به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26
    در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    فرهنگ شهر شما همه زندگی شما نیست. اینقدر خودت را محدود نکن به فرهنگ شهرت. ارزش های خودت در زندگی چیست ؟
    ببین من خودم کوچه خودمان را مثال می زنم تا دستت بیاید اوضاع شهرمان چگونه است. من همسایه قبلی مان چهار دختر داشت که همه شان از هفده سالگی به سراغ دوست پسر می رفتند و ... حجابشان هم که نگویم بهتر است . تنگ ترین و کوتاه ترین لباس ها و بدترین آرایش ها .
    یک نفر دیگر در کوچه ما همه دخترهایش بی حجاب هستند و در عروسی ها خواهر زن ها با لباس شبی که بسیار باز است می آیند جلوی داماد جدید که شوهر خواهرشان است. تازگی ها هم که توی حیاطشان سگ دارند و ...

همسایه دیگر پسرها همه معتاد . دخترها همه بسیار بی حجاب و همه طلاق گرفته. تازگی ها هم به کارهایی رو آورده اند مثل مشروب خوردن در دوبی و ... خلاصه این بچه ها کاری کردند که والدین هر دو مردند. دختری که همسن من بود رفت زن دوم یک مرد شد که متاهل بود.
    همسایه دیگری داریم که آنها هم راحت در عروسی مشروب می خورند.
    خوب حالا از محرم بگویم که همه زن ها با حجاب های افتضاح در مراسمی که رسما با عنوان مذهبی برگزار می شود دنبال دسته ها راه می افتند و تمام خیابان پر می شود از زنانی که در عاشورا آرایش های غلیظ و روسری های نصفه همراه با مدل های عجیب مو و ساپورت و شلوار چسبان و مانتوی کوتاه . ایضا همراه با دوست پسر ها. باور کن هر جا دسته است دیگر دلم نمی خواهد بروم که این صحنه های کریه را ببینم.
    تو گفتی فرهنگ شهر ما این است و هر کس با فرهنگ خودش زندگی می کند. حالا من از تو سوال می کنم : من آدم خیلی مومنی نیستم. اما مسلمان هستم و نمی توانم این کارها را انجام دهم مشروب بخورم با سر و وضع آنچنانی بگردم و فیلم های مزخرف ماهواره را نگاه کنم. به خاطر همین هم از نظر خیلی ها یک دختری هستم که هیچی از زندگی نمی فهمد و نیش و کنایه حتی از اقوام خود شنیده ام.
    این شهر من است و این فرهنگی است که هر جایش بروم از کتابخانه و دانشگاهش بگیر تا مراسم مذهبی و سینه زنی اش همین است.
    تکلیف من با فرهنگ شهرم چیست ؟
    می خواهم شما که اینقدر دغدغه فرهنگ شهر خودت را داری یک جواب قانع کننده و خوب به من بدهی.

- - - Updated - - -

2. کاربر روبرو از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده است .

اشنای قدیمی (دوشنبه 27 آبان 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 دی 99 [ 19:06]
    سطح
    61
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 153
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 201 در 111 پست

Array
    ممنون نوپو و مداسو که جوابم رو منطقی دادید
    البته نوپو من جوابی برای سوالتون پیدا نکردم .خیلی سوالتون جالب بود تا حالا بهش فکر نکرده بودم.البته می خوام یه کم شرایطم رو بگم و اینکه چه خاستگارهایی داشتم:
    من درسم رو تموم کردم و لیسانس دارم البته تازه تموم کردم. و سطح خانوادگی مون از لحاظ تحصیلات خیلی بالاست واز لحاظ مالی متوسط هستیم.من توقعم کمه از همه لحاظ اما می خوام یه لیستی از خاستگارام براتون بنویسم :
    1-تو بانک منو دیده بود و خیلی مزاحم بود و از اول همش بهم دروغ میگفت حتی سن و شغل اش رو که بعدا فهمیدم خلافکاره بهش جواب منفی دادم وبه زور دست از سرم برداشت و راحت شدم
    2- بیکار بود و می گفت که سه بار تو عروسی اینا مشروب و الکل خورده و موقعی که عصبانی میشد وسایل پرت میکرد در ضمن اینم بگم اسم هر شهری که میومد چندتا از دوست دختراشو بهم معرفی میکرد که مال اون شهر بودن راستی ازم قول می گرفت که به خانواده ام نگم که سیگاریه که البته من تو همون صحبت اول جواب منفی رو به خواهرش گفتم.
    3- کارش خوب بود اما مشروب خورده بود.و شرایطمون هم جور نبود که من از مشروب خوار شدیدا می ترسم به خاطر همین بهش جواب منفی دادم.
    4- درامدش خیلی کم بود و میگفت باید با پدر و برادر و مادر و خواهر مطلقه اش باید توی یک اتاق و خونه زندگی کنم و خودش بره جنوب کار کنه و هر چند ماه یک بار میاد خونه وتحصیلاتش زیر سیکل بود.و اینکه اگه کار جنوب جور نشد بریم روستا و آقا چوپانی کنند وهزینه زندگی رو تامین کنند.
    5- نقاش بود و از همون صحبت اول ازم می خواست که تلفنی س ک س کنیم و حرفهای بسیار جلفی میگفت که ترسیدم و به خانواده اش گفتم و جواب منفی دادم و تحصیلاتش هم تا ابتدایی بود
    6- دیپلم ردی بود اما خانواده خوبی داشت و قرار شد به همراه خواهراش منو ببینن که خواهراش پسندیدند اما خودش نپسندید و من کلی ضربه روحی شدم و تا یه هفته گریه کردم.
    خیلی از مطالب روانشاسی برای جذب خاستگار رو خوندم اما جواب نمیده.و اینکه من کار نکرده ندارم که سرم بهش گرم کنم و دنبال اهداف و شخصیتم برم یدونید به خاطر اینکه درسم تموم شده و اصلا قص ادامه تحصیل ندارم چون از درس زده شدم و توان ادامه تحصیل رو ندارم .اما در مورد کار پارتی میخواد که من ندارم.پس کاری هم در کار نیستو تو خونه بیکارم. و خیلی احساس تنهایی میکنم و احساس بی هدفی و پوچی.
    چرا دوستام اون همه خاستگار دارن و همشون دارن ازدواج می کنن احساس میکنم خیلی زشتم و یا خیلی بد تیپم دارم کلا اعتماد به نفسم رو از دست میدم مگه من چمه که کسی منو نمی خواد.
    از خودم متنفرمممممممممممممممممممم ممممممممممممممم
    به نظرم زیبایی خیلی مهمهه خیلییییییییییی
    - - - Updated - - -

سلام نوپو جان ممنونم که جوابم رو دادید و خیلی هم تشکر دارم که تاپیک منو خوندید
    از وقتی اومدم تو این سایت احساس با ارزش بودن میکنم چون کسی هست که تاپیکم رو بخونه و من رو بفهمه.
    حرف شما رو کاملا قبول دارم نوپو .راستش هیچ جواب قانع کننده ای برای سوالت پیدا نکردم.
    ویرایش توسط بی همدم : شنبه 25 آبان 92 در ساعت 12:57

4. کاربر روبرو از پست مفید بی همدم تشکرکرده است .

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    با توجه به پست قبلم ازت می خواهم که :

به خاطر اینکه فکر می کنی دیگران ازدواج کرده اند و شما نکرده ای خودت را سرزنش نکن و مبادا به خاطر این احساسی که داری خواستگاری نامناسب را قبول کنی و یا بدون فکر با کسی ازدواج کنید.

دوم : شما اگر می خواهید ازدواج کنید باید با آدم های مناسب رفت و آمد کنید. گفتید دوستان شما برادران معتادشان را معرفی کرده اند. من فکر می کنم شما در محیطی قرار گرفته اید که نامناسب است. اگر در شهر شما انجمن خیریه ، فرهنگسرا ُ، باشگاه ورزشی با محیط مناسب ، انجمن های علمی یا زیست محیطی یا هر انجمن مناسب دیگر و خلاصه محیط های سالم برای فعالیت اجتماعی وجود دارد به این مکان ها بروید و با آدم های بهتری ارتباط برقرار کنید که خانواده خوبی هم دارند. دوستان شما باید بهتر از این باشند.
    شما با توجه به اینکه پدرت را از دست داده ای باید بتوانی مستقل باشی و اگر شده ماهی صدهزار تومان هم درآمد داشته باشی یا اگر نمی توانی ماهی بیست تومان هم که شده پس انداز کنی. شما نباید به فکر این باشی که حتما مرتبط با رشته ات کار پیدا کنی. هر شغلی که مناسب شان شما باشد و در آن از دختر بودن شما سوءاستفاده نشود قبول کن حتی اگر درآمدش کم باشد. یادت باشد باید برای خودت پشتوانه مالی درست کنی. بعد ازدواج.

6. 2 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (شنبه 25 آبان 92), اشنای قدیمی (دوشنبه 27 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 19 آذر 95 [ 01:34]
    سطح
    51
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    405

تشکرشده 1,144 در 414 پست

Array
    اول اینو بگم که خواستگارات هرکدوم در نوع خودشون آدم های جالبی بودن. اینو دارم جدی می گم.
    دوم اینکه گذشته از مناسب یا نامناسب بودن این آدمها، شما این همه خواستگار داشتی؛ پس چرا می گی خواستگار ندارم؟ بعدشم به همین بهانه دلیل می تراشی که زشتی و چون زشتی از خودت متنفری و... نه نداشتن خواستگار دلیل بر زشتیه و نه زشتی ظاهری دلیلی واسه تنفر از هرکسی یا چیزی!
    سوم اینکه خوب ازدواج کردن مهمه نه زود ازدواج کردن.

درمورد خواستگار پیدا کردن هم، چجور آدمی هستی؟
    مذهبی؟ توی گروه های خیریه عضو شو. شهرتون نداره؟ برو بسیج. هلال احمر...
    اجتماعی؟ بیشتر تو مهمونیا شرکت کن. هرجا هر مراسمی هست پاشو برو. هم خوش می گذره هم دیده می شی.
    اهل ورزش؟ برو باشگاه. توی اکیپ های ورزشی(مثلا کوهنوردی) عضو شو. حداقلش اینه که دوستای تازه ای پیدا می کنی که برادرای بهتری دارن.
    هنرمند؟ برو کلاسای هنری. فرهنگ سراها... آموزشگاه ها...
    کلا بیکار نشین تو خونه. هم حوصلت سر میره و کارت میشه فکر کردن و غصه خوردن هم عمرت به بطالت می گذره. تازه نمیشه که عین دخترای آفتاب مهتاب ندیده بشینی تو خونه تا فرشته اقبال در بزنه که

8. 2 کاربر از پست مفید mahasty تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (شنبه 25 آبان 92), اشنای قدیمی (دوشنبه 27 آبان 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 201 در 111 پست

Array

Tavajoh به خاطر نگاه کسی تا حدودی امیدوار شدم

سلام ممنون مهستی جان و نوپو که جوابم رو دادید .یک دنیا تشکر

جواب هاتون واقعا منطقی و مناسب بودن .چند وقتیه می خوام برم دوره ی آموزشی.علاقه هم دارم. اول برای بافتن فرش ثبت نام کردم اما خبری نشده و هر چی پیام اینا میدم میگن هر وقت جور شد خودمون بهت خبر میدیدم.و قرار بود فرش بیارم ببافم به خاطر پشتوانه مالی اما می گن برای چشم ضرر داره.
    متاسفانه شهرمون موسسه خیریه نداره وگرنه خودم خیلی علاقه دارم و در مورد ورزش می خوام بگم که هزینه می خواد که ندارم.و خونه مون هم به ورزشگاه دوره.
    نوپو واقعا ممنونم ازت به خاطر راهنمایی ات خیلی منطقیه و خوبه.می دونید سال پیش می خواستم با اونکه نوشته بودم: باید می رفتم با بابا و مادر وخواهرش اینا تو یه خونه زندگی کنم و یا بریم روستا و ایشون چوپانی کنند ، به خاطر نداشتن خاستگار ازدواج کنم که مادرم نذاشت و مخالفت کرد و گفت صبر کن و من هم به حرفش گوش کردم.
    من تو بسیج اینا فعالیت دارم و رفتار اجتماعی ام با دخترها و زن ها خوبه اما وقتی یه پسری بهم نگاه میکنه خیلی خجالت میکشم طوری که بهش پشت می کنم و نمی تونم نگاهش کنم.
    دوست های خوب هم دارم اما منو معرفی نمی کنن می دونید چیه من چند بار خودم به چند تا از دوستام گفتم که منو برای داداششون معرفی کنند اما اونا گفتن برادرمون خودش دوست دختر داره و یا کارمند می خواد و کلی بهانه آوردند.

فامیلمون هم پسر خوب هست اما خودشون دوست دختر دارن و اصلا به من توجه ندارن .
    من خودم فرد مذهبی هستم و چادری هستم.
    اما علت انتخاب نشدنم نمی دونم چیه؟ میدونید شهر ما اکثر دخترها دوست پسر دارن اما من وجدانم قبول نمی کنه و اینکه اعتماد به نفس ام رو از دست دادم و هر وقت آینه نگاه میکنم افسرده میشم
    وقتی میرم بیرون به جای روحیه گرفتن ، افسرده میشم چونکه خیابون پر از دخترهای خوشگله و من احساس ضعف می کنم و قدم هم بلنده اکثرا با پسرها هم قدم و یا ازم کوتاه هستن .آخه. کی از یه دختر گنده خوشش میاد همه دختر های ظریف رو دوست دارن.
    راستی یه مدتیه یه پسره خیلی نگاهم میکنه احساس میکنم ازم خوشش میاد به نظرتون باهاش چطور برخورد داشته باشم؟؟ بهش بفهمونم که منم ازش خوشم میاد؟ خیلی فکرم بهش مشغوله رفتارهاش خیلی خاصه و نمی دونم با همه اینطوره یا فقط با من؟ از وقتی بهم نگاه میکنه تا حدودی امیدوار شدم

منتظر راهنمایی تون هستم.

10. کاربر روبرو از پست مفید بی همدم تشکرکرده است .

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    این پسر چه ویژگی هایی داره؟شغل؟خانواده؟کجا همو می بینید؟

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 201 در 111 پست

Array
    سلام فرهنگ عزیز. ممنونم که جوابم رو دادین. مغازه دارن سر کوچه مون اونجا منو میبینه.با برادرش اونجا کار میکنن.در مورد خانواده اش چیزی نمی دونم. اما خودم احساس میکنم ازم خوشش اومده مثلا اون روز نگاهم کرد اما من خجالت کشیدم و رومو برگردوندم و اومدم خونه کلی حرص خوردم که چرا اونطوری برخورد کردم هر بار تصمیم می گیرم منم بهش توجه کنم اما خجالت نمی زاره.دائما با خودم درگیرم که الان در موردم چه فکری میکنه ، و یا نکنه از فلان رفتارم خوشش نیاد و ...
    مادرم میشناسدش همیشه ازش تعریف میکنه و خیلی با مادرم اخلاقش خوبه وباهاش شوخی میکنه نمی دونم به خاطر من هست یا اخلاقش اونطوریه ؟ یه بار با مادرم حرف زم مامانم گفت اونا پولدارن و تو رو نمی خوان بی خودی خجالت نکش.
    راهنمایی ام کن چطور بفهمم

- - - Updated - - -

سلام فرهنگ عزیز. ممنونم که جوابم رو دادین. مغازه دارن سر کوچه مون اونجا منو میبینه.با برادرش اونجا کار میکنن.در مورد خانواده اش چیزی نمی دونم. اما خودم احساس میکنم ازم خوشش اومده مثلا اون روز نگاهم کرد اما من خجالت کشیدم و رومو برگردوندم و اومدم خونه کلی حرص خوردم که چرا اونطوری برخورد کردم هر بار تصمیم می گیرم منم بهش توجه کنم اما خجالت نمی زاره.دائما با خودم درگیرم که الان در موردم چه فکری میکنه ، و یا نکنه از فلان رفتارم خوشش نیاد و ...
    مادرم میشناسدش همیشه ازش تعریف میکنه و خیلی با مادرم اخلاقش خوبه وباهاش شوخی میکنه نمی دونم به خاطر من هست یا اخلاقش اونطوریه ؟ یه بار با مادرم حرف زم مامانم گفت اونا پولدارن و تو رو نمی خوان بی خودی خجالت نکش.
    راهنمایی ام کن چطور بفهمم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 تیر 97 [ 11:22]
    سطح
    47
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    3

تشکرشده 294 در 130 پست

Array
    احساس حقارت شدیدی در این رابطه دارم که غیر قابل وصفه.
    خیلی خجالتی ام کمکم کنید خواهش میکنم
    خیلی افسرده ام ، خیلی دوست دارم ازدواج کنم احساس تنهایی و بلاتکلیفی دارم و هیچ هدفی ندارم خیلی دل شکسته ام
    خیلی احساس تنهایی میکنم و احساس بی هدفی و پوچی.
    احساس میکنم خیلی زشتم و یا خیلی بد تیپم دارم کلا اعتماد به نفسم رو از دست میدم مگه من چمه که کسی منو نمی خواد.
    از خودم متنفرمممممممممممممممممممم ممممممممممممممم
    هر وقت آینه نگاه میکنم افسرده میشم
    وقتی میرم بیرون به جای روحیه گرفتن ، افسرده میشم چونکه خیابون پر از دخترهای خوشگله و من احساس ضعف می کنم و قدم هم بلنده اکثرا با پسرها هم قدم و یا ازم کوتاه هستن .آخه. کی از یه دختر گنده خوشش میاد همه دختر های ظریف رو دوست دارن

دوست گلم حس می‌کنم اعتماد بنفستون یکم پایینه و حالت‌های افسردگی رو دارید که البته بیشترش از بیکاریه شاید بهتر باشه با یه مشاور در ارتباط باشید چون به نظرم تا وقتی‌ اینطور باشه این پیام تو تک تک سلول‌های بدنتون منعکس می‌شه و به دیگران منتقل می‌کنید ،شما دختر قد بلندی هستید و قاعدتا باید اندام کشیده‌ای داشته باشید چرا خودتون را دوست ندارین؟ شما هنوز اونقدر به خدا نزدیکید که شرم دارید تو چشمای یه پسر نگاه کنید ،باور کنید حسودیم شد...دختر با وقار و سنگین .تحصیل کرده و همراه با خانواده‌ای با سطح علمی‌ِ بالا ...ناشکری نکن عزیزم. مطمئن باش که خدا شما رو فراموش نکرده ،نیمهٔ گمشدت داره زیر همین آسمون نفس میکشه و یه روزی پیداش می‌شه که انتظارشو نداری .

14. 2 کاربر از پست مفید yektaye tanha تشکرکرده اند .

اشنای قدیمی (دوشنبه 27 آبان 92), دختر مهربون (یکشنبه 26 آبان 92)

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    عزیزم ببین شما بیا بگرد در تالار همدردی در قسمت روابط دختر و پسر و تاپیک هایش را به دقت بخوان. ببین آن دخترهایی که تو می گویی خودشان را برای دوست پسرشان آرایش می کنند و با هم بیرون می آیند و شما فکر می کنید خیلی خوشگل هستند چه مشکلاتی را تحمل می کنند . بعد از آن تصمیم بگیر که آیا باید از اینکه پسرها به شما توجه نمی کنند ناراحت باشی یا نه. حتما این کار را بکن و بعد تصمیم بگیر.

در مورد تیپ شما باید بگویم الان متاسفانه این مشکل در همه جا هست. یعنی بسیاری از افراد حتی همان دخترهایی که به نظر شما خوشگل هستند احساس زشت بودن می کنند. دلیلش چیست ؟ دلیلش تبلیغات و تلقین های رسانه ها است که مدل های خاص و عروسک مانند را به عنوان نمادهای زیبایی معرفی می کنند و همه ناخودآگاه می خواهند مثل آنها دماغشان سربالا شود ، هیکلشان چهل کیلو باشد ، ابروهایشان را فلان کنند و لب هایشان را تغییر دهند و توی سواحل دریا خودشان را زیر آفتاب کباب کنند تا رنگ پوستشان مثل مدلی شود که در رسانه ها ارائه شده و در جامعه بین خیلی ها که فکر عاقلانه ای ندارند مد شده است. برای همین یک دفعه می بینی همه یک شکل شده اند و تو با آنها فرق داری و بعد فکر می کنی چون متفاوت هستی حتما زشتی . این یک مشکل است در همه جای دنیا و باید از آن آگاه باشی و راجع به آن حتما در اینترنت سرچ کن و مفصل تر مطالعه کن.

شما زیبا هستی. قد بلند یک امتیاز است و از آن در ادبیات ما با عنوان (سرو ) یاد می شود. لغت رعنا برای خانم های قدبلند به کار می رود. گو اینکه خانم های ایرانی مثل اروپایی ها قد بلند نیستند و آنهایی که به عنوان قد بلند شناخته می شوند تنها چند سانتیمتر از آدم های دیگر بلند تر هستند. خود من قدم بلند است. اما وقتی مقایسه می کنم می بینم فقط پنج سانتیمتر از خانم های دیگر متفاوتم . اما همین تفاوت شما را بسیار زیبا می کند.

شما با اینکه چادر می پوشی باید به ظاهر خودت برسی. موهای زاید صورت و بدن نباید داشته باشی. ابروهایت باید تمیز و مرتب باشد و هر دو هفته یک بار برای مرتب کردن ابروهایت آرایشگاه بروی. یک آرایش حلال برای خانم های مسلمان سرمه چشم یا همان خط چشم است که می توانی استفاده کنی. از چادر های مدل دار استفاده کن . چادر ساده قدیمی شده است. اگر بخواهی من خودم چند سایت که به صورت پستی فروش چادر مدل دار دارند معرفی می کنم. لباس هایی استفاده کن به رنگ پوست شما بیایند. اصول ست کردن لباس را یاد بگیر . از مانتوهای زیبا و پوشیده که طرح های زیبا دارد استفاده کن. روسری ات را مدل دار سرت کن مثلا لبنانی. موهایت را زیر روسری حتما مرتب و درست کرده نگه دار. انگشتر می توانی استفاده کنی و اشکالی ندارد. گردنبندهایی که روی لباس می افتد خوب است.
    از کرم مرطوب کننده و ماسک های گیاهی استفاده کن. به خودت عطرهای ملایم بزن. حتما لباس های چسبان مثل زیر سارافونی یا مانتویی که زیر بغلش می چسبد را بعد از هربار پوشیدن بشوی تا همیشه خوشبو باشد. همیشه کفش هایت را تمیز کن و واکس بزن. کیف های زیبا که به لباست می آید دست بگیر.
    می بینی اگر به خودت برسی احساس زیبایی و اعتماد به نفس خواهی داشت. اتفاقا هم نسل های شما به دلیل تغذیه نامناسب است که قدشان کوتاه شده است و شما قدت طبیعی است. واقعا کوتاه شدن قد نسل جوان به خاطر هرزه خوری یک مشکل پزشکی امروز است. پس شما ایرادی نداری.
    در ضمن حتما ورزش را در برنامه ات قرار بده و پیش یک دکتر تغذیه برو تا رژیم مناسب به شما بدهد و قد و وزنت را به تعادل برساند. با ورزش و غذای مناسب هیکل شما زیبا می شود. دوری راه را بهانه نکن و اگر ورزشگاه دولتی در شهر شما است برو . اگر هم ورزشگاه دولتی نیست صبح های زود برو به جایی مناسب و یک و نیم ساعت نرمش و پیاده روی کن. می توانی سی دی ایروبیک از اینترنت یا سی دی فروشی ها بگیری و در خانه ورزش کنی . من همین کار را مدت ها کرده ام.

16. 3 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

reihane_b (یکشنبه 26 آبان 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 26 آبان 92), اشنای قدیمی (دوشنبه 27 آبان 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 201 در 111 پست

Array

Gadid

سلام نوپو و یکتای تنهای عزیز ممنونم که جوابم رو دادین
    من خودم شیک پوشم و از لحاظ وزن اینا نرمالم اما کمی قوز دارم که تو فامیل هم خیلی مسخره ام میکنن و الان چند ماهی هست که دارم ورزش هاشو تو خونه انجام میدم تا حدودی بهتر شدم.
    همیشه به خودم میرسم .اما...
    گاهی وقت ها احساس میکنم به پوچی و یا افسردگی رسیدم حتی موقعی که درس می خوندم و خونه نبودم خیلی بدتر از الان بودم و حالا حالم نسبت به اون موقعه خیلی بهتر شده. چند وقتیه با این سایت آشنا شدم و تصمیم گرفتم چند تا تایپیک ایجاد کنم تا در مورد مشکلاتم با کسی درد و دل کنم یه تایپیکم تو بخش مشکلات فردی هستش به اسم حق تصمیم گیری ندارم و در اونجا مشکلات خانوادگی ام رو نوشتم.
    بگذریم من خیلی مشکلات تحمل کردم ، خیلی اگه بخوام بگم باید همگی بشینیم گریه کنیم ، خودم فکر میکنم نداشتن اعتماد به نفس و احساس حقارتم به گذشته بر میگرده بچه که بودم دائما بهم میگفتن زشتی و به فلان حیوان شبیه هستی
    حلا هم هر چی برای اعتماد به نفس ام تلاش میکنم تا چند روز روحیه میگیرم . دوباره روز از نو .
    هر چه قدر آینه نگاه میکنم بیشتر از خودم بدم میاد و افسرده میشم و تازگی ها متوجه شدم چشم چپ ام کوچکتر و کمی کجه .و فک ام هم خیلی بزرگه.
    نمی تونم باور کنم که پسری باشه تا منو دوست داشته باشه همیشه تنهام و به خاطرهمین اسم تاپیکم رو گذاشتم بی همدم و دل شکسته که بعدا طولانی بو و شد بی همدم.
    هیچ خاستگاری هم ندارم البته نداشتن خاستگارم می تونه علت های دیگه ای هم داشته باشه ....اما خوب از وقتی اون خاستگارم منو نپسندید خیلی به هم خوردم... خیلی با بد رفتاری طردم کرد طوری که متوجه شدم قیافه ام رو نپسندید..
    البته ببخشید با حرفهام سرتون رو درد میارم و خیلی طولانیه واقعا ببخشید اما نیاز دارم به روحیه، خیلی احساس بدی دارم و همیشه دلم گرفته است وکم پیش میاد تا شاد باشم
    ویرایش توسط بی همدم : یکشنبه 26 آبان 92 در ساعت 12:31

18. کاربر روبرو از پست مفید بی همدم تشکرکرده است .

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)