سلام
اولا دم شما گرم جناب متین خان که بعد این همه وقت از ازدواجتون و داشتن یه کوچولو هنوز اینطور قدردتن همسرتون هستید و منتظر تولدش....
دوما پیرو صحبتهای جناب مدیر :
جناب مدیر همدردی پیشنهاد خوبی دادن اما تولد بدون هدیه مالی نمیشه البته با عرض پوزش .منظورم کنار همه ی مهربونی ها و شیرین زبونی ها و عشقولانه حرف زدنا و قول دادنا باید کیک و شمع و کادو هرچند کوچیک و جزئی باشه تا حسابی به خانومتون مزده کنه...
یه مثال واضح از این موضوع امسال تولد من همسرم حدود 500هزار تومن هزینه کرده بود یک ست ساعت و دستبند نقره خیلی خوشگل که خودم بارها دیده بودمو دلمو برده بود و یک جفت کفش step perfect که واسه ورزش حسابی بهشون نیاز داشتم پس ایشون هم نیاز منو فهمیده بود هم حسابی پول خرج کرده بود اما چون پشتبندش اتفاقات ناراحت کننده ای واسم رغم زده بود حسابی جشنمون عزا شد هم اشتباهات من هم اون باعث شد هر وقت اسم تولد و کادو میشنوم چشام اشکی شه....
اقای متین کادو مهم نیست گرون و ارزون باشه مهم نوع گره خوردن نگاهتون به چشمای همسرتونه وقتی دارید بهش میگید تو بهترین هدیه خدا به منی و تا ابد قول میدم کنارت باشم
این جمله رو حتما آروم و دلنواز بهش بگید عین این جمله رو.تونوقت ببینید چه نتیجه ای در بر خواهد داشت
کاش زود 1/9 شه ببینم چیکار کردید
خوش به حال خانومتووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووون

علاقه مندی ها (Bookmarks)