سلام و طاعات و عبادات همگي مورد مقبول الهي.
واما در رابطه با مشكل پيش آمده چند نكته را خدمتتون عرض كنم.
1)نشانه يك رابطه عاشقانه و عاقلانه ،دوست داشتن خود است.يعني انسان بايد اول خودشو دوست داشته باشه بعد طرف مقابل.خانم محترم اينقدر خودوتون را اذيت نكيند مطمئن باشين با اين كارتون بيشتر به خودتون ضربه وارد مي كنيد.قدري صبر داشته باشيد.در همين مدتي كه صبر مي كنيد به اين مسئله هم فكر كنيد كه چرا طرف مقابل شما اينقدر بي عاطفه تشريف دارن.شايد مشكلي وجود داره اگر متوجه شدين سعي كنيد بدون اينكه اون متوجه بشه اون مشكل را حل كنيد.شايد معتاد باشد شايد بيكار باشد.شايد از يك مسئله روحي ديگر ناراحت باشد.شايد اصلا شما را دوست ندارد.شايد كسي وارد زندگيش شده و الان وجدان درد دارد. خيلي شايدهاي ديگر.به نظر من اولين قدم اين است كه اول خودتون را دوست داشته باشيد تا جسم و عقل و روحتان سالم بشه بعد مشكلات را مرور كنيد و به من بگين.پيشنهاد مي كنم حتما به يك روانشناس مراجعه كنيد و سپس به يك پزشك اعصاب و روان تا شما را راهنمايي كنه.من خيلي از افراد را مي شناسم كه همين وضعيت شما راداشتن رفتن دكتر و واقعا هم زندگي مشتركشون به سامان شد و هم خودشون.اصلا نكته اينجاست كه تا طرفين به لحاظ روحي در وضعيت مناسب نباشند ارتباط آنها كوتاه مدت خواهد بود و دوبار آتش بحران فروزان خواهد شد.
2)هميشه به خدا توكل كن.من خودم خيلي وقتها مشكل داشتم خيلي شديدتر از شما اما از خدا خاشعانه خواستم و گرفتم .الا به ذكرالله تطمئن القلوب
3) از نظرات كساني كه طرف مقابل از آن حرف شنوي دارد به خدمت بگير و موضوع را در ميان بگذار
4)و آخرين نكته اين است كه برخي از چيزهايي كه در منزل باعث ميشه كه طرف مقابل را به ياد بياري فعلا مخفي كن و با دوستان خودت بيشتر مراوده داشته باش.
التماس دعا








علاقه مندی ها (Bookmarks)