به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Hybrid View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    باسلام
    ميفهمم كه تاجه حدتحت فشارورنجيده خاطرهستي؛اماسعى كن باحفظ آرامش ازواكنش هاى ضعيف ومنفعلانه برهيزكنى؛جروبحث نكن؛شكايت نكن؛كريه نكن؛ موبايل وايميلش راجك نكن يعنى كلا تجسس نكن ؛اماقاطع ومصمم وبامحبت واحترام بااوصحبت كن واعلام كن كه تعهدخط قرمززندكى شماست وازآن كوتاه نخواهى أمدودرصورتى كه ازخط قرمزعبوركند؛ضمن مطالبه حق وحقوق بطوركامل؛ ازاوجداخواهى شد،
    بعدازاين اتمام جحت شمابه زندكى خودببرداز وذهن خودراازنكرانى خلاص كن وسعى كن درعين قوت واقتداراورابه سوى خودباظرافت حذب كنى
    عمده ترين قوت شما اين است كه نشان دهى به اووابسته نيستى وبدون اوهم قادر هستى زندكى خوبى براى خود داشته باشى

ن هست

2. 9 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (جمعه 08 آذر 92), del (شنبه 09 آذر 92), fahimeh.a (دوشنبه 14 تیر 95), tamanaye man (جمعه 08 آذر 92), فرهنگ 27 (جمعه 08 آذر 92), فرشته اردیبهشت (جمعه 08 آذر 92), ژینا (دوشنبه 11 آذر 92), مهگل (یکشنبه 10 آذر 92), داود.ت (جمعه 08 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 آذر 92 [ 20:12]
    سطح
    3
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    10

تشکرشده 4 در 2 پست

Array
    ممنون که به پستم پاسخ دادید.ما 2سال باهم دوست بودیم و واسه این خیلی بهش وابسته شده بودم اولین نفری بود که باهاش دوست شدم بامن مشکلی نداشتند و راضی بودند تازه با این وجود که دوستم داشت خیلی زیاد این بلاهارو سرم آورد بعد از عقد مشکلاتی پیش اومد که دیگه شوهرم با خانوادم اصلا رفت و آمد نداره البته این مشکلات به طور عمده مادرم مقصرش بود اما اینم بگم که حتی تو اون دوران هم منو 2 دفعه زد و منم یه دفعه واسه اینکه بترسونمش ازش شکایت کردم اما قاضی بهش گفت که چون خانمت دوست داره نخاست که برات شکایتنامه بیاد و اونجا مقصر شناخته شد و ازش تعهد نامه گرفت اما بدتر شد که بهتر نشد و با پررویی تمام بعدش گفت که باید مهریمو ببخشم چون تو شاید پیشم نمونی و موندگار نیستی منظورش این بود هر زجزی دادم نباید دهنتو باز کنی.خانوادمم فقط تو این 1 سال و چندماه ازدواج ما فقط دفعه آخر چون خیلی بد کتکم زد طوری که داشت خفم میکرد یک لحظه درتر ولم میکرد دیگه نفسم بالا نمیومدرفتم خونه پدر بزرگم و گفتم شوهرم منو زده و فهمیدند که کتک خوردم اما اصلا از شرایط کلی من خبردار نیستند.تو رو میخندم تا کسی از شرایط بد زندگیم با خبر نشه.

اکثر کتک کاری هامون به دلیل های بیخود بود اما چندین دفعه اونم واسه اعتراض به مخفی کاریهاشو فیلم های سکسی دیدنش ومشروب و سیگار کشیدنش بود.البته فکر نکنید از اون آدمای لاابللیه نه وقتی ببینیش فکر می کنی فرشتس.این سیگار کشیدنشم همیشگی نیست گاهی اوقات اما من تحملشو ندارم چون انقد دوسش دارم که نمی تونم تحمل کنم که سیگارو حتی تو دستش ببینم.به من میگه زبون درازی چون منظورش اینه اگه کاری کرد دهنم نباید باز بشه.
    اون الان منو تنها دیده بدتر داره سرم میاره.اون دفعه ای که رفتم خونه بابابزرگم وقتی برگشتم با پررویی تمام فقط منو مقصر کرد ومیگه رفتارهای تو باعث میشه کتکت بزنم اما اینو فهمیدم که عصبیه و نمی تونه حرفی بشنوه واسه این دیگه سکوت می کنم حتی اگه مقصر من باشم که نتیجه داده و الان 1 ماهیست که دیگه نزدم.
    اصلا زیر بار نمیره که به مشاوره بریم.
    دلیل خیانتاشم اینه که میگه من خیانت رو تو رابطه جنسی میدونم و اینا برام مثل پسر هستن و من فقط باهاشون ارتباط تلفنی دارم.
    من هنوز کار ندارم چون ترم آخر لیسانسم و تا لیسانس نگیرم کار نمیتونم پیدا کنم. دلیل اینکه میگه مهریمو ببخشم اینه که میگه تو موندگار نیستی یعنی ممکنه طلاق بگیری ازم.ااولا می گفت که همشو ببخشم اما الان میگه نصفشو.
    با این همه بلاهایی که سرم آورده بازم هرروز میگه دوست دارم این حرف دیگه حالمو بهم میزنه چون یه دروغه محضه.البته به گریم خیلی حسایس بود اما الان دیگه نه.اگه غذانخورم اونم نمیخوره. به حرفاش اصلا نمیشه اعتماد کرد.و درضمن فقط تهدیدم می کنه و فرشته مهربان من مطمئنم اگه حرف شمارو بهش بزنم فقط مسخرم می کنه و تهدید. و میگه هیچوقت طلاقت نمیدم حتی اگه مهریتو بزاری اجرا.و منو نقد ترسونده با حرفاش که جرئت کاری ندارم دیگه.اگه بخواهم طلاق بگیرم و اون نده از طریق قانونی چه راهی براش هست؟
    ویرایش توسط مهگل : جمعه 08 آذر 92 در ساعت 12:59

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)