سلام دوست عزیزم
من با تجربیات خودم میگم. (یعنی شایدم درست نباشن!)
نمیدونم جلسات شما چه جوریه و اینکه جلسه اول که میگی دقیقا اولین باری هست که شما و خواستگار همدیگه رو میبینید یا نه.
من فرض رو بر این میذارم که اولین باره.
چون اولین دیدار هست، ممکنه حتی از لحاظ ظاهر به دل همدیگه ننشینید و قضیه تموم بشه.
بنظر من هم بیشترین فایده ای که جلسه اول صحبت داره، اینه که دختر و پسر بتونن با خیال راحت تری همدیگه رو ببینن. (توی جمع خیلی سخت میشه زیر نگاه پدر مادرا)
پس جلسه اول رو جلسه رگبار سوالاتت قرار نده.
به نظر من، اگه جواب منفی شما، بخاطر سوال نپرسیدن در جلسه اول، به جلسه دوم کشیده بشه، هیچ ایرادی نداره.
من هم بدون برگه نمیتونم منسجم سوالاتم رو بپرسم. اما جلسه اول هیچ وقت برگه نمیبرم. طبعا سوال زیادی بغیر از کلی ها نمیتونم بپرسم. بهونه ای هم که میارم، اینه که : "امروز قرار نبود صحبت داشته باشیم، بخاطر همین من زیاد آمادگی سوال پرسیدن ندارم و اگه میخواید شما از خودتون و گذشته تون یه خلاصه ای بفرمایین"
کلا جلسه اول، خوب نیست سوالات زیادی رد و بدل شه. چون هنوز هیچ کدوم از طرفین نمیدونن حداقل نظر طرف مقابل روی ظاهرش مثبته یا نه. (البته از این حرفم برداشت نشه جلسه دوم خواستگاری یعنی پسندیدن کامل!)
چون آدم هنوز طرف مقابلش رو نمیشناسه، هم میتونه یه مقدار دستش بیاد چه مدلیه. هم اینکه میتونی بهش این پیش مقدمه رو بدی که: "ممکنه من سوالاتم رو توی برگه بنویسم اگه جلساتمون ادامه پیدا کرد، شما هم راحت باشید "
بعد یه چیز دیگه اینکه منظورت از جمع بندی رو متوجه نشدم! من که یکی همچین چیزی بهم بگه جا میخورم!
(ازش میخوای چه چیزی رو جمع بندی کنه؟)
و اینکه شما سی دی دکتر فرهنگ رو گوش دادی؟
از زندگی چه می خواهی که در خدایی ِخدا، آنرا نمیابی؟
ویرایش توسط دختر مهربون : شنبه 11 آبان 92 در ساعت 02:23
علاقه مندی ها (Bookmarks)