بهتر نیست هر وقت داری باهاشون (خانواده) حرف می زنی شروع کنی کمی از مشکلاتت بگی....
یه سوال:معمولا در قبال جهاز مرد باید خونه رو فراهم کنه الان در چه وضعیتی هستین ؟شما الان خارج زندگی می کنی؟
تشکرشده 348 در 164 پست
بهتر نیست هر وقت داری باهاشون (خانواده) حرف می زنی شروع کنی کمی از مشکلاتت بگی....
یه سوال:معمولا در قبال جهاز مرد باید خونه رو فراهم کنه الان در چه وضعیتی هستین ؟شما الان خارج زندگی می کنی؟
غزل زندگي (دوشنبه 20 آبان 92)
تشکرشده 32 در 14 پست
گيسو جون راستش اصلا نمى دونم چه تصميمى دارن، فكر نمى كنم بخوان خرد خرد بهم بدن چون در طول اين مدت ديگه هيچ پولى دريافت نكردم. همسرم حتى نمى خواست اون پول رو قبول كنه (شايدم تعارف ميكرده چون بالاخره قبول كرد و زنگ زد تشكر كرد)
در مورد وضع مالى پدرم اون موقع كه بد نبود ولى الان همش ميشنوم همه چيز گرون شده و ميگن همه چيز چند برابر شده، با اين اوصاف مطمئن نيستم الان توان ماليشون در چه حد هست. (پدر و مادرم هر دو شاغل هستن و خونه و ماشين دارن. پول اجاره مستجرمون هم هست)
من در مورد اين جور مسائل مالى راحت نيستم حتى با مادرم. اون موقع هم كه دختر خونه بودم به بابام نمى گفتم پول بهم بدين، خودشون ماهانه بهم پول ميدادن.
- - - Updated - - -
هانيه جون، من خيلى مشكلات مالى گفتم. از گرونى اينجا گفتم، از اين كه شهريه ام زياده، از اين كه دوست دارم يه ماشين بخريم، چند بار به شوخى گفتم دستام دراز شد بس كه پياده رفتم خريد! حتى با اين كه هنوز مطمئن نيستم بخوايم اينجا بمونيم ولى بارها گفتم مى خوايم بمونيم كه به اين اميد نباشن كه وقتى من برگشتم برام جهيزيه بخرن. ولى اصلا هيچى نميگن اون اولا گاهى ميگفتن اگه پول كم آوردين بگين براتون بفرستيم ولى الان ديگه اصلا!
بله، خارج از كشور هستم و اينجا مستجر هستيم.
حالا به نظرتون از چه راه ديگه اى مى تونم وارد بشم؟
ویرایش توسط غزل زندگي : دوشنبه 20 آبان 92 در ساعت 13:04
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)