به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 مرداد 95 [ 00:26]
    سطح
    27
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 31.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2

تشکرشده 5 در 5 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gisu نمایش پست ها
    در خور بهتره بگم يك انسان نيست بخواد به زير دست يا ضعيف تر از خود(يا بالا دستش)فحش بده
    فحش يك عمل حيواني هستش مطمعن هستم شما هم متوجه هستيد
    بهترين برخورد با آدم فحاش بي توجهي كريمانه به او است.

فحاشی و بددهني و هرزه گويي، و بيان كلمات ركيك، يكي از خصايص زشت افراد فاسد، عاجز، ناتوان و بي منطق است . افراد سفيه بي خرد، در برخورد با مردم چون از منطق و كلام درستي برخوردار نيستند و از دادن جواب صحيح عاجز هستند، بي پروا دهان را باز مي كنند و زبان خويش را حركت مي دهند و با الفاظ ركيك، فحاشي مي كنند. افراد جاهل و ناداني كه با كوچكترين بهانه خشمگين شده، به دور از شرم و حيا، فحش و دشنام مي دهند. و آبروي ديگران را مورد هجوم قرار داده و از بين مي برند.

كساني كه پردة شرم و حيا مي درند و بي پروا فحّاشي مي كنند و آبروي انسانها را مورد تجاوز قرار مي دهند بايد بدانند با داشتن چنين اخلاق و صفت پليدي، باطن و سيرتشان شيطاني است

يكي از نشانه هاي شريك شيطان كه ترديدي در آن نيست،‌ اين است كه شخص دشنامگوي باشد و باكي نداشته باشد كه چه گويد و چه شنود

شما ايمان و انسانيتتون رو با چي معاوضه ميكنيد
    حساب بري ديگران از خودتون
    پس موفق خواهيد شد اما به چه قيمتي --پوچي وجود خودتون
    من هم حدیث خوندم که آدم فحاش وارد بهشت نمیشه!

البته فقط تو محیط کاری ما اینطوری نیست من محیطهای کاری دیگه و صحبتهای مردها را در محیطهای کاری و غیرکاری دیگه که شنیدم پر از این کلمات رکیکه! (شرمنده‌ام ولی اکثر مردهایی که دیدم فحش‌های ناموسی و جنسی را وقتی خانمی نیست راحت درباره نفر دیگری که نیست و یا تازگیها برای نشان دادن صمیمیت شان به همدیگر استفاده میکنند! تازه این جدا از وقتی است که عصبانی میشوند و میخواهند با تحقیر طرف مقابل را بکوبند!)

تنها جاهایی که دیدم کمتر فحاشی در آن هست محیطهای مذهبی/فرهنگی و آموزشیه وگرنه در بقیه محیطهای کاری این موضوع بین مردها به وفور دیده میشه!

از بحث خودم دور نشوم : من دچار تعارض شدم یا باید شبیه همکارهایم شوم تا دست از مسخره کردن من بردارند و بتونم با کارگری و اوستایی که با فحش تا الان بهش حالی میکردند چیکار کنه! کار کنم و بتونم تو این شغل بمونم یا باید بگذارم بروم (که تو همه محیطهای کاری که من تجربه کردم اسمون همین رنگه!) از طرفی میخواهم یک فرقی با کارگر و بنا و این قشر تو حرف زدن داشته باشم اما انگار نمیشه!

2. کاربر روبرو از پست مفید nima# تشکرکرده است .

جاثیه (یکشنبه 26 آبان 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)