برابرت کم نیاره ،
وقتی چیزی ازت میخواد و شما نمیتونی براش انجام بدی ، یکم مظلومانه و با ناز معذرت خواهی کن ، باور کن روش نمیشه دیگه این طوری باهات حرف بزنه .
وقتی این حرف ها رو میزنه شما چه عکس العملی در برابرش داشتی ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)