به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 08 تیر 98 [ 05:40]
    سطح
    88
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    7,910

تشکرشده 7,657 در 1,487 پست

Array
    توی پست اولت پرسیده بودی این رفتار مغرور بودنت رو نشون میده یا نه.

یادم رفت برات بنویسم. بله. اگه خیلی سوال بپرسی، این حس بوجود میاد که "دختره فکر کرده من همه چیزش رو پسندیدم، حالا داره منو میذاره زیر ذره بین. اول صبر کن من بگم پسندیدم بعدش مثل آزمون استخدامی سوال بپرس"
    البته با اغراقش رو نوشتم ولی در کل حسی تو همین مایه ها پیش میاد. همینطور اگه پسر شما رو سوال پیچ زیادی بکنه (جلسه اول)، این حس برای شما بوجود میاد.

ماشالا شما اعتماد به نفست هم بالاست، به این شبهه دامن میزنه که مغروری.
    اعتماد به نفست رو نمیخواد بیاری پایین ها! فقط حواست باید بیشتر جمع باشه.

------------------------
    بعدش اینکه راجع به جمع بندی نگفتی منظورت چیه. ولی حالا به هر منظوری، نپرس اینو. خوب نیست.

----------------------
    درباره دکتر فرهنگ، دکتر شاهین فرهنگ رو منظورمه.
    توی جلساتشون درباره سوال پرسیدن میگه.
    یه نکته ای که من از این جلسات یاد گرفتم اینه که اگه سوالای با جواب "آره یا نه" بپرسی، فایده ای نداره.
    مثلا:
    شما مومنی؟ بله
    شما خوش اخلاقی؟ بله
    شما عاطفی هستی؟ بله
    و...

حالا یکی مومن بودن رو یک رکعت نماز میدونه. اون یکی مومن بودن رو انجام همه ی واجبات و مستحبات و زیارت رفتن و ... میدونه، یکی تا خمس و زکاتش رو نداده باشه اصلا خودشو مومن حساب نمیکنه. دیدها خیلی متفاوته. از یک کلمه هزار تا تعبیر میشه کرد.

دکتر فرهنگ میگه سوالا تا جای ممکن باید غیر مستقیم باشه و تشریحی باشه.
    غیر مستقیم باشه برای اینکه طرف متوجه موضع شما نشه و یه وقت خودش رو مورد پسند شما جا نزنه.
    تشریحی باشه برای اینکه طرف مجبور بشه در مورد سوال شما توضیح بده تا بفهمی سطح تفکرش چه جوریه.
    (اینم اضافه کنم که بعضی وقتا دیگه نمیشه چیزی رو غیر مستقیم پرسید. اینجور مواقع اشکالی نداره)

عاطفی بودن، یک بار مثبت داره و غیر عاطفی بودن یک بار منفی داره. معلومه همه دوست دارن خودشون رو مثبت جلوه بدن و برچسب منفی رو نمیپذیرن. اصلا نپرس که "پس شما زیاد عاطفی نیستید" چون هیچ کس به شما نمیگه "بله. همینطوره" همه مثل خواستگارت جواب میدن. این شمایی که با ترازوی خودت در نظر خودت باید بسنجی عاطفی هست یا نه و نتیجه رو هم اعلام نکنی. چون اگه نتیجه گیریت منفی باشه و طرف متوجه بشه گارد میگیره و میخواد ذهنیتت رو عوض کنه.
    (البته همینجوری که برداشت الکی نمیکنی. بعد از کلی سوال، نتیجه گیری میکنی)

بعد یه چیز دیگه اینه که آدما تا وقتی مجردن، زندگی مشترک آینده شون رویایی و بدون نقصه. پس اگه میخوای بشناسیش، زیاد روی اینکه میخواد چیکار کنه تکیه نکن. (نمیگم اصلا نپرس. ولی زیاد قابل تکیه کردن نیست) مثلاً در مورد عاطفی بودن، _تا جای ممکن_ بدون اینکه کلمه عاطفی رو استفاده کنی، در مورد رابطه ش با دوستانش و خانواده ش بپرس.

مثلاً به دوستاش تا حالا کادو داده یا نه؟ به چند تاشون؟ به پدر مادرش؟
    روز تولدش چند نفر بهش تبریک میگن؟ از چه افرادی کادو میگیره؟
    چند تا دوست داره؟ چند تا صمیمی؟ چه ویژگی هایی داشتن که اینا رو انتخاب کرده؟

مثلا وقتی ویژگی دوستاش رو میگه، بدون که تا حد زیادی اینا ویژگی خودش هم هست.

حالا دیگه در این زمینه سوال دیگه ای به ذهنم نمیاد. (خودت بشین فکر کن و با اون دوتا ویژگی که گفتم سوال بساز.)

این هم لینک دانلود صحبتاش. به نظر من خیلی مفیده. حتما بهت توصیه میکنم گوش کنی. انقدر شیرین حرف میزنه که خودت مشتاق میشی.
    زمانبر هست اما بنظرم اگه بدون گوش کردنش ازدواج کنی ضرر کردی. سعی کن یادداشت برداری کنی که دفعه های بعد مجبور نشی دوباره از اول تا آخرش رو گوش بدی.
    دانلود رایگان سخنرانی های روانشناسی - دانلود سمینار ازدواج موفق (دکتر شاهین فرهنگ)
    توی این سخنرانی ها، جواب سوال 3 پست اولت رو کامل تر میگیری. (توی جلسه سوالات خواستگاری. فکر کنم جلسه 11 باشه)
    ---------------------------

در مورد دیدن بی حجاب، به نظرم وقتی تلفنی زنگ میزنن، ازشون بپرسید که چه جوری رسم دارن بیان. یا اینکه خودتون یه رسم ثابت بذارید و بهشون بگید که ما برنامه مون اینجوریه.

تا هم خودتون بلاتکلیف نباشید هم اونا.

(بعد یه سوال! چه جوری وقتی حجاب داری، و آمادگی قبلی نداری، حاضر شدی بدون حجاب ببیننت؟ (من چادر که میخوام سرم کنم هزار تا گیره میزنم به موهام که نیاد بیرون. بعد تصورشم برام دلهره آوره که یه دفعه یکی بگه حالا چادرتو وردار موهاتو ببینم. طرف پشیمون میشه))

اما جدای از اینها، من مخالفم که پیشنهاد مادرت باعث دید بد میشه. اشکالی نداره. نشون دهنده راحتی مادرت بوده. مطمئن باش از این مسئله ناراحت نشدن یا دید بدی پیدا نکردن.
    از زندگی چه می خواهی که در خدایی ِخدا، آنرا نمیابی؟
    ویرایش توسط دختر مهربون : شنبه 11 آبان 92 در ساعت 12:55

2. 8 کاربر از پست مفید دختر مهربون تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (چهارشنبه 15 آبان 92), Naashena (شنبه 11 آبان 92), reihane_b (شنبه 11 آبان 92), sara 65 (چهارشنبه 29 آبان 92), shabnam z (شنبه 11 آبان 92), skyzare (جمعه 27 فروردین 95), مصباح الهدی (شنبه 11 آبان 92), سنجاب بازیگوش (شنبه 11 آبان 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)