سلام عزیزم خوبی؟
من اگر پستی برات نمیذارم چون میخوام ظرفیت تاپیکت رو بی دلیل بالا نبرم با حرفایی که چیز مهمی برای گفتن ندارن
من که پرسیدم افراد خانواده کسی سیگاری هستن یا نه،برای این بود که معمولا این خانواده ها با اینجور افراد ارتباط بیشتری دارن و در نتیجه احتمال خواستگار اینچنینی زیاد میشه....
که خداروشکر شما این مورد رو به صورت جدی توی خانوادتون ندارید
ببین دوست عزیزم،
من دقیقا جواب سوال هام رو نگرفتم حقیقتا!
ببین من درست میگم؟
تو همه خواستگارات از طریق واسطه بودن وهستن
خب واسطه هم که باید همون اول سنت رو بپرسه (اگر نپرسید خودت غیر مستقیم اشاره کن همون اول. مثلا بگو اگه من دارم تو این سن ازدواج میکنم بخاطر اینکه دنبال یه پسر پاک و اهل زندگی بودم....
اینجوری هم باعث میشه طرف سنت رو بپرسه، هم اینکه میدونه تا حدودی معیار اصلیت چی هست....
و اگر تا حالا خواستگاری نداشتی که خودش تو رو انتخاب نکرده باشه،
بنظرم خودت باید بتونی وقتی که لازمه ، به کسی که شایستگیش رو داره به نظرت، اخلاق و نقاط قوتت رو نشون بدی(امیدوارم منو بشناسی و منظورم رو از این حرف متوجه شده باشی)
-----------------------------------------------------------------------------
در مورد فشارهایی که برای ازدواج داری، باید بهت بگم تقریبا همه دخترا این موضوع رو درگیرش هستن!
منم دیگه از شنیدن این جمله که "ریحانه هنوز ازدواج نکرده؟؟ چرا؟ " حالم بد میشه....

اونم کیا؟! دخترخاله زن همسایه کناری خونه مادرشوهر دختر فلان خانم!
به حرفا نباید اهمیت داد،نباید اعتماد به نفست رو پایین بیاره
-------------------------------------------------------------------------------
در مورد پاک کردن هیستوری، راستش منم با مرورگر گوگل کروم یه مشکلی دارم ، ولی اگه از مرورگر فایرفاکس استفاده کنی ، مشکلت حل میشه
وقتی هیستوری رو پاک کنی،دیگه هیچی بالا نمیاد
برا من که اینطوره...
مواظب خودت باش
التماس دعا دارم
- - - Updated - - -
راستی اینجا فرصتی شد سلامی عرض کنم خدمت آقای فقط خدا و اینکه بهشون بگم دقت کردید تو همه پستاشون بلا استثناء از این اسمایل استفاده میکنید؟! این اسمایل
میدونید که ما هم خیلی باهوشیم و بدون اینکه خودتون بگید میتونیم بفهمیم پشت این شکلکا چه خبره!
برای شما هم آرزو میکنم به زودی حال واقعیتون حال این شکلک باشه
ببخشید یوسف گمگشته عزیز

علاقه مندی ها (Bookmarks)