به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 35 , از مجموع 35
    سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

RE: کمک: رابظه خواهرم با همکار متاهل

خانمی

الگوی صمیمیت را به عنوان یک ظرف در نظر بگیر بعد با توجه به روحیات خواهرت و خودت از آن بهره بگیر .

بهتره قبلش کمی در خصوص صمیمیت و نحوه استفاده از آن در خانواده اطلاعات کسب کنی .

تجسس شماکار درستی نبوده اگر چه نگرانی شما قابل درک هست لذااز اینکه تجسس داشته ای و اینگونه چیزی فهمیده ای اصلاً چیزی به خواهرت نگو ، به هیچ وجه رک مطرح کردن تجسسی که داشته ای ، شهامت نیست ، چون یکی از رکن های صمیمیت ، اعتماد هست که با این اعتراف شما زیر آب این اعتماد را می زنید و دیگر راهی برای صمیمیت باقی نمی گذارید و ممکنه عوارضی بدتر از رابطه ای که برقرار شده داشته باشد .

لذا با درایت عمل کن . به خواهرت ابتدا مدتی نزدیک شو ، با او رفیق باش ، با هم از مسائل مختلف هم صحبت شوید ( نه ساختگی و مصنوعی ، بلکه صادقانه ) بعدش زمینه را برای طرح تغییر حالت و رفتارش فراهم کن و بگو و نشون بده که دلسوزانه جویای احوالاتش هستی و چون دوستش داری و بهترینها را براش میخواهی نگرانشی و دوست داری کاری ازت بر میاد براش انجام دهی .

اگر بدرستی پیش رفتی و خواهرت فضا نداد . بعداً بطور بسیار غیر مستقیم اطلاعاتی در خصوص اینجور روابط را مطرح کنید و مثلاً شما از او سئوال می کنی که اگر بدانی دوستت گرفتار چنین وضعیتی شده چه می کنی . چطور بهش کمک می کنی . اینجوری با راهکار خودش وارد می شوی .

نهایتش اینه که هیچ زمینه ای به شما نمی دهد و هیچ جوری نمیتونی وارد شوی . شما وظیفه خود را انجام داده ای و بیش از این را باید برایش دعا کنی .

موفق باشی

.

2. 6 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

del (شنبه 11 آبان 92), فرشته مهربان (سه شنبه 14 آذر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 فروردین 94 [ 07:23]
    سطح
    31
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 103
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    74

تشکرشده 74 در 46 پست

Array
    re: کمک: رابظه خواهرم با همکار متاهل

راهنمایی های خانم آنی بشرح ذیل

بله متوجه شدم که شما باید فرزند اول خانواده باشید !...........متاسفانه فرزندان اول خانواده به دلیل عدم مهارت ها و.......ونواقص تربیتی والدین ، مسئولیت و نظم بخشی به سیستم خانواده را ناخودآگاه از کودکی بر دوش می کشند .

در نتیجه شما به شکل ناخودآگاه نقش والدین و مسئولیت های آنها را در سیستم خانواده به دوش می کشی
    . اگر با این فشارهای تحمیلی راحت هستی که روشی که خودت با آن خوب و راحت هستی را پیش ببر اما یادت باشه که اجازه نداری به این بهانه وارد حریم خصوصی خواهرت بشوی و به شعور و تجربه اش توهین کنی . این تجربه هر چیزی می تواند باشد و هر بها و هزینه ای می تواند داشته باشد . تو فقط می توانی در صورت احساس نیازش و در صورت درخواستش در کنارش باشی .

در این بخش شما نیاز هست که روی خودت کار کنی و کنترل خودت را به دست بگیری ............چرا که این نقش در سیستم خانواده برای شما تعریف شده اما الزامی به این موضوع نیست که وقتی متوجه شدی این حس و حال و .....از کجا آمده و از کجا تعریف شده .......تو همیشه این نقش را حفظ کنی و خودت را در بسیاری از جاها اذیت کنی . جاهایی که ربطی به تو ندارد و اساسا نیاز به دخالت تو نیست
    جواب من به خانم آنی
    یعنی چه؟این حرفها/؟؟
    توبرای وصل کردن اومده ای نی برای فصل کردن؟؟
    چرااینطوری راهنمایی میکنید؟ازاینگونه راهنمایی بهتره که سکوت میکردید؟روشنفکر کیلو چنده؟ادم بیغیرت باشه که بگن روشنفکر؟بی غیرتی تمدن شده؟وای برماااااااااااااااااااااا ااا!!
    چرا؟نباید گوشی خواهرشو چک نکنه؟!همه ما مسلمانیم اگه دیدیم خواهر مون /خانواده مون/همسر مون/همسایه مون/کشورمون در خطره .بایستی برای ثبات حقیقت ووضوح گری موضوع حتما کنجکاوی کنیم وبعد از پی بردن به قباحت یاهویت ماجرا نباید اندکی تاخیر کنیم با کمال شوق با کمال افتخار وبادشمنان باکمال خشونت رفتار کنیم ونزاریم اتفاقی بیفته!!
    من درمورد خانواده ام که الحمداله همچین چیزی را حس نکرده ام ونخواهم کردواگه حس کنم قانون من قانون محمدیست وهمونطور اقدام میکنم هرچند که اسمشو خشونت میزارند من کوه غیرتم نباید کسی قله غیرتمو فتح کنه/امادرمورد پسر همسایه مون که قماربازی تریاک کشی میکرد به برادر بزرگش اطلاع دادم وبرخورد کردند و30 ملیون باخته بود وبعد نزاشتند ادامه بدهند.در مورد خانم یکی از همشهریام رک بش گفتم خانمت اینطوری هست جلوشو بگیر یاازین شهر برو خیر برکت راازاینجا فراری داده ای واونهم کنترل کرد.
    دوست عزیز ارشاد کن چون ارشاد هم ثواب داره!!من وتو توی این عالم فانی دنبال چی هستیم؟؟بخاطر اندکی پول وآبرو!!اما ثواب واجبتره!!
    موفق باشید ببخشید رک گفتم ازاعضای این سایت هم یک گله کوتاه که اینگونه تکلم های منو یک فرد فرهنگ عقب مونده سوق میدهند اما به اوناییکه اینگونه فکر میکننند اینو بگم(من بی فرهنگم صد سال عقب مونده ام روشنفکر نیستم بااین همه پستی ها که میگید قله غیرتم سر بفلک کشیده !!اما شما چی ؟واژه غیرت را تو صیف نمیکنید چه رسد بفکر ممانعت از فتح قله غیرت!!)
    زنده باد مردان وزنان باغیرت/
    ویرایش توسط bkaf38 : پنجشنبه 09 آبان 92 در ساعت 20:47

4. کاربر روبرو از پست مفید bkaf38 تشکرکرده است .

toojih (پنجشنبه 09 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahrear نمایش پست ها
    روشنفکر کیلو چنده؟ادم بیغیرت باشه که بگن روشنفکر؟بی غیرتی تمدن شده؟وای برماااااااااااااااااااااا ااا!!
    چرا؟نباید گوشی خواهرشو چک نکنه؟!همه ما مسلمانیم
    پسر همسایه مون که قماربازی تریاک کشی میکرد به برادر بزرگش اطلاع دادم وبرخورد کردند و30 ملیون باخته بود وبعد نزاشتند ادامه بدهند.
    در مورد خانم یکی از همشهریام رک بش گفتم خانمت اینطوری هست جلوشو بگیر یاازین شهر برو خیر برکت راازاینجا فراری داده ای واونهم کنترل کرد.
    دوست عزیز ارشاد کن چون ارشاد هم ثواب داره!!من وتو توی این عالم فانی دنبال چی هستیم؟؟بخاطر اندکی پول وآبرو!!اما ثواب واجبتره!!
    تکلم های منو یک فرد فرهنگ عقب مونده سوق میدهند اما به اوناییکه اینگونه فکر میکننند اینو بگم(من بی فرهنگم صد سال عقب مونده ام روشنفکر نیستم بااین همه پستی ها که میگید قله غیرتم سر بفلک کشیده !!اما شما چی ؟واژه غیرت را تو صیف نمیکنید چه رسد بفکر ممانعت از فتح قله غیرت!!)
    زنده باد مردان وزنان باغیرت/
    جناب شهریار، هرچند حرفات رو قبول ندارم ولی نمیدونم چرا نوشته هات رو دوست دارم. شاید من اصالتم و فرهنگم با همین شیوه برخوردی که شما داری

عجین شده و ناخودآگاه این روش رو دوست دارم! شاید هم طنز نوشته هات برام جالبه. جان من اینها رو جدی مینویسی؟!!!

در ضمن این یک راهنماییت زیاد کاربردی نخواهد داشت چون این تاپیک تاریخ گذشته است. یک تاپیک بروز پیدا کن و نظر بده.

6. کاربر روبرو از پست مفید toojih تشکرکرده است .

alireza35 (پنجشنبه 09 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 فروردین 94 [ 07:23]
    سطح
    31
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 103
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    74

تشکرشده 74 در 46 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط toojih نمایش پست ها
    جناب شهریار، هرچند حرفات رو قبول ندارم ولی نمیدونم چرا نوشته هات رو دوست دارم. شاید من اصالتم و فرهنگم با همین شیوه برخوردی که شما داری

عجین شده و ناخودآگاه این روش رو دوست دارم! شاید هم طنز نوشته هات برام جالبه. جان من اینها رو جدی مینویسی؟!!!

در ضمن این یک راهنماییت زیاد کاربردی نخواهد داشت چون این تاپیک تاریخ گذشته است. یک تاپیک بروز پیدا کن و نظر بده.
    حرف من حرف دل م هست!!حرفی که ازدل خیزد وبردل نشیند!!من ادم صادقی هستم همه میدانند.حرفم سند هست وهمه حرفام عین واقعیت خلاصه شده ازوقایع زندگانیست!!
    خب چی کار کنم!!اینطوری هستم!!

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 28 آذر 99 [ 01:10]
    سطح
    93
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 714
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteranSocial10000 Experience Points
    تشکرها
    6,336

تشکرشده 3,618 در 912 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    11 آبان 91 آخرین ارسال های این تاپیک هست. مطمئنم که میدونید توی تاپیک هایی که بیشتر از یک هفته از آخرین ارسال پست هاش توسط نویسنده ی تاپیک گذشته باشه، نباید پستی بذارید.
    موفق باشید
    آرزوهایم مشخص است و دست یافتنی و
    من
    برای رسیدن به آنها نهایت تلاش خود را خواهم داشت!
    و امروز
    من شاکرم! شاکرم که خداوندی دارم که
    آرزوهایم رو به من هدیه دادند و
    منه انسان
    چیزی رو نخواهم ساخت، حتی دیگر لیستی نخواهم نوشت، من!!
    من سر طاعت در برابر لیستی که به من هدیه میدهد برمیآورم.

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)