quote=m.e.h.d.i;303976]
سلام به همه
علیرضاجان نه اصلا نمیتونم چون دوتا دلیل داره. یک اینکه دلم کامل ازش شکسته بخاطرحرفاش به خاطرکارش به خاطراینکه قدرمحبتامو ندونس وبااینکاراش دلمو له کرد.دوم اینکه چون سیمکارت دوم روازش دیدم والانم یه چیزای خیلی بد درباره رابطه خارج ازدوستی بایدونه ازدوست پسرای قبلیش شنیدم دیگه اصلا نمیتونم ادامه بدم.تازه دارم ازخواب خوشی که توش بودم بیدارمیشم.یه راه دیگم هس اونم اینکه روغیرتم پابذارم وهمه حرفای پشت سرشوبه جونم بخرم وتاآخرعمرم پیش همه سرشسکته باشم .فقط دعام کنید ازاین چاهی که خودم برا خودم کندم بیرون بیام.
سپید قلب عزیزبا اینکه روحیم داغونه داغونه بااینکه از نزدیکترین کسم ضربه خوردم ولی میسپارمش بخدا تا خدا حقمو ازش بگیره ومیدونمم میگیره.تو بیای زندگی یه جوون رو اینجوری بازیچه خودت کنی آخرشم بهش نامردی کنی وخدا هم چیزی بهت نگه؟؟؟ نه نه نه خدا خیلی جاها خوشو بهم نشون داده اینجا مطمعنم نشون میده فقط باید دووم بیارم وصبر کنم. باورکنید خدا خودش چند ماه پیش آینده دختره رو تو خواب بهم نشون داده ومیدونم اون اتفاق می افته.
اااااااااای خدا به حرمت عشق پاکی که بهش داشتم بخاطر اون محبتهایی که درحقش کردم و قدر ندونست،حقمو ازش بگیر میسپارمش به تو[/quote]

علاقه مندی ها (Bookmarks)