به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 55
    عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    خانم earth

به نظر من یه مدت اصلا ذهنت رو از ازدواج آزاد کن. یه مدت بهش فکر نکن. یه مدت فقط به پیشرفت شخصی خودت فکر کن. خودتو با درس، شغل، کارهای هنری، ورزش، و ... سرگرم کن.

به نظر من از بس بهش فکر میکنی داری اذیت میشی.
    یه مدت بی خیالش شو. بگو اصلا به درک.

2. 3 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

do_ob (پنجشنبه 09 آبان 92), earth (شنبه 04 آبان 92), faghat-KHODA (یکشنبه 05 آبان 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 19 اردیبهشت 93 [ 20:18]
    سطح
    25
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pooh نمایش پست ها
    خانم earth

به نظر من یه مدت اصلا ذهنت رو از ازدواج آزاد کن. یه مدت بهش فکر نکن. یه مدت فقط به پیشرفت شخصی خودت فکر کن. خودتو با درس، شغل، کارهای هنری، ورزش، و ... سرگرم کن.

سلام پو عزیز
    هر چی فکر میکنم بیشتر به حرف شما میرسم.چون میدونم پاک نبودم تا توقع همسر خوب داشته باشم.
    بهتره سرمو بندازم پایین وبیشتر از این با پررویی از خدا نخوام.
    منو چه به همسر خوب؟
    من دیگه فقط میخوام آدم باشم.
    خداکنه فقط خدا همینو بهم ببخشه.
    کاش حداقل بتونم بقیه عمرمو مثل یه آدم مثلا پاک زندگی کنم.
    شماها همتون خیلی کمکم کردین.همتون حس خوبی بهم دادین.
    از وقتی پدرم زندگیش جداشد یه حس غریبی تو وجودمه.بغضی که با یه تلنگر کوچیک میشکنه.
    برادرم همش زور میگه.چند روزه باهاش حرف نمیزنم.مامانم روش تسلطی نداره.....................
    انگار رفتار پدرم وبدتر از اون دوباره توخونمون داره تکرار میشه.
    خسته ام....
    از شماها میخوام فقط واسم دعا کنید که ایمانم قوی بشه.

4. 2 کاربر از پست مفید earth تشکرکرده اند .

Pooh (شنبه 04 آبان 92), سپیدقلب (یکشنبه 05 آبان 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    نه عزیزم
    من اصلا منظورم این نبود که شما رو چه به ازدواج

فقط میگم یکم بهش فکر نکن. یکم از فکرش فاصله بگیر چون داره اذیتت میکنه.

در مورد رفتار برادرتون هم تا حدی درک میکنم. فقط شما برای اینکه اذیتتون نکنه کمتر ضعف نشون بدید. سعی کنید محکم و قاطع باشید. با رفتار خودتون بهش نشون بدید که باید بهتون احترام بذاره.

6. کاربر روبرو از پست مفید Pooh تشکرکرده است .

earth (شنبه 04 آبان 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    دارم سعی میکنم قاطعانه رفتار کنم.
    همیشه واسه اینکه به راه بدی نیفته باهاش مدارا میکردم وهرچی مشاور میگفت انجام میدادم اماباز هم کار خودشو میکنه.

8. کاربر روبرو از پست مفید earth تشکرکرده است .

faghat-KHODA (یکشنبه 05 آبان 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    عزیزم من لینک سایتش را می دم چون شماره اش را ندارم . خودت سایتش را مطالعه کن و شماره اش هم در سایت هست. توضیحاتش هم به طور کامل داده. می توانی در اینترنت هم یک سرچ بکنی و ببینی چه اطلاعات دیگری راجع به این مرکز وجود دارد. به هر حال همه چیز را کم کم و با حوصله پیش ببر و تا مطمئن نشدی و دلت آرام نشده اقدامی نکن :

موسسه فرهنگي خانواده امين

10. 3 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

earth (یکشنبه 05 آبان 92), faghat-KHODA (یکشنبه 05 آبان 92), reihane_b (یکشنبه 05 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 اردیبهشت 98 [ 12:25]
    سطح
    43
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 135
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2

تشکرشده 61 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pooh نمایش پست ها
    خانم earth

سلام من با این ایده موافقم خانم erthاما درک میکنم که محیط خانوادهات داره بیشتر شما رو به این سمت سوق میده که تنها راه برای خروج از این وضعیت ازدواج هست اما این تنها راه نیست عزیزم یه کم به توصیه دوستان توجه کن یه مدت کوتاه اصلا به ازدواج فکر نکن و با خودت تصمیم بگیر همین شرایطی که درش هستی رو درست کنی حتی اگه شده با نزدیک شدن به مادرت و یه کم فاصله گرفتن از این تصوراتت که داره روز به روز بیشتز اذیتت میکنه ،ازدواج کن چون میخوای در کنا همسرت به کمال برسی نه اینکه از این محیط راحت بشی به این فکر کن که اگه من الان بخوام ازدواج کنم چه مهارتهایی برای خوشبخت شدنم بلدم چی میخوام تو زندگی جدیدم ببرم که همسرم به در منار بودن من افتخار کنه ،نه اینکه با این ذهن آشفته بخوای بنای یه زندگی عاشقانه و عاقلانه رو بزاری،فقط خودتی که تو این شرایط میتونی به خودت کمک کنی فقط بدون تنها نیستی من و هزاران دختر مثل شما هستیم که به هر دلیلی شرایط ازدواج دلخواهمون برامون مهیا نشده و این پایان زندگیمون نیست،امیدوارم اونقدر به نیروی درونت ایمان داشته باشی که خودت نه تنها به خودت کمک کنی حتی کسانی که اطرافت با حرفاشون اذیتت میکنن رو هم مجاب کنی که این تو هستی که دنبال بهترین هستی ،پس این ضعف شما نیست که نتونستی تا الان همسر دلخواهت رو پیدا کنی .موفق باشی

12. 3 کاربر از پست مفید بهار480 تشکرکرده اند .

earth (یکشنبه 05 آبان 92), faghat-KHODA (یکشنبه 05 آبان 92), reihane_b (یکشنبه 05 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام عزیزم خوبی؟

من اگر پستی برات نمیذارم چون میخوام ظرفیت تاپیکت رو بی دلیل بالا نبرم با حرفایی که چیز مهمی برای گفتن ندارن

من که پرسیدم افراد خانواده کسی سیگاری هستن یا نه،برای این بود که معمولا این خانواده ها با اینجور افراد ارتباط بیشتری دارن و در نتیجه احتمال خواستگار اینچنینی زیاد میشه....
    که خداروشکر شما این مورد رو به صورت جدی توی خانوادتون ندارید

ببین دوست عزیزم،
    من دقیقا جواب سوال هام رو نگرفتم حقیقتا!
    ببین من درست میگم؟
    تو همه خواستگارات از طریق واسطه بودن وهستن
    خب واسطه هم که باید همون اول سنت رو بپرسه (اگر نپرسید خودت غیر مستقیم اشاره کن همون اول. مثلا بگو اگه من دارم تو این سن ازدواج میکنم بخاطر اینکه دنبال یه پسر پاک و اهل زندگی بودم....

اینجوری هم باعث میشه طرف سنت رو بپرسه، هم اینکه میدونه تا حدودی معیار اصلیت چی هست....

و اگر تا حالا خواستگاری نداشتی که خودش تو رو انتخاب نکرده باشه،
    بنظرم خودت باید بتونی وقتی که لازمه ، به کسی که شایستگیش رو داره به نظرت، اخلاق و نقاط قوتت رو نشون بدی(امیدوارم منو بشناسی و منظورم رو از این حرف متوجه شده باشی)

-----------------------------------------------------------------------------

در مورد فشارهایی که برای ازدواج داری، باید بهت بگم تقریبا همه دخترا این موضوع رو درگیرش هستن!
    منم دیگه از شنیدن این جمله که "ریحانه هنوز ازدواج نکرده؟؟ چرا؟ " حالم بد میشه....
    اونم کیا؟! دخترخاله زن همسایه کناری خونه مادرشوهر دختر فلان خانم!

به حرفا نباید اهمیت داد،نباید اعتماد به نفست رو پایین بیاره

-------------------------------------------------------------------------------

نقل قول نوشته اصلی توسط earth نمایش پست ها

متاسفانه فعلا فقط میتونم تو اون سایت برم چون اگر عضو بشم خواهرم بفهمه بیچاره میشم.اون گاهی لپ تاپو چک میکنه.هیستوریشو پاک میکنم اما بازم اسم سایتهایی که عضوم میاد.

در مورد پاک کردن هیستوری، راستش منم با مرورگر گوگل کروم یه مشکلی دارم ، ولی اگه از مرورگر فایرفاکس استفاده کنی ، مشکلت حل میشه
    وقتی هیستوری رو پاک کنی،دیگه هیچی بالا نمیاد
    برا من که اینطوره...

مواظب خودت باش
    التماس دعا دارم

- - - Updated - - -

راستی اینجا فرصتی شد سلامی عرض کنم خدمت آقای فقط خدا و اینکه بهشون بگم دقت کردید تو همه پستاشون بلا استثناء از این اسمایل استفاده میکنید؟! این اسمایل

میدونید که ما هم خیلی باهوشیم و بدون اینکه خودتون بگید میتونیم بفهمیم پشت این شکلکا چه خبره!

برای شما هم آرزو میکنم به زودی حال واقعیتون حال این شکلک باشه

ببخشید یوسف گمگشته عزیز

14. 2 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

earth (یکشنبه 05 آبان 92), faghat-KHODA (یکشنبه 05 آبان 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    عزیزم من لینک سایتش را می دم چون شماره اش را ندارم . خودت سایتش را مطالعه کن و شماره اش هم در سایت هست. توضیحاتش هم به طور کامل داده. می توانی در اینترنت هم یک سرچ بکنی و ببینی چه اطلاعات دیگری راجع به این مرکز وجود دارد. به هر حال همه چیز را کم کم و با حوصله پیش ببر و تا مطمئن نشدی و دلت آرام نشده اقدامی نکن :

موسسه فرهنگي خانواده امين
    سلام
    نوپو عزیزمن واسشون ایمیل فرستادم اما پاسخ ندادن.
    در هر حال من تلاشمو میکنم اما اگر نشد حتما خدا نمیخواد.
    میدونم تا حالا از ازدواج بد حفظم کرده.یکمی دارم سعی میکنم درست تر باشم.به دعای همتون احتیاج دارم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط بهار480 نمایش پست ها
    سلام من با این ایده موافقم خانم erthاما درک میکنم که محیط خانوادهات داره بیشتر شما رو به این سمت سوق میده که تنها راه برای خروج از این وضعیت ازدواج هست اما این تنها راه نیست عزیزم یه کم به توصیه دوستان توجه کن یه مدت کوتاه اصلا به ازدواج فکر نکن و با خودت تصمیم بگیر همین شرایطی که درش هستی رو درست کنی حتی اگه شده با نزدیک شدن به مادرت و یه کم فاصله گرفتن از این تصوراتت که داره روز به روز بیشتز اذیتت میکنه ،ازدواج کن چون میخوای در کنا همسرت به کمال برسی نه اینکه از این محیط راحت بشی به این فکر کن که اگه من الان بخوام ازدواج کنم چه مهارتهایی برای خوشبخت شدنم بلدم چی میخوام تو زندگی جدیدم ببرم که همسرم به در منار بودن من افتخار کنه ،نه اینکه با این ذهن آشفته بخوای بنای یه زندگی عاشقانه و عاقلانه رو بزاری،فقط خودتی که تو این شرایط میتونی به خودت کمک کنی فقط بدون تنها نیستی من و هزاران دختر مثل شما هستیم که به هر دلیلی شرایط ازدواج دلخواهمون برامون مهیا نشده و این پایان زندگیمون نیست،امیدوارم اونقدر به نیروی درونت ایمان داشته باشی که خودت نه تنها به خودت کمک کنی حتی کسانی که اطرافت با حرفاشون اذیتت میکنن رو هم مجاب کنی که این تو هستی که دنبال بهترین هستی ،پس این ضعف شما نیست که نتونستی تا الان همسر دلخواهت رو پیدا کنی .موفق باشی
    سلام
    بهار عزیزم ممنونم از پیام خوبت.
    اما واقعا نشانه ضعف منه از نظر خواستگارا.چون با خانوادم فرق دارم.خواستگارا نمیدونن به من وحجابم نگاه کنن یا به خانوادم وبی حجابیشون!
    اما از طرفی بس که بهم حرف میزنن گاهی حس میکنم اشتباه منه.اما به خودم میگم تو اگر هیچی پیش خدانداشته باشی اما یه خوبی داری که سعی کردی کسی رو به راه بد هدایت نکنی.میدونم همه عقل دارن اما پیش آدم گرسنه غذا بزاری هر چقدر هم که نخواد میلشو داره.اما گاهی وقتی یک پسر (خیلی اتفاق میفته)تو تاکسی یا اتوبوس یا...چشم ازم برنمیداره (من سنگینی نگاهشو حس میکنم)با خودم میگم نمیشه تو اصلا کرم به صورتت نزنی؟یا میگم شایدچون صدام قشنگه ومجبور شدم حرف بزنم اون واسش اتفاقی افتاده.این موضوع صدا خیلی آزارم میده.ما چندین سال بچگیمونوتهران بودیم پدرومادرم هم همونجا بودن واسه همین لحجمون با افراد اینجا متفاوته.تا مجبور نشم حرف نمیزنم چون واقعا چند بار دیدم که پسره زول زده تو چشام واعصابم داغون میشه.تو دانشگاه هم وقتی از استاد سوال میکنم بعضی پسرا برمیگردن ببینن این کی بود که حرف زد؟حتی اگر ده تا سوال بپرسم همون ده باربرمیگرده نگاه میکنه.حالا اون ردیف اول ومن ردیف آخر باشم فرق نداره.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط reihane_b نمایش پست ها
    سلام عزیزم خوبی؟

من اگر پستی برات نمیذارم چون میخوام ظرفیت تاپیکت رو بی دلیل بالا نبرم با حرفایی که چیز مهمی برای گفتن ندارن

من که پرسیدم افراد خانواده کسی سیگاری هستن یا نه،برای این بود که معمولا این خانواده ها با اینجور افراد ارتباط بیشتری دارن و در نتیجه احتمال خواستگار اینچنینی زیاد میشه....
    که خداروشکر شما این مورد رو به صورت جدی توی خانوادتون ندارید

ببین دوست عزیزم،
    من دقیقا جواب سوال هام رو نگرفتم حقیقتا!
    ببین من درست میگم؟
    تو همه خواستگارات از طریق واسطه بودن وهستن
    خب واسطه هم که باید همون اول سنت رو بپرسه (اگر نپرسید خودت غیر مستقیم اشاره کن همون اول. مثلا بگو اگه من دارم تو این سن ازدواج میکنم بخاطر اینکه دنبال یه پسر پاک و اهل زندگی بودم....

اینجوری هم باعث میشه طرف سنت رو بپرسه، هم اینکه میدونه تا حدودی معیار اصلیت چی هست....

و اگر تا حالا خواستگاری نداشتی که خودش تو رو انتخاب نکرده باشه،
    بنظرم خودت باید بتونی وقتی که لازمه ، به کسی که شایستگیش رو داره به نظرت، اخلاق و نقاط قوتت رو نشون بدی(امیدوارم منو بشناسی و منظورم رو از این حرف متوجه شده باشی)

-----------------------------------------------------------------------------

در مورد فشارهایی که برای ازدواج داری، باید بهت بگم تقریبا همه دخترا این موضوع رو درگیرش هستن!
    منم دیگه از شنیدن این جمله که "ریحانه هنوز ازدواج نکرده؟؟ چرا؟ " حالم بد میشه....
    اونم کیا؟! دخترخاله زن همسایه کناری خونه مادرشوهر دختر فلان خانم!

به حرفا نباید اهمیت داد،نباید اعتماد به نفست رو پایین بیاره

-------------------------------------------------------------------------------

در مورد پاک کردن هیستوری، راستش منم با مرورگر گوگل کروم یه مشکلی دارم ، ولی اگه از مرورگر فایرفاکس استفاده کنی ، مشکلت حل میشه
    وقتی هیستوری رو پاک کنی،دیگه هیچی بالا نمیاد
    برا من که اینطوره...

مواظب خودت باش
    التماس دعا دارم

- - - Updated - - -

راستی اینجا فرصتی شد سلامی عرض کنم خدمت آقای فقط خدا و اینکه بهشون بگم دقت کردید تو همه پستاشون بلا استثناء از این اسمایل استفاده میکنید؟! این اسمایل

میدونید که ما هم خیلی باهوشیم و بدون اینکه خودتون بگید میتونیم بفهمیم پشت این شکلکا چه خبره!

برای شما هم آرزو میکنم به زودی حال واقعیتون حال این شکلک باشه

ببخشید یوسف گمگشته عزیز
    سلام
    ممنونم ریحانه جون.
    حرفات خیلی هم مفیده.
    هر چه میخواهد دل تنگت بگو.من اصلا ناراحت نمیشم تو تاپیکم با کسی حرف بزنی.

- - - Updated - - -

فعلا شاید همینطور در حالت تعلیق باشم بهترباشه.

- - - Updated - - -

یه پیغامی واسه تمام خوانندگان این تاپیک دارم.مخصوصا کسانی که به صورت مهمان میان...
    لطفا هیچی از من یاد نگیرید.

- - - Updated - - -

من اینجا افکارمو مینویسم.افکار من بیشترش ممکنه اشتباه باشه.

16. 2 کاربر از پست مفید earth تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (یکشنبه 05 آبان 92), reihane_b (دوشنبه 06 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 اردیبهشت 98 [ 12:25]
    سطح
    43
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 135
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2

تشکرشده 61 در 26 پست

Array
    سلام
    یه جمله معروف در دروازه رو میشه بست در دهن مردم رو نه، واقعا یه جاهایی کاربرد داره این که شما حرف نزنی چون دیگران براشون جلب توجه میکنه فقط باعث میشه خودت بیشتر رو حرف زدنت حساس بشی ،پس حتما انسان خاصی هستی یا نفوذ کلام و تن صدایی داری که جذابه واین میتونه یه نعمت خدادادی باشه شاید یه جایی به حکمت این داده خدا پی ببری و حساسیت خودتو کم کن اصلا هم توجه نکن دیگران چی میگن یا چی فکر میکنن مهم اینه که شما قصدت این نیست دیگران رو متوجه خودت کنی پس کار اشتباهی نکردی که بخاطرش خودتو شماتت کنی من هم خیلی ها رو میشناسم که تن صدای قشنگی دارن و ادم دوست داره فقط حرف بزنه و تو نگاش کنی و این به نظر من یه موهبته ازش لذت ببر و اینکه شما با عقیده خانواده ات در مورد حجابت یکی نیستی به نظر من باز این یکی دیگه از جذابیتهای شماست من اگه بودم به خودم میبالیدم که دارم کاری رو که خدا میپسنده انجام میدم و این تفاوت بزرگ من با بقیه است که هر جا مسخره اشون کردن از آرمانهاشون کوتاه میان و به قولی همرنگ جماعت میشن ،امیدوارم روزهای قشنگی پیش روت باشه و با یه انسان متفاوت و خوب مثل خودت آشنا بشی

18. 3 کاربر از پست مفید بهار480 تشکرکرده اند .

earth (چهارشنبه 08 آبان 92), majid_k (سه شنبه 07 آبان 92), reihane_b (پنجشنبه 09 آبان 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    25
    دستاوردها:
    تشکرها
    686

تشکرشده 569 در 244 پست

Array
    سلام
    یه جمله معروف در دروازه رو میشه بست در دهن مردم رو نه، واقعا یه جاهایی کاربرد داره این که شما حرف نزنی چون دیگران براشون جلب توجه میکنه فقط باعث میشه خودت بیشتر رو حرف زدنت حساس بشی ،پس حتما انسان خاصی هستی یا نفوذ کلام و تن صدایی داری که جذابه واین میتونه یه نعمت خدادادی باشه شاید یه جایی به حکمت این داده خدا پی ببری و حساسیت خودتو کم کن اصلا هم توجه نکن دیگران چی میگن یا چی فکر میکنن مهم اینه که شما قصدت این نیست دیگران رو متوجه خودت کنی پس کار اشتباهی نکردی که بخاطرش خودتو شماتت کنی من هم خیلی ها رو میشناسم که تن صدای قشنگی دارن و ادم دوست داره فقط حرف بزنه و تو نگاش کنی و این به نظر من یه موهبته ازش لذت ببر و اینکه شما با عقیده خانواده ات در مورد حجابت یکی نیستی به نظر من باز این یکی دیگه از جذابیتهای شماست من اگه بودم به خودم میبالیدم که دارم کاری رو که خدا میپسنده انجام میدم و این تفاوت بزرگ من با بقیه است که هر جا مسخره اشون کردن از آرمانهاشون کوتاه میان و به قولی همرنگ جماعت میشن ،امیدوارم روزهای قشنگی پیش روت باشه و با یه انسان متفاوت و خوب مثل خودت آشنا بشی
    سلام
    بهار عزیز ممنونم بابت انرزی مثبتی که بهم دادی.دارم سعی میکنم به خدانزدیکتر بشم.کمی آرومترم.کمی هم استرسم کمتر شده.کمی هم بیشتر خودمو درگیر درسا کردم تا کمتر فکر کنم.
    کمی روابطم بامامانم بهتر شده که امیدوارم بهتر هم بشه.
    تفسیر قران خریدم واز اول دارم میخونم.حالم بهتر شده خداروشکر.
    اما هنوز فشار خانوادم در مورد حجابم هست.اما دائم سعی میکنم خودمو از جلو چشمشون مخفی کنم.یعنی کمترشرایطی واسه حرف زدن داشته باشن.اما هر روز حرف خودشونو میزنن.اما قبل تموم شدن صبرم از اونجا دور میشم.
    واسم دعا کنید.

- - - Updated - - -

سلام
    سلام
    بهار عزیز ممنونم بابت انرزی مثبتی که بهم دادی.دارم سعی میکنم به خدانزدیکتر بشم.کمی آرومترم.کمی هم استرسم کمتر شده.کمی هم بیشتر خودمو درگیر درسا کردم تا کمتر فکر کنم.
    کمی روابطم بامامانم بهتر شده که امیدوارم بهتر هم بشه.
    تفسیر قران خریدم واز اول دارم میخونم.حالم بهتر شده خداروشکر.
    اما هنوز فشار خانوادم در مورد حجابم هست.اما دائم سعی میکنم خودمو از جلو چشمشون مخفی کنم.یعنی کمترشرایطی واسه حرف زدن داشته باشن.اما هر روز حرف خودشونو میزنن.اما قبل تموم شدن صبرم از اونجا دور میشم.
    واسم دعا کنید.

- - - Updated - - -

تفسیر سوره حمد منوخیلی تکون داد اما خدا کنه همیشه این حالو داشته باشم."تنها تو را میپرستیم وتنهاازتو یاری میجوییم"

20. 2 کاربر از پست مفید earth تشکرکرده اند .

majid_k (چهارشنبه 08 آبان 92), reihane_b (پنجشنبه 09 آبان 92)

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)