به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 73
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 15 اسفند 93 [ 13:27]
    سطح
    33
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    747

تشکرشده 434 در 128 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط اسکارلت نمایش پست ها
    رابطه ی شما تا چه حد صمیمی هستش؟ منظورم از نظر گفتاریه؟ در چه موردی بغیر درس صحبت میکنید؟
    نه خیلی صمیمی نه خشک مثلا همون روزای اول منو با اسم کوچیک صدا میکرد که گفتم دوست ندارم الان منو تو خطاب میکنه اما من هنوزم شما
    کاملا معمولی
    اتفاقا یی که می افته تو طول روز ؛ راحت میتونم یه اتفاق ساده رو با ابو تاب تعریف کنم
    گاهی از خودش و تا حدی خانوادش حرف میزنه

نقل قول نوشته اصلی توسط دختر مهربون نمایش پست ها
    سلام سنجاب جان.

راستشو بخوای نوشته ت آدم رو گیج میکنه.

یعنی چی که هم حد و حدود داره، هم خارج از حد طبیعیه، هم صمیمیت آنچنانی ایجاد نشده.
    بعد از اونطرف میگی اونقدر هم سخت گیر نیستی که با هیچ پسری حرف نزنی.

لطفا یه مقدار واضح کن.

به چی میگی حد و حدود؟
    خارج از حد طبیعی منظورت چیه دقیقا؟
    صمیمیت آنچنانی یعنی چی؟
    چه چیزی در این ارتباط شما رو اذیت میکنه و دوست داری کنترلش کنی؟

و سوال آخر اینکه منظورت از جاهای درست چیه؟ یعنی دوس داری رابطه به ازدواج کردن برسه؟
    یا نه، اگه ازدواج نکردن هم جای درست این ارتباط باشه راضی هستی؟

ببخشید اگه واضح نبود ذهنم خیلی مشغوله
    حدو و حدود منظورم اینه که بزارین مثال بزنم دوستای خودم هستن که خیلی راحت همکلاسیه اقا رو به اسم کوچیک خطاب میکنن میخوام بگم با این که مدت طولانی باهاشون ارتباط داشتم اما سعی کردم فاصله رو حفظ کنم جوری که اجازه نمیدم هر شوخیه باهام بکنه
    اما صمیمیت داریم جوری که نصف شبم پیام ممکنه بده
    منم مثل هر انسان طبیعی چه با خانم چه اقا ارتباط دارم اما این فقط مختص فضای بیرون و مواقع نیازه اما با همکلاسم نه بدون این که لازم باشه باهاش حرف میزنم پیام میدم پیام میده این برای من میشه همون غیر طبیعی من چیزی به اسم دوست پسر نداشتم

چیزی که اذیتم میکنه اینه که از وابسته شدن میترسم ؛ میترسم یه روز بخواد نباشه
    برای سوال اخرم دلم میخواد یه شرایط رسمی ایجاد شه که بتونم بشناسمش که اگه هدفا و شرایطمون یکسان بود ادامه پیدا کنه

نقل قول نوشته اصلی توسط ستیلا نمایش پست ها
    از دوستان که تجربه دارن میخوام که بهتون کمک کنند.ولی مواظب احساساتتون باشید که درگیر نشه.موفق باشید
    ستیلای مهربونم ازت ممنونم بازم کنارم باش

2. کاربر روبرو از پست مفید سنجاب بازیگوش تشکرکرده است .

جاثیه (یکشنبه 26 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 خرداد 93 [ 18:51]
    سطح
    16
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    75

تشکرشده 139 در 73 پست

Array
    سلام
    با توجه به شرایط محیطی شهری که توش زندگی میکنید باید بسنجید که این رابطه معنیش چیه.
    مثلا" اگر شرایط شهرهای بزرگ و غیر متعصب رو در نظر بگیریم: همین که شما هنوز ایشون رو تو خطاب نمی کنید یعنی به این آقا اجازه نمیدید که نزدیکتر بشه و ایشون هم ممکنه این رفتار رو دلیل بر این بدونه که شما نمی خواین که رابطه ای بجز درس داشته باشید.
    و البته این طور پیام دادنها طبیعیه و هر دختر و پسر همکلاسی ممکنه بهم اینطور پیام بدن و واقعا" هم بدون قصد خاصی ممکنه باشه.
    اگر فکر میکنید که به این آقا متمایل شدید و می خواید بیشتر بشناسیدش, (اگر ایشون فرد امروزی هستند) پس انتظار نداشته باشید که بطور ناگهانی شرایطی پیش بیاد که شما بتونید بطور رسمی همدیگر رو بشناسید. باید در رفتارتون بصورت کجدارو مریض نشون بدید که تمایلی به رابطه دارید. مثلا" از همین ((تو گفتن ها)) میشه شروع کرد. یا مثلا" با روی خوش برخورد کردن. کمی بیشتر صمیمانه حرف زدن. که البته جزییات زیاد داره.... با توجه به شرایط باید ببینید چه رفتاری صلاحه

و در ضمن طوری رفتار نکنید که اون آقا پسر فکر کنه تا با دختری صمیمی شده, دختر ازش انتظارایی مثل خواستگاری داره.
    تکلیفتون رو روشن کنید , اگر ارتباطی غیر از اونهایی که سریعا" ختم به خواستگاری میشه رو نمی پسندید پس وارد یک سری روابط نشید.

4. کاربر روبرو از پست مفید اسکارلت تشکرکرده است .

سنجاب بازیگوش (یکشنبه 26 آبان 92)

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 93 [ 18:24]
    دستاوردها:
    250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    14

تشکرشده 148 در 55 پست

Array
    همونطور که شما ایشون رو در آبنمک نگه داشتی، ایشون هم شما رو!

دوست پسر نداشتی، اوکی، ارتباطت با این آقا رو می تونی برای خواستگاری که جدی شد و خواست نامزدت بشه، تعریف کنی؟ دوست پسر فقط بعد از رابطه ی جنسی دوست پسر نمیشه! اگر چه اسمش رو عوض کنید.

ایشون شما رو جدی نمی گیره. اگر دوست پسر نداشتی و نمی خوای داشته باشی، رابطه رو قطع کن، حتی در سطح دوستی معمولی و آشنا و همکلاسی هم کاهش نده، کاملا قطع کن.

اگر شرایط شهرهای بزرگ و غیر متعصب رو در نظر بگیریم: همین که شما هنوز ایشون رو تو خطاب نمی کنید یعنی به این آقا اجازه نمیدید که نزدیکتر بشه و ایشون هم ممکنه این رفتار رو دلیل بر این بدونه که شما نمی خواین که رابطه ای بجز درس داشته باشید.
    و البته این طور پیام دادنها طبیعیه و هر دختر و پسر همکلاسی ممکنه بهم اینطور پیام بدن و واقعا" هم بدون قصد خاصی ممکنه باشه.
    واقعا شما فکر می کنید اگر خانم سنجاب ایشون رو تو خطاب کنن، زانو می زنه و خواستگاری می کنه؟

قبل از اینکه دیگران رو راهنمایی کنید، فقط چند ثانیه فکر کنید.
    ویرایش توسط Assertive Boy : یکشنبه 26 آبان 92 در ساعت 13:19

6. 2 کاربر از پست مفید Assertive Boy تشکرکرده اند .

دختر مهربون (یکشنبه 26 آبان 92), سنجاب بازیگوش (یکشنبه 26 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 بهمن 94 [ 01:16]
    سطح
    31
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    41

تشکرشده 271 در 111 پست

Array
    به نظر من رابطه تون رو کاملا مثل همکلاسی های دیگه تون کنید و نه بیشتر (تا وابسته تر نشدید) الان دو سال این وضعیت رو طول داده که مثلا چی بشه؟؟!! اگه می خواست واقعا یه قدم جدی برداره تا حالا برداشته بود و دست دست نمی کرد.

8. 2 کاربر از پست مفید Aminn تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (یکشنبه 26 آبان 92), سنجاب بازیگوش (یکشنبه 26 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 23 خرداد 99 [ 20:21]
    سطح
    66
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 139
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,128

تشکرشده 851 در 242 پست

Array
    سلام عزیزم.منم زمانیکه دانشجوی لیسانس بودم همکلاسیهایی داشتم که راحت اسم کوچک همدیگه رو صدا میکردن.اینو دوستانم برام تعریف میکردن اما هیچکدومشون به من به جز خانم فلانی صحبت نمیکردن اونم فقط واسه درس .همکلاسیهام برام تعریف میکردن که بهم پیام میدن اما همه هدفشون دوستی بود.بعضی از دخترها پیش خودشون فکر و خیالهایی میکردن از این پیام ها که من خندم میگرفت.پس با این چیزا نمیشه فهمید .فقط غیر مستقیم وقتی بهم پیامک میدید بیشتر در مورد خودتون صحبت کنید .اما نه به گونه ای که برداشت کنند شما کشته و مرده شون هستین مثلا در مورد اهداف ایندتون صحبت کنید سعی کن با حفظ حد و حدود بیشتر زمینه شناخت رو باز کنی.الان که دانشجوی ارشد هستم همه ی همکلاسیهام شماره منو دارند اما یکی از همکلاسیهام از من خواستگاری کردند البته تا قبل از اینکه با من صحبت کنند واقعا متوجه نبودم.هنوز به جایی نرسیدم اما فقط اینو بگم که مواظب احساسات باش که درگیرش نشی و یا وابسته.چون خود به خود وابستگی بوجود میاد.

10. 2 کاربر از پست مفید ستیلا تشکرکرده اند .

جاثیه (یکشنبه 26 آبان 92), سنجاب بازیگوش (یکشنبه 26 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 دی 92 [ 20:44]
    سطح
    7
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    814

تشکرشده 146 در 71 پست

Array
    سلام عزیزم

سن ایشان به نظرم یک ذره کم است . شاغل هم که نیست. بعید است اصلا به ازدواج فکر کند.جدی نگیری شاید بهتر باشد. این طور که توصیفش کردی خودش اصلا جدی به نظر نمی آید.
    بین آدم های دور وبرت حتما مثل او و بهتر از او هم هست.روی خوبی هایش زوم نکن عزیزم. برای شناختنش هم کنجکاوی نکن . تو که نمی خواهی دوستش بشوی...
    فکر کنم بین همکلاسی ها پیامک دادن و خواستن کسی را تو صدا کردن الان معمولی است. حتی اگر با بقیه خانم های دانشگاه چنین رفتاری نداشته باشد دلیل نمی شود که بخواهد با تو ازدواج کند.

12. کاربر روبرو از پست مفید جاثیه تشکرکرده است .

سنجاب بازیگوش (یکشنبه 26 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    33
    دستاوردها:
    تشکرها
    747

تشکرشده 434 در 128 پست

Array
    سلام
    با توجه به شرایط محیطی شهری که توش زندگی میکنید باید بسنجید که این رابطه معنیش چیه.
    مثلا" اگر شرایط شهرهای بزرگ و غیر متعصب رو در نظر بگیریم: همین که شما هنوز ایشون رو تو خطاب نمی کنید یعنی به این آقا اجازه نمیدید که نزدیکتر بشه و ایشون هم ممکنه این رفتار رو دلیل بر این بدونه که شما نمی خواین که رابطه ای بجز درس داشته باشید.
    اگر فکر میکنید که به این آقا متمایل شدید و می خواید بیشتر بشناسیدش, (اگر ایشون فرد امروزی هستند) پس انتظار نداشته باشید که بطور ناگهانی شرایطی پیش بیاد که شما بتونید بطور رسمی همدیگر رو بشناسید. باید در رفتارتون بصورت کجدارو مریض نشون بدید که تمایلی به رابطه دارید. مثلا" از همین ((تو گفتن ها)) میشه شروع کرد. یا مثلا" با روی خوش برخورد کردن. کمی بیشتر صمیمانه حرف زدن. که البته جزییات زیاد داره.... با توجه به شرایط باید ببینید چه رفتاری صلاحه

و در ضمن طوری رفتار نکنید که اون آقا پسر فکر کنه تا با دختری صمیمی شده, دختر ازش انتظارایی مثل خواستگاری داره.
    تکلیفتون رو روشن کنید , اگر ارتباطی غیر از اونهایی که سریعا" ختم به خواستگاری میشه رو نمی پسندید پس وارد یک سری روابط نشید.

با توجه به این که من تو یه شهر نسبتا بزرگ زندگی میکنم و این جور روابط میشه گفت عادیه ، بله ابتدای امر کاملا بدون قصد و نیت حتی دوستی بود
    همین که چه رفتاری درسته تشخیصش سخته با توجه به تمایل داشتن من ..
    نه من تمام سعیمو کردم که حتی تو ذهن خودمم همیچین انتظاری نداشته باشم ؛ اما برخی رفتاراش که حتی ممنکه بدون هیچ قصدی باشه کاملا منو تحت تاثیر قرار میده
    با توجه به این که من ذاتن ادم حساسی هستم هرچند که سرکوب میکنم در برخورد با دیگران

نقل قول نوشته اصلی توسط Rude Boy-2 نمایش پست ها
    همونطور که شما ایشون رو در آبنمک نگه داشتی، ایشون هم شما رو!

دوست پسر نداشتی، اوکی، ارتباطت با این آقا رو می تونی برای خواستگاری که جدی شد و خواست نامزدت بشه، تعریف کنی؟ دوست پسر فقط بعد از رابطه ی جنسی دوست پسر نمیشه! اگر چه اسمش رو عوض کنید.

ایشون شما رو جدی نمی گیره. اگر دوست پسر نداشتی و نمی خوای داشته باشی، رابطه رو قطع کن، حتی در سطح دوستی معمولی و آشنا و همکلاسی هم کاهش نده، کاملا قطع کن.

واقعا شما فکر می کنید اگر خانم سنجاب ایشون رو تو خطاب کنن، زانو می زنه و خواستگاری می کنه؟

قبل از اینکه دیگران رو راهنمایی کنید، فقط چند ثانیه فکر کنید.

خیل برام جالبه بدونم از چه حرف من تصور تو اب نمک خوابوندنو متوجه شدین ؟!
    من چندین خواستگار داشتم که یکیشون شرایطش خیلی خیلی از ایشون بهتر بود اما من واقعا تمام ذهنم درگیر ایشون بود بعد چند جلسه نخواستم کسی رو بازی بدم
    و چون یک دلیل دیگه هم بود جواب رد دادم پس من اصلا ایشون رو توی اب نمک نخوابوندم
    « دوست پسر نداشتی، اوکی، ارتباطت با این آقا رو می تونی برای خواستگاری که جدی شد و خواست نامزدت بشه، تعریف کنی؟ دوست پسر فقط بعد از رابطه ی جنسی دوست پسر نمیشه! اگر چه اسمش رو عوض کنید. »
    بله این جای حرف شما واقعا درسته همین هم هست که منو اذیت میکنه شاید برای همینه که دلم میخواد یه تصمیم قطعی بگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط Aminn نمایش پست ها
    به نظر من رابطه تون رو کاملا مثل همکلاسی های دیگه تون کنید و نه بیشتر (تا وابسته تر نشدید) الان دو سال این وضعیت رو طول داده که مثلا چی بشه؟؟!! اگه می خواست واقعا یه قدم جدی برداره تا حالا برداشته بود و دست دست نمی کرد.

گاهی فکر میکنم چون شرایطشو نداره چیزی نمیگه .. شایدم من اشتباه میکنم
    گفتم که من تو شرایط خیلی بدی هستم مجبورم ارتباط داشته باشم با توجه به این که ارشدم همکلاس و کارامون گروهیه
    واقعا گیجم نمیدونم چه طوری به یکباره قطعش کنم ؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ستیلا نمایش پست ها
    سلام عزیزم.منم زمانیکه دانشجوی لیسانس بودم همکلاسیهایی داشتم که راحت اسم کوچک همدیگه رو صدا میکردن.اینو دوستانم برام تعریف میکردن اما هیچکدومشون به من به جز خانم فلانی صحبت نمیکردن اونم فقط واسه درس .همکلاسیهام برام تعریف میکردن که بهم پیام میدن اما همه هدفشون دوستی بود.بعضی از دخترها پیش خودشون فکر و خیالهایی میکردن از این پیام ها که من خندم میگرفت.پس با این چیزا نمیشه فهمید .فقط غیر مستقیم وقتی بهم پیامک میدید بیشتر در مورد خودتون صحبت کنید .اما نه به گونه ای که برداشت کنند شما کشته و مرده شون هستین مثلا در مورد اهداف ایندتون صحبت کنید سعی کن با حفظ حد و حدود بیشتر زمینه شناخت رو باز کنی.الان که دانشجوی ارشد هستم همه ی همکلاسیهام شماره منو دارند اما یکی از همکلاسیهام از من خواستگاری کردند البته تا قبل از اینکه با من صحبت کنند واقعا متوجه نبودم.هنوز به جایی نرسیدم اما فقط اینو بگم که مواظب احساسات باش که درگیرش نشی و یا وابسته.چون خود به خود وابستگی بوجود میاد.

مهم ترین موضوع احساساتمه که درگیر شده : (

نقل قول نوشته اصلی توسط جاثیه نمایش پست ها
    سلام عزیزم

سن ایشان به نظرم یک ذره کم است . شاغل هم که نیست. بعید است اصلا به ازدواج فکر کند.جدی نگیری شاید بهتر باشد. این طور که توصیفش کردی خودش اصلا جدی به نظر نمی آید.
    بین آدم های دور وبرت حتما مثل او و بهتر از او هم هست.روی خوبی هایش زوم نکن عزیزم. برای شناختنش هم کنجکاوی نکن . تو که نمی خواهی دوستش بشوی...
    فکر کنم بین همکلاسی ها پیامک دادن و خواستن کسی را تو صدا کردن الان معمولی است. حتی اگر با بقیه خانم های دانشگاه چنین رفتاری نداشته باشد دلیل نمی شود که بخواهد با تو ازدواج کند.

سلام مرسی خانمی .. بله من دورو برم بهتر از ایشون هم دارم که فقط کافیه لب تر کنم .. من ایشونو با توجه به خوبی و بدی هاش دوست دارم
    با این که اصلا شناختی ازشون ندارم
    این که از دلو جون بهم تو هرچیزی کمک کرده باعث شده من فکر کنم براش جایگاه خاصی دارم ..

14. کاربر روبرو از پست مفید سنجاب بازیگوش تشکرکرده است .

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    الان دو نکته مهم در صحبت های شما هست :
    - ایشون دو ساله یک رابطه ای با شما دارند که درسی نیست. در دانشگاه کسی که رابطه غیر درسی برقرار می کند یا می خواهد دوست شود یا می خواهد خواستگاری کند. شما اهل دوستی نیستی و ایشان هم خواستگاری نمی کند. به همین دلیل حس می کنید این رابطه بی هدف است و کاملا هم حق دارید. پس دلتان می خواهد بدانید هدف از این رابطه چیست.

- این آقا رفتارهایی مثل پیامک های نیمه شب یا توجه و کمک ویژه و خاصی که به دیگران نمی کند ، باعث شده احساسات شما درگیر شود. کاملا هم طبیعی است و جای سرزنش ندارد. اصولا صمیمیت و مجاورت بین دوتا آدم برای طولانی مدت این حس را ایجاد می کند. از همه مهمتر شما خواستگارهایتان را به خاطر ایشان رد کرده اید و خودتان گفتید که فقط به او فکر می کنید.

با توجه به این دو نکته نتیجه گیری می شود : ایشان هدفش را از رابطه صمیمانه با شما معین نمی کند و از آن طرف شما پایبند این آقا شده اید از نظر احساسی و نمی توانید به خواستگارهای مناسبتان که شرایط خوب هم دارند فکر کنید.

کاری که می کنید این است که : یک تماس با او می گیرید و یک قرار خارج از کلاس در دانشگاه می گذارید برای مدت یک ساعت یا دو ساعت. می گویید می خواهید راجع به موضوع مهمی صحبت کنید. بعد می روید و می گویید :

هم شما و هم ایشان می دانید که رابطه ای که دارید مثل رابطه دو همکلاسی که از هم جزوه می گیرند و جزوه می دهند نیست. بلکه ارتباطی بین شما شکل گرفته است که صمیمانه و طولانی مدت بوده است. می گویید که حالا شما بعد از دو سال می خواهید برای زندگی و آینده خود تصمیم های جدی بگیرید چون دیگر آنقدر کم سن نیستید که بی هدف و خوش خیال زندگی کنید و بالغ شده اید. بنابراین می خواهید بدانید که تکلیف این رابطه که خارج از رابطه معمولی دو همکلاسی است چیست و به عبارت دیگر هدف ایشان از ارتباط صمیمانه با شما چیست ؟ آیا قصدشان دوستی است یا ازدواج ؟ اگر قصد دوستی دارند شما نمی خواهید دوست پسر داشته باشید و اگر قصد ازدواج دارند باید صراحتا به شما بگویند و بپذیرند که هر چه زودتر اقدام رسمی انجام دهند تا شما هم ایشان را بهتر بشناسید هم بفهمید چه خانواده ای دارند و آیا برای ازدواج با همدیگر مناسب هستید یا نه.
    اگر عذر و بهانه ای آورد بگویید تا یک ماه به ایشان مهلت می دهید و در این یک ماه هم نباید مثل قبل رابطه صمیمانه داشته باشید. اگر توانستند در این یک ماه خواستگاری رسمی انجام دهند که بقیه مراحل شناخت را با خانواده طی می کنید . اما اگر نتوانستند یا نخواستند خواستگاری کنند بنا به هر دلیلی یا هر
    بهانه ای ، شما ترجیح می دهید به خواستگار دیگری که شرایط مناسب تر دارد و جدی تر است فکر کنید.

محکم و قاطع باشید. اول از همه در مقابل خودتان و افکارتان و احساسات خودتان . بعد هم در مقابل این آقا پسر.

شما آنقدر در همدردی سابقه داری که دلیلی نمی بینم علت حرف هایم را توضیح دهم و می دانم خودت بهتر از من همه را می دانی. پس با شجاعت به دانسته هایت عمل کن. اگر بعد از صحبت قبول کرد که ظرف یک ماه خواستگاری کند حتما پدر و مادرت را در جریان قرار بده و بگو یکی از همکلاسی هایت که فلان مشخصات را دارد شاید بخواهد از شما خواستگاری کند و اگر پدرت یا مادرت خواست با او صحبت کند شماره اش را بده. به هیچ وجه بدون اطلاع والدینت و به خصوص پدرت این رابطه را چه به شکل خواستگاری چه به شکل دیگر ادامه نده.

16. 2 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

جاثیه (یکشنبه 26 آبان 92), سنجاب بازیگوش (یکشنبه 26 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    33
    دستاوردها:
    تشکرها
    747

تشکرشده 434 در 128 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    الان دو نکته مهم در صحبت های شما هست :
    - ایشون دو ساله یک رابطه ای با شما دارند که درسی نیست. در دانشگاه کسی که رابطه غیر درسی برقرار می کند یا می خواهد دوست شود یا می خواهد خواستگاری کند. شما اهل دوستی نیستی و ایشان هم خواستگاری نمی کند. به همین دلیل حس می کنید این رابطه بی هدف است و کاملا هم حق دارید. پس دلتان می خواهد بدانید هدف از این رابطه چیست.

- این آقا رفتارهایی مثل پیامک های نیمه شب یا توجه و کمک ویژه و خاصی که به دیگران نمی کند ، باعث شده احساسات شما درگیر شود. کاملا هم طبیعی است و جای سرزنش ندارد. اصولا صمیمیت و مجاورت بین دوتا آدم برای طولانی مدت این حس را ایجاد می کند. از همه مهمتر شما خواستگارهایتان را به خاطر ایشان رد کرده اید و خودتان گفتید که فقط به او فکر می کنید.

شما دقیقاااااااا و کاملا تمام چیزایی رو که تو ذهنم بودنو تو این دو مورد بیان کردید

یک بار اول ارتباط دقیقا مستقیم پرسیدم که هدف از رابطه چیه ؟ گفتن هیچی
    و جوری که من خیلی خجالت کشیدم که انتظاری داشتم

یک مشکلی که وجود داره : بعد چنین گفت و گویی میبینمشون ( حتی تصمیم گرفتم دوباره ارشد شرکت کنم یا اگه بشه به جای دیگه ای منتقل بشم یا اصلا انصراف بدم )

میخوام به خودم چند روزو فرصت بدم دقیق فکر کنم بعد همون طور که شما گفتین مستقیم بپرسم یا بدون هیچ توضیحی رابطمو یکباره و کامل قطع کنم
    چون واقعا خسته شدم

بازم دلم میخواد هرچیزی که فکر میکنید کمکم کنه ازم دریغ نکنید مخصوصا جمله بندی همون گفت و گو جوری که شخصیت من خرد نشه .. دلم نمیخواد فکر کنن
    من از خدا خواستمه چون تضمینی برای اکی شدن نهایی نیست

18. کاربر روبرو از پست مفید سنجاب بازیگوش تشکرکرده است .

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    همین جمله بندی هم قاطعیت شما را می رساند و هم حق به جانب است و خرد نمی شوید. اعتماد به نفس داشته باشید. همین جمله را بندی را به صورت مخاطب به کار ببرید. اما یک سره پشت هم نباشد. می توانید بینش مکث کنید و اجازه دهید ایشان اگر چیزی می خواهد بگوید. اما مسیر گفتگو باید همین باشد و نباید از دستتان خارج شود.

20. 3 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (یکشنبه 26 آبان 92), جاثیه (یکشنبه 26 آبان 92), سنجاب بازیگوش (یکشنبه 26 آبان 92)

صفحه 2 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)