سلام.
من همه ی پست ها رو نخوندم. شاید دوستان قبلا این رو گفته باشند.
ببخشید اگر حرفم تکراری شد.
فقط میخواستم بگم شما فعلا اصراری بر اینکه مادر شوهرتون پول بیمه رو به شما بدن نکنید.
به نظر من در مرحله اول یه تماس با مادرتون بگیرید و به جای اینکه در لفافه حرف بزنید، حرفتون رو به زبونی که هم نرم باشه هم اونها کاملا منظورتون رو متوجه بشن بگید.
مثلا بعد از سلام و احوالپرسی بگید : " راستی مامان جون...میخواستم یه چیزی رو هم بهتون بگم. راستش من و شوهر محترم یکم از نظر مالی در تنگنا قرار گرفته ایم. خب همونجوری که میدونید شوهر که فعلا کار نداره و منم یه کار نیمه وقت دارم...مامانیییییی...الان شما وضع و شرایط مالیتون در حدی هست که بتونید پولی رو که برای جهیزیه در نظر داشتید رو به حسابمون بریزید؟"
طلبکارانه هم نگید.
(البته من به شخصه فکر نمیکنم جهیزیه دادن وظیفه ای بر گردن پدر و مادر باشه. به نظر من اگر هم میدن دارن لطف میکنن نه اینکه وظیفشون باشه. به خاطر همین طلب کردنش یکم سخته.)
ولی به نظرم اگر در فرهنگ خانوادگی شما جهیزیه جزء وظیفه ی پدر و مادر محسوب میشه و حقی برای شما، پس واضح و مودبانه و خالی از طلبکاری خواستتون رو بیان کنید.
در ادامه اگر همسرتون هم با چنین بیان قاطع و واضحی با مادرشون صحبت کنند، نیجه خواهد داد. ولی من توصیه میکنم شما هی به شوهرتون خط ندید و هی تو گوشش نخونید که با مادرت صحبت کن و چرا پول ما رو خرج میکنه و ....

علاقه مندی ها (Bookmarks)