نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
سلام
ببخشید ولی من واقعا موندم!یعنی اصلا از گذشته خودتون هم پشیمون نیستین؟؟؟؟؟
به نظر من این احساس شما ناشی از تنوع طلبیتون هست.بعد از یه مدت این حس هم کاملا براتون عادی میشه و وقتی یکی یه حس جدید بهتون داد به سمت اون می رید!!! و اون وقت اون دختر بی گناه....

اگر واقعا اون خانم دختر پاکی بوده و با کسی رابطه نامشروع نداشته(که با توجه به سن کمش بعید می دونم) خواهش می کنم وجدانا باهاشون ازدواج نکنید.

شما الان باید به فکر درست کردن تفکرتون باشید....
چقدر تو این مدت تاپیک خیانت و... خوندم.واقعا دوست دارید در آینده یک مرد خیانتکار نسبت به همسرتون باشید؟
اگر دوست ندارید باید نگرشتون را عوض کنید.و تو این مدت اصلا به ازدواج فکر نکنید و یک مدت چند سال کامل پاک بمونید.تا این تنوع طلبیتون کم بشه.
اگر هم تعهد و وفاداری اصلا براتون مهم نیست که ازدواج خیلی پرهزینه هست براتون.روش قبلی راحت تر هستین.
انصافا خودم و خودش قول داریم زود اقدام کردم ...در ضمن این خانم قبلا دوس پسر داشته و تا مقداری هم با هم صمیمی بودن ولی رابطه نداشته و اونا هم ولش نمیکنن....و اینکه تا حدودی از رابطه های قبلی من با خبره و عکس های تایلندم رو هم دیده!...خودم میدونم ازدواج الان به موقع نیست ولی اصن دوست ندارم این دختر با پسر دیگری باشه و من از دسش بدم حداقل تا موقع ازدواجش ....خیلی دوس دارم مراقبش باشم و نیاز های عاطفیشو پوشش بدم ...خیلی با احساسه .....دوستم باقی نمی مونه ...اصن فکر نمکیردم اینطوری بشه ......