سلام عزیزم
در همین یک هفته اخیر دوباره دو تا خواستگارو پروندن.
میشه بگی با چه دلیلی انها را رد کردند؟
خانواده ای دارم که جز پدر و مادرم، هر 5 تا خواهر و برادرم و دوتا داماد و یه عروسمون هم آقا بالا سرم هستن.
هر کاری دلشون میخواد با زندگی من میکنن و به جام هر تصمیمی میگیرن.
عزیزم مقصر خودتی! ببخشید که انقدر رک می گم.
و اگر می خوای این شرایط را عوض کنی باید بهشون نشون بدی که توانایی تصمیم گیری کردن برای زندگیت را داری. و تنها راه حلش هم اینه که شروع کنی به تصمیم گیری برای زندگیت و بعد هم محققشون کنی..
وقتی در چند مورد موفق بشی, بیشتر باهات همراهی می کنند.
هر چه قدر هم که بد باشند!, ولی خانواده شما هستند. دشمنت که نیستن! و صلاح شما را می خواهند هر چند که مخالف نظر شما باشه.
و اگر اصلا نظرشون صحیح نیست, باید با منطق قانع شون کنی.
هر چه قدر از در دشمنی و مخالفت باهاشون برخورد کنی, انها هم همانگونه با شما رفتار می کنند.
هر عملی را عکس العملی.....
عزیزم به جای این حرفا پاشو برو یه کاری پیدا کن یا بشین خوب برای ارشد بخون که قبول بشی و خلاصه یک تغییر اساسی و مفید در زندگیت بده که از این فکرا دور بشی و ذهنت با موضوع های دیگه مشغول بشه. به مرور زمان توانایی هات را بیشتر به خانواده اثبات می کنی و انها هم بیشتر به شما اعتماد می کنند.
و هر چه قدر هم که رفتار خانواده با شما نامناسب باشه, باز هم خانوادتون هستند و شما از گوشت و خونشون هستی و امکان نداره که بد شما را بخواهند.
و فرض محال, خانواده با شما دشمن هستند ! و به فکرتون نیستن, پس اینطوری که باید خیلی بیشتر به فکر خودت و ایندت باشی و برای ساختنش زحمت بکشی.
تا جوان هستی باید به فکر ادامه تحصیل و پیدا کردن کار و تجربه باشی و خصوصا الان که مجردی, بعدا که متاهل بشی وقت برای درس خوندن خیلی نداری. بشین درساتو بخون و بعد هم به فکر یه کار خوب باش. و کم کم که وارد جامعه بشی با کلی انسان های خوب و فرهیخته و عاقل و بالغ اشنا میشی و همسرت را پیدا می کنی.
و به تجربه تلخ عاطفی گذشته ات فکر نکن, از این تجربه برای یک انتخاب خوب در اینده استفاده کن, و نه برای نابود کردن زمان الانت.
تا کی میخوای بشینی تو خونه و به روابط بد خودت و خانوادت فکر کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و وابسته به خانواده باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاپیک فرشته اریبهشت را که دیدی, "چگونه برای جهیزیه پول تهییه کنم"
نظری که دادین این بود که :خیلی هم به خودت سخت نگیر و جمله مدیر همدردی را هم نقل قول کرده بودی.
حالا می خوام بهت بگم که بله از جهتی حق با شماست ولی میشه جور دیگه هم به این موضوع نگاه کرد و ان اینکه: ایشون وقتی می بینن کسی خیلی توجه نمی کنه, از این موضوع ناراحت نمیشه و خودش به فکر خودشه و برای ایندش تلاش می کنه و ذهنش را متمرکز کرده روی حل مشکلاتش.
و منظورم از بیان این موضوع اینه که شما هم اگه خودت را دوست داری, خودت برای زندگیت و اهدافت و خواسته هات تلاش کنه.
اگه اشتباه نکنم بنجامین فرانکلین می گه:
ای انسان خودت به یاری خودت برخیز.
گفت : این خوابی که دیدی داره میگه : اولا صبرت رو زیاد کن. دوما ببخششون. سوما مطمئن باش خدا قطعا انتقامت رو از اونها میگیره.
اخ این حاج اقا چه قدر خوب شما را راهنمایی کردند.گل گفتن به خدا. ببین همین دوتا کار را بکنی به خدا مشکلت حل میشه. ببخششون و همه چی را فراموش کن و به فکر خودت و ایندت باش و در این راه هم صبوری پیشه کن دیگه! و بقیه مسائلم واگذار خدا کن. خدا خودش میدونه باید چیکار کنه و شما هم برای خانواده دعا کن و براشون طلب بخشش کن! نه انتقام! چون هر چی باشه خانوادتون هستن و دعا کن که با هم به تفاهم برسید.
استاد تقویت حافظم جمله جالبی داشتن:
اگر کسی بخواهد کاری را انجام دهد, راهش را پیدا میکند
اگر کسی نخواهد کاری را انجام دهد, توجیح اش را پیدا میکند.
من شخصا با ایشون موافقم!
حالا شما می خوای زندگیتو عوض کنی و زندگیتو از نو بسازی و رابطه بهتری با خانواده داشته باشی یا نه؟
اگه پاسخت مثبت, به نظر خودت باید چه اقداماتی انجام بدی و راهش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب من دیگه برم درسام بخونم!
دعا می کنم دفعه دیگه که امدم یکم به زندگی امیدوارتر شده باشی.
و اگه از دست حرفام ناراحت شدی, معذرت می خوام و حلالم کن.
و اگه تند میرم! برای اینه که ناراحت میشم میام می بینم داری زندگیتو نابود می کنی و براش کاری نمی کنی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)