به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 111

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 25 آبان 98 [ 00:18]
    سطح
    58
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 52.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    626

تشکرشده 656 در 231 پست

Array
    طناز عزیز دوستان راهنمائی های خوبی بهت کردن مخصوصا بهار عزیز و سرافراز عزیز

ببین تو این تاپیک رو ایجاد کردی که بتونی شوهرت رو جذب خودت بکنی یعنی راه هائی پیدا کنی که همسرت رو جذب خودت بکنی ولی یه نیروئی درون تو هست که نمیذاره تو یه قدم به سمت موفقیت برداری

دو هفته پیش خودت رو یادت بنداز اگه یادت نمیاد برو تاپیک قبلیت رو یه نگاه بنداز ببین در چه حالی بودی چه خواسته ای داشتی ببین الان جائی هستی که دو هفته پیش آرزوت بود که اینجا باشی نگران آینده ات بود ولی الان تو در خونه خودت زیر سقف به قول خودت 30 متری خودت در کنار و در آغوش همسرت هستی پس تلاش کن واسه همسو شدن با همسرت

عجله نکن ، میدونم هر وقت یاد رابطه همسرت و خانواده ات میافتی قلبت میگیره دلت به درد میاد من کاملا درکت میکنم و میفهم چه حسی داری

ولی برای چندمین بار و به عنوان چندمین نفری که ازت این درخواست رو داشته ، ازت خواهش میکنم فعلا پدر و مادر خواهر و برارد خودت و همسرت رو کنار بذار اصلا تحت هیچ شرایطی نه از همسرت بخواه که از خانواده ات عذر خواهی کنه و نه تو از خانواده همسرت عذر خواهی کن فعلا به همه چیز فکر کن به غیر روابط شما دو نفر با خانواده هاتون

یه فرصت 5 ماهه تا عید به دوتاتون بدین شاید هم زودتر این اتفاق بیافته لطفا تحت هیچ شرایطی به آشتی دادن همسرت و خانواده ات و تو با خانواده همسرت فکر نکن و هیچ حرفی هم یه مدت در خانه تان از خانواده هایتان رد و بدل نکنید....

تو نیاز داری که همسرت رو به عنوان مرد زندگیت بپذیری و به همسرت نشون بدی که قبولش داری و بهش تکیه کردی ، شاید واسه جذب کردن همسرت این یکی از کارهائی باشه که تو باید برای همسرت انجام بدی و بهش بفهمونی که بهش اعتماد داری بهش ایمان داری و بهش تکیه کردی هر از گاهی این رو زبونی بهش بگو بی مقدمه با مقدمه بهش بگو احساس خوبی دارم از اینکه همسری مثل تو دارم من بهت اعتماد دارم بهش بگو از اینکه واسه من و زندگیمون تلاش میکنی ازت سپاسگذارم ....

بهش حس مردونه بده بهش بگو وقتائی که دونفری واسه زندگیمون تصمیم میگیریم حس غرور بهم دست میده که همسر عاقلی دارم که زن و زندگیش براش مهمه بهش میدون بده حتی اگه تصمیمی گرفت و انجام دادید و اشتباه از آب در اومد باز تشویقش کن بهش بگو این یک تجربه بود واسه دوتامون

واسه بچه دار شدن هم چرا فکر میکنی همسرت میخواهد تو را پابند کنه؟

چرا فکر میکنی اگه همسرت هر خواسته ای از تو داشته باشه مادرش پشت این خواسته هست ؟ تو شرایطی که یک هفته از آشتیتون میگذره به نظرت کدوم مادر به بچه اش میگه که سریع بچه دار شو و زنت رو پابند کن؟ تو اگه باشی میگی که یه مدت صبر کن ببین اوضاع چطوره اگه شرایط خوب شده بود اقدام کنید واسه بچه دار شدن

پس انقدر هر مسئله ای رو واسه خودت تفسیر نکن که حتما مادرش گفته تمام حرفهای اونه که داره به من میگه

باید روی ارتبط کلامی که با همسرت بر قرار میکنی کار کنی بهار عزیز دیالوگ خیلی خوبی واسه مخالفت فعلیت واسه بچه دار شدن واست گذاشته با همسرت با این زبون با این نوع گفتار صحبت کن
    همه را دوست میدارم و همه دوستم میدارند

او که به ظاهر دشمن است، از در دوستی در می آید، بسان حلقه ای طلائی در زنجیر خیر و صلاح من

فلورانس اسکاول شین

2. کاربر روبرو از پست مفید malakeh تشکرکرده است .

tannaz joon (چهارشنبه 08 آبان 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)