سلام
شاید این آخرین پستم تو این تاپیک باشه
هرچی من خواهش و اصرار کردم که منو ببره قبول نکرد و من هم متاسفانه مجبور شدم از طریق دادگاه اقدام کنم و با شوهرم هماهنگ کنم که شنبه ساعت 3 برم خونه خودمون تو شمال
از طرفی برای شکایتی که من از شوهرم کرده بودم حکمش صادر شده و محکوم شده به 6ماه حبس که به مدت 2سال تعلیق است (یعنی اجرا نمیشه مگر اینکه مرتکب جرم جدید بشه) ولی با توجه به اینکه قبلا سابقه چاقو کشی داشته و قبلا هم به 6ماه حبس محکوم شده بوده و حبسش تعلیق شده بود من میتونم برم دادگاه و بخواهم که حکمش اجرا بشود و تعلیقش را لغو کند قانون با منه و بعد از اینکه او رفت زندان من میتونم بدون دردسر تقاضای طلاق بکنم و هم مهریه مو بگیرم و هم حضانت بچه
اما من نمیخواهم این کارو بکنم قراره امشب با وکیلش صحبت کنیم ببینیم که او حاضر هست که زندگی مسالمت آمیز رو ادامه بده یا میخواهد اذیت کنه نتیجه مذاکرات مثبت بود که رضایت میدهم و با خوبی و خوشی به زندگی با همسرم ادامه میدهم واگه نتیجه مذاکرات مثبت نبود من هم راه دادگاه خودم را میروم
در هرحال من از شنبه نیستم و به احتمال 90% دیگه به اینترنت دسترسی ندارم
تا اینجا پایان قشنگی نبود امیدوارم که نتیجه مذاکرات مثبت بشه و بازی زندگی ما برد برد ادامه پیدا کنه نه با لج و لج بازی به طلاق برسه برام دعا کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)