به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 23 آذر 98 [ 09:29]
    سطح
    58
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    143

تشکرشده 338 در 125 پست

Array
    عزیزم من هم با نظر اقای مدیر موافقم اگه تو ی ذهنت جایی باز کرد صد در صد تو زندگیت جایی رو بهش تعلق می دی همه چیز از ذهن آدم شروع می شه اینکه فکر کردن به اون آقا واسه زندگی شما خطری داره یا نه رو ذهنتون د رموردش تصمیم می گیرید یه مثالی هست به نام قورباغه آرام پز توی سخنرانی های دکتر انوشه شنیدم اینکه اگه یه قورباغه رو توی اب جوش بندازیم یهو از اب می پره بیرون ولی اگه بذارین توی اب سرد و زیر اب رو روشن کنیم و کم کم این آب گرم بشه اون قورباغه متوجه نمی شه و یهو میبینه که آب خیلی داغه می خواد واکنش نشون بده و بپره بیرون ولی میبینه که فلج شده
    منظور اقای دکتر اینه که تغیرات کم کم به وجود میان
    شاید الان که متاهل هستید مکالمه با این اقا رو خیانت بدونید ولی بعد از چند تا ایمیل عاشقانه و خدانکرده یه کوچولو دلگیر بودن از همسرتون و با انگیزه درد و دل کردن با یک دوست قدیمی متوجه می شید که دارید با یک فرد غریبه مدت هاست که حرف می زنید پیش خودتون حس عذاب وجدان دارید ولی می گی صرفا فقط درد و دله
    و بعد از اون وابستگی

این روابط عینا مثل سرطان می مونن اگه زود تشخیص بدی می تونی ریشه کنش کنی ولی اگه دیر بجنبی اون تو رو ریشه کن می کنه
    موفق باشی عزیزم/

2. 5 کاربر از پست مفید دختر 7 تشکرکرده اند .

saeed.a (شنبه 02 آذر 92), sanjab (چهارشنبه 29 آبان 92), toojih (چهارشنبه 29 آبان 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 29 آبان 92), شیدا. (شنبه 02 آذر 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    خانم شکوفه کویری من فکر می کنم شما و همسرتان آن رابطه ای را که به اصطلاح رمانتیک باشد و شما را ارضا کند با هم ندارید. با هم ازدواج کرده اید اما آن جذابیت را برای هم ندارید. برای همین ایمیل این آقا اینقدر به قول خودتان شما را شوکه کرد . شما به فکر افتاده اید که کمبود را با فکر این آقا برطرف کنید.
    اما این فقط یک فریب ذهنی است. ذهن شما می خواهد با پناه بردن به رویایی گذشته و اس ام اس های شاعرانه ، از چالشی که در ازدواجتان با آن مواجه شده اید اجتناب کند.
    من اصلا نمی خواهم کلمه خیانت را به کار ببرم و راجع به آن فکر کنم. چون قبح این کلمه نباید از بین برود. اما با این کار بعد از مدتی دیگر نمی توانید همسرتان را حتی به اندازه ذره ای دوست داشته باشید.
    به نظر من بهتر است مشکلی را که با همسرتان از هر لحاظ حتی از لحاظ عاطفی دارید مطرح کنید و روی رویا پردازی فکر نکنید. یکدفعه پرده خیال فرو می افتد و شما با واقعیت رو در رو می شوید.

4. 2 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (چهارشنبه 29 آبان 92), جاثیه (چهارشنبه 29 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 10 خرداد 93 [ 07:40]
    سطح
    22
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    3

تشکرشده 69 در 39 پست

Array
    از نظرات دوستان خیلی ممنونم
    نوپوی عزیز به نکته جالبی اشاره کردین البته من با همسرم اصلا مشکل عاطفی نداریم اتفاقا برعکس وابستگی شدیدی هم بهم داریم ازدواجمونم سنتی نبود تو محل کار آشنا شدیم شوهرم از همه لحاظ عالیه ولی یه مشکلی داره عرض کردم من از 15 سالگی شعر و کتاب میخوندم دوس داشتم طرف مقابلم هم همینطور باشه ولی ایشون متاسفانه بجز کتابای درسی و علمی هیچی نمیخونه و نخونده یه مدتی بخاطر من از کتابای من برمیداشت میخوند یا بمن میگفت براش بخونم رابطه نزدیک احساسی هم که من با این آقا داشتم صرفا فقط بخاطر همین بود دقیقا میدیدم همون کتابایی که من میخوندمو میخونه همون افکار و عقاید و.... هر شعری که میخوندم دنباله شو میگفت منم همینطور یادمه همون زمان دانشجویی یه بار یه شعر فرستاد منم بلافاصله ادامه شو فرستادم بعد به شوخی اس ام اس داد که اگه ما با هم ازدواج کنیم بچه مون حافظ میشه...
    ولی عرض کردم من هیچوقت به ازدواج با ایشون فکر نمیکردم چون زندگی فقط شعر و شاعری نیست هرچند که واسه روح من اینا خیلی لازمه ولی اگه زمان تکرار میشد بازم همسرمو انتخاب میکردم چون واسه ازدواج خیلی از اون آقا کاملتره یا من اینجوری فکر میکنم

6. کاربر روبرو از پست مفید شکوفه کویری تشکرکرده است .

جاثیه (پنجشنبه 30 آبان 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    اگه شما اومدید که همه به شما بگن می تونید به یکی دیگه فکر کنید و خیالتون راحت کهاین خیانت نیست کاملا در اشتباهید
    چون این شروع یک خیانت هست که بعد فیزیکی نداره ...
    دوستان کاملا منطقی توضیح دادن .
    فکر کنم شما هم مثل بعضی از آقایون دوست دارید یکی رو از نظر منطقی به عنوان همسر داشته باشی و خلاهایی که همسرتون داره رو به عنوان یک معشوقه تو ذهنتون داشته باشین و ازش لذت ببرید و احساس آرامش کنید . مثلا شوهر شما چون اهل شعر نیست ازین ویژگی اون آقا لذت ببرید و به ارامش برسید .
    بقیه جوابتون رو دادند ...

8. 3 کاربر از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (دوشنبه 18 آذر 92), do_ob (پنجشنبه 30 آبان 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 30 آبان 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    شما می توانید به مرور زمان همسرتان را به شعر به علاقه مند کنید. مسلما شما هم از اول علاقه مند نبودید اما کسی پیدا شد که روی شما کار کرد و شما را علاقه مند کرد. صبر به خرج دهید و با استفاده از تکنیک های مناسب همسرتان را علاقه مند کنید. مثل یک غذا می ماند. تا وقتی نمی دانی هست و نچشیده ای آن را نمی خواهی و حتی ممکن است ایراد الکی هم بگیری. اما وقتی مزه آن را چشیدی و واقعا حس کردی دیگر به آن علاقه مند هستی.
    پس روی همسرتان سرمایه گذاری کنید و سعی کنید ایشان را به طور نسبی علاقه مند کنید.
    اما یک مشکل شایع که در زندگی زناشویی هست : همسر فقط نیازهای خاصی را برطرف می کند. اما نمی تواند همه نیازهای شما را برطرف کند و همه جا همراهی تان کند. پس باید بپذیرید بعضی نیازهایتان را باید به طریق ( مشروع ) و ( اخلاقی ) دیگری تامین کنید.
    شما می توانید به انجمن های ادبی بروید و با خانم های این انجمن ها مشاعره کنید. من خودم عضو انجمن ادبی هستم و این نیاز خودم را که از طریق خانواده و دوستان تامین نمی شود از این طریق تامین می کنم. سایت های ادبی زیادی هست. حتی می توانید یک وبلاگ باز کنید و دوستانی داشته باشید . به هر حال این نیاز شما خوشبختانه از راه های خیلی زیادی که مشروع هست تامین خواهد شد و نیازی به این آقا و رویاهای بی سرانجام ندارید.

10. 2 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

toojih (پنجشنبه 30 آبان 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 30 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 آبان 92 [ 21:33]
    سطح
    1
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 48
    تشکرها
    0
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array
    من در حال سرچ موضوع دیگری بودم که بطور اتفاقی به این سایت برخوردم و نهایتا عضو شدم

در مورد موضوع شما این برمیگرده به احساسات خانم ها و ذهن خلاق اونها که اماده بت ساختن از هر موجود و موضوعیست

از منظر تفکر حقیر این مطلبی که اون اقا عنوان نموده اند صرفا انتقال بخشی از مشغولیات فکری چندساله خودشان به شما جهت تسکین روحیاتشان و کم کردن عذاب روحی بوده به نوعی تلافی عاطفی کرده اند و شما هم این تلافی رو از دیدگاه فلسفه و باطن امر بپذیرید اما دلجویی نکنید و به زندگی وارد نکنید و از این صحبت ایشان تفسیر نکنید که ایشان سالها عاشق دلباخته بوده اند وبا این عشق طی این سالها سوخته و ساخته اند و حالا دیگه این عشق سرباز کرده و ...

ایشان در ابتدا هم در انتخاب شما مردد بوده اند و این مردد بودن که نهایتا منجر به ازواج شما با فرد دیگه ای شده منتهی به مشغولیت فکری ایشون و سرزنش خویش گشته که باید با شما ازواج میکرده این احساس در حال حاضر مصداق خلوص ندارد چراکه احساس واقعی محلی از تردید ندارد

بنده صرفا برای پاسخ به ابهام شما عضو شدم به این دلیل که تقریبا شبیه کاری که این اقا انجام دادند انجام داده بودم و به نوعی مصداق برخورد ایشون میتونم باشم (صرفا این عمل رو تخلیه کشمکش های فکری و راحت کردن خویشتن بدانید)

عذر اطاله کلام ...

12. 3 کاربر از پست مفید hessamm تشکرکرده اند .

sanjab (پنجشنبه 30 آبان 92), toojih (پنجشنبه 30 آبان 92), شیدا. (شنبه 02 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 10 خرداد 93 [ 07:40]
    سطح
    22
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    3

تشکرشده 69 در 39 پست

Array
    با سلام و تشکر از پاسخ دوستان
    حسام عزیز ممنون از جوابتون و ممنون ازینکه بخاطر پاسخ بمن اینجا اومدید
    نوپوی عزیز تا حالا خیلی سعی کردم همسرم رو علاقه مند کنم گاهی شبها که باهم میرفتیم باغ یا بیرون شهر مثلا من میگفتم یاد فلان شعر افتادم ایشون هم میگفت بخون برام یا گاهی آخرشب تو خونه خسته از کار و گرفتاری روزانه میرم تو اتاق و کتاب میخونم میاد میگه بلند بخون بعضی وقتهام که خودم کتاب میخوندم یه کتاب دیگه هم به ایشون میدادم که بخونه و بعد نظرشو بگه و ایشونم میخوند ولی من همسرمو خوب میشناسم احساس میکنم تمام اینکارا رو بخاطر من انجام میداد (چون ایشون کلا اینطوریه و همه چیزو سعی میکنه اونطوری که من میخوام پیش ببره) و قلبا به اینکار علاقه نداره ولی بازم سعیمو میکنم
    چطور میتونم عضو انجمن های ادبی بشم من شهرستانم ؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شکوفه کویری نمایش پست ها
    نوپوی عزیز مشکل من اینه که میخوام بدونم فکر کردن (گاهی اوقات) به ایشون خیانت به زندگی و همسر محسوب میشه؟ در حالیکه هیچ لطمه ای به زندگیم نزنم؟ و اینکه چرا این آقا الان این حرفا رو زد و دیگه بعد ازون هم هیچ پیامی نداد؟
    آقایون نظر بدن لطفا
    ببینین بازم تاکید میکنم حرفای ایشون تمرکز منو روی کار و زندگی روزانه بهم نزده و من با آرامش زندگی میکنم فقط گاهی بهش فکر میکنم و ازینکه بهش فکر میکنم احساس خوشایندی دارم نه احساس بد
    اگر شما خودت راضی میشی شوهرتون توی گوشه ذهنش غیر از شما به زن دیگه ای هم فکر کنه شما هم همین کار رو کن!!!شما درست میگی ،همه ما توی ذهنمون یه رویاهایی داریم که بهش فکر میکنیم و ازش لذت می بریم،اما ایا ادم میتونه رویای یه عالمه سکه و طلا رو کنه که از راه دزدی میخاد به دستشون بیاره؟؟؟این درسته ؟؟گفتید اقایون نظر بدنو ما هم نظرمونو گفتیم و اکثرا گفتن این کارتون عینه خیانته،اما شما اصرار دارید بگید نیست،ببینید وقتی ادم با کسی ازدواج میکنه همسرش میشه اولین و اخرین براش،یعنی غیر از همسرش اصلا کسی براش زیبا نیستش،غیر همسرش هیچ کس تکیه گاهش نیستش و...بقیه چیزها هر چی هست همش از تنوع طلبی و هوس ادمه،اینو مطمئن باشید،ضمنا شیطان یهو جلوی ادم ظاهر نمیشه که،اولش توی فکر طرف میندازه،بعدش میگه با ایمیل (ایمیل که دیگه چیزی نیستش) بعدش میگه اس ام اس،بعدش میگه یک تماس ساده.......................اخرش به خودت میای میبینی انگار خواب بودی و وقتی بیدار میشی میبینی چه اتفاقای وحشتناکی افتاده،شما هم کارتون اشتباهه،پس کارتونو توجیه نکنید و منتظر نباشید اینجا کسی کارتونو تایید کنه

15. 3 کاربر از پست مفید samanft تشکرکرده اند .

sanjab (شنبه 02 آذر 92), zendegiye movafagh (یکشنبه 03 آذر 92), شیدا. (شنبه 02 آذر 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 اردیبهشت 04 [ 19:10]
    سطح
    86
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,315

تشکرشده 3,200 در 813 پست

Array
    شکوفه عزیز

من نمی دونم این چند سال که از دوران دانشجویتون گذشته ارتباطتون با این آقا چگونه بوده آیا تماسی بوده یا خیر ولی

بهرحال برای ادامه مسیر زندگی باید حواست رو بیشتر جمع کنی که خدای نکرده وسوسه نشی

دوستان راهنمایی های کاملی کردند من خالی از لطف ندیدم که پست آقای مدیر را که در تاپیک دوستمون نازنین بود و

مشکلی مشابه شما داشت را قرار بدم تا بتونید محکم تر و قاطع تر تصمیم بگیرید. (با اجازه آقای مدیر )

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها
    با سلام و احترام
    پاسخ تک تک اعضاء را به شما که مطالعه کردم ، دیدم هر کدام از جنبه بسیار مهمی به مسئله نگاه کردند و به اتفاق همه روی هدف متمرکز بوده اند و آن اینکه چنین حسهایی از پشتوانه عاطفی جنسی برخوردار هست. لیکن چون در حال انعقاد نطفه هست هنوز شفاف برای شما نیست.

اتفاقا بنده تاکید دارم که ارتباط به کلی باید قطع شود. و حتی در سطح دیگر همکاران هم نیاز نیست که ارتباطتان را با او داشته باشید.

حتی با تجربه ای که من از مراجعانم دارم قطع تدریجی این ارتباطات هم اشتباه هست. بلکه باید سریع قطع کنید. علتش این هست که وقتی حریقی در حال شروع هست، مسامحه و اینکه آتش را کم می بینید منجر می شود یکبار شعله فراگیر شود و دیگر حتی اگر قصد خاموش کردن آن را داشته باشید، باز هم توانش را نداشته باشید.
    همیشه هر مشکلی در زمان شروع اگر بلافاصله و قوی برخورد بشود به راحتی قابل حل هست.

اگر شما بحث های خیانت در تالار همدردی را دنبال کنید.
    کمتر موردی را خواهید دید که فرد ابتدا قصد کرده است که من می خواهم امروز شروع به خیانت کنم.
    همیشه از یک قسمت عقل پسند و اجتماع پسند شروع می شود. و بعد که شیطان آنرا به چیزهای زیبا آراست و فرد را درگیر کرد، کم کم بحران شروع می شود آن وقت آنقدر دیر هست که فرد به شدت وابسته یا خدایی نکرده گرفتار مسائلی شده است که برگشت از آن تقریبا غیر ممکن است.

اینکه همه اعضاء باهشدار و شدت و بدون همحسی ی با شما وارد شدند و من هم همین کار را عمدا کردم برای اینست که ما اعضاء که گرفتار هیجانات و احساسات شما نیستیم و موضوع را واقع بینانه می بینم. متوجه هستیم که باید سریع مسیری که رفته اید را دور بزنید و به نقطه قبل از نقطه آغازین برگردید.

17. 2 کاربر از پست مفید sanjab تشکرکرده اند .

toojih (شنبه 02 آذر 92), شیدا. (شنبه 02 آذر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 خرداد 99 [ 15:45]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 833 در 318 پست

Array
    سلام،امروز جمله قشنگی خوندم که حیفم اومد نذارمش اینجا :
    یادمون نره که خیانت درست از لحظه ای آغاز میشه که مرد یا زن،به بودن به کسی غیر از شریک زندگیش فکر میکنه و از فکر کردن به این موضوع احساس خوبی و رضایتمندی بهش دست میده.
    امیدوارم کسی همچین افکاری به سراغش نیاد چون اصلا عواقب خوبی برای زندگیش نداره

19. 2 کاربر از پست مفید samanft تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (دوشنبه 18 آذر 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 18 آذر 92)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)