به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Threaded View

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    امروز [ 03:27]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

RE: عدم امکان ارتباط با همسر

سلام محدثه-0
    سئوال شما و پاسخهای دوستان را با دقت بررسی کردم. به نظرم با وجود نکات بسیار با اهمیتی که طاهره عنوان کردند به خصوص پست 23 ، نیازی به جواب دیگری نباشد. اما یک نکته، امیدوارم از طرز صحبت گردآفرید ناراحت نشده باشید. او اشتباه فاحشی کرده است که اینگونه و به این شکل در مورد همسر شما صحبت کرده است.
    مسئله ای که می خواهم اضافه کنم و البته به نحوی در پست 23 طاهره نیز آمده است. اینست که برای تغییر در مورد این مسائل مزمن، صرفا دانایی و آگاهی کافی نیست. و نیاز به مهارتهای عملی و تکرار آن در بستر زمان می باشد. و همچنین احساسات خالصانه جهت تلطیف اوضاع، نه احساساتی سیاست بازانه برای تغییر اوضاع
    از آنجا که بستر اینترنت، و تلفن و ....، بیشتر از این که عمقی باشند ، سطحی و همه جانبه هستند، آن ارتباط حسنه لازم و شرایطی که برای مشاوره نیاز هست را به ارمغان نمی آورند و تنها سرنخهایی به افراد می دهند و جهت نمایی هستند که شما مسیر صحیح را خودتون در عالم واقع بپیمائید. لذا توصیه اکید می کنم که حتما مشاوره حضوری با یک مشاور خانواده داشته باشید. و مهارتهای خاص ارتباطی مبتنی بر احساس را گام به گام ، با استمرار و ثبات و بدون انفعال در مورد رفتار ناصیحیح شوهرتان پیش بگیرید.
    به هر حال شما انتخابگر هستید. اگر علیرغم راههای صحیح توصیه شده و انجام آن و استمرار آن تغییری ایجاد نشود، شاید جدا شدن سود بیشتری برای شما، فرزند و حتی همسرتان داشته باشد. ولی این ایستگاه آخرست. در حالیکه من تصور می کنم علیرغم همه اقداماتی که کرده اید شما در ایستگاههای اول هستید. چون روش شما در مورد مهریه و ...، اوضاع را خرابتر کرده است. و مسائل اجتماعی با وظایف اقتصادی و ....، در هم گره خورده است.
    انتظار نداشته باش با این چند خط مسائل شما حل شود. اما اگر این چند پست در شما انگیزه بیشتری جهت پیگیری حضوری و رفتن به مشاوره را ایجاد کرده باشد و اینکه تغییرات زمان بر و هزینه بر هستند، به نظرم کافیست که شما گامهای عملی بلندی را شروع کنید.

2. کاربر روبرو از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده است .

مدیرهمدردی (شنبه 15 خرداد 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)