مرسی نوپو جان
یه جمع بندی کلی از پیشنهادات میکنم ..
پیشنهاد اول این که به صورت مستقیم باهاشون صحبت کنم ؛ پیشنهاد خوبیه اما نه برای من من هیچ وقت جواب مناسبی رو از صحبت مستقیم نگرفتم
غرورم برام مهمه و خودمو میشناسم و همین طور اونو ، من بگم حتی اگه نظر مثبتی هم داشته باشه بیان نمیکنه و میتونم حدس بزنم جواب ایشون برای احساسات من
سکوته ؛ که تازه این خوشبینانه ترین حالتشه
پیشنهاد بعدی ، استفاده از یه رابط مثل استاد بود من همچین شرایطی رو ندارم چه استاد چه شخص دیگری
و پیشنهاد سوم هم قطع رابطه بود ، با هم با شرایط موجود من امکان پذیر نیست مگر این که بخوام مستقیم علتش رو بگم
تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که به مدت یک ماه ( حدودا چون به اخر ترم نزدیک میشیم ) به خودمو ایشون فرصت بدم ، و من کاملا خشک میخوام برخورد کنم
به هیچ عنوان من پیام غیر درسی ندم ، پیام غیر درسی و در ساعات نامناسب رو هم جواب ندم ، تا اخر این یک ماه که دو حالت پیش میاد
حالت اول این که بعد مدتی ایشونم همین روالو ادامه میدن که معلوم میشه من بیخودی به احساساتم بها میدادم و رابطه خواه نا خواه تمام میشه
حالت دوم هم اینه که علت رو جویا بشن که بعد من میتونم از این فرصت استفاده کنم و مستقیم بگم از رابطه ی بدون هدف خوشم نمیاد که اگر حسی باشه بیان میکنند
و اگر نباشه بیخیال من میشن
========================
لطفا نظرتونو بدین که این روش خوبه ؟
توی این روش و رفتار چه نکاتیو با توجه به همگروه بودنمون ( درخواست ایشون بود ) باید رعایت کنم ؟؟؟
از اقایون میخوام لطف کنند و نظرشونو با توجه به روحیاتشون بگن خیلی برام مهمه
در اخرم خیلی ممنونم از این که تنهام نزاشتین و کمکم کردین ، لطفا بازم کنارم باشین فک میکنم تازه راه سختی رو پیش رو دارم دلم نمیخواد توی این راهم و تصمیمم
لغزشی داشته باشم
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)