به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Hybrid View

  1. #1
    ((( مشاور خانواده )))

    آخرین بازدید
    شنبه 14 شهریور 05 [ 15:34]
    تاریخ عضویت
    1386-6-25
    نوشته ها
    9,628
    امتیاز
    328,739
    سطح
    100
    Points: 328,739, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

    تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

    حالت من
    Sepasgozar
    Rep Power
    0
    Array
    با سلام و احترام
    بنده فقط پست اولتون خوندم و جواب می دهم. اگر صحبتم تکراری بود یا در تعارض با بقیه پستهایتون بود پیشاپیش عذرخواهی می کنم.

    به این موضوع که در ذیل می آورم دقت کنید:
    شما حتی وقتی ازدواج کردید، مرتب متوجه می شوید ، دخترانی با شرایط بهتر وجود داشتند. زیباتر بوده اند، تناسبشان با شما بیشتر بوده است؟
    چه می کنید؟ افسوس می خورید؟
    پشیمان می شوید؟
    خیلی توجه نشان نمی دهید؟
    پس دست بالای دست همیشه هست.
    نباید همیشه دست به مقایسه بزنیم.
    شما باید موردی را بررسی کنید یا شرایطش مناسب هست یا نیست! اگر مناسب بود ازدواج می کنید. اگر نبود می گویید نه
    ساده تر بگویم.
    در ازدواج یک مورد ، و فقط یک مورد را بررسی می کنیم و جواب مثبت یا منفی می دهیم. بعد مورد دیگر را بررسی می کنیم.
    در واقع طرف مقابل را باید با معیارهای خود بررسی کنید و جواب مثبت یا منفی بدهید، نه با فرد دیگری مقایسه کنید.

    نتیجه:
    همان دختر که رفتید خواستگاری بدون توجه به دختر دیگر، باید بررسی کامل کنید. اگر مناسب هست ازدواج کنید. اگر نیست سراغ دختر دیگر می روید. اگر احتمالا نه گفتند چیزی را از دست نداده باشی.

    اینکه گفتی ممکنه بعدا پشیمان بشوم!!! به سطح فکر و بلوغ شما مربوط می شود.
    اگر بخواهید بعد از ازدواج هم دست به این قیاس ها بزنید حتما دختران بهتری را خواهید دید و پشیمان می شوید.
    لیکن اگر این مقایسه ها را در خود از بین ببرید و فقط دختر مذکور را با معیارهایتان مقایسه کنید مشکلی پیش نخواهد آمد، نه الان، نه در آینده

    غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

    http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

  2. 9 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

    Aras (شنبه 04 آبان 92), Naashena (یکشنبه 05 آبان 92), shabe niloofari (شنبه 04 آبان 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 13 آذر 92), ویدا@ (شنبه 04 آبان 92), مصباح الهدی (شنبه 04 آبان 92), دختر مهربون (شنبه 04 آبان 92), سپیدقلب (شنبه 04 آبان 92), شیدا. (شنبه 04 آبان 92)

  3. #2
    در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    تاریخ عضویت
    1392-3-26
    نوشته ها
    1,155
    امتیاز
    3,537
    سطح
    37
    Points: 3,537, Level: 37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

    تشکرشده 2,575 در 920 پست

    Rep Power
    0
    Array
    می دانید خانم دختر بیخیال در مورد تجربه شما خیلی متاسف شدم. البته نظرم عوض نشده است اما این حرف شما یک نکته دیگر هم دارد که بد نیست دوستان راجع به خواستگاری بدانند. در خواستگاری شناخت خیلی مهم است و مراحل و قوانین خواستگاری اگر درست اجرا شود شناخت به دست می آید. در مورد کیس مورد نظر شما باید بگویم اتفاقا خانواده دختر کار درستی کردند و درست پیش رفتند. حالا من نمی دانم این ازدواج سر گرفت یا نه. اما اگر پس از بله برون و اعلام نامزدی رسمی خانواده ی پسر چنین بی شرمی ( واقعا روی بی شرمی تاکید دارم ) بزرگی مرتکب شدند ، خیلی خوب خودشان و ماهیت اصلی خود را نشان داده اند و همان بهتر که ماهیت اصلی آنها معلوم شد و این وصلت سر نگرفت.
    در حالی که اگر آنها دخترهای دیگر را جلوی این خانواده خواستگار آورده بودند و چنین اتفاقی می افتاد همه می گفتند تقصیر خودتان است یا حالا عیبی ندارد دختر دیگرتان را بدهید. به هر حال یک جوری سر و ته قضیه به نفع خانواده داماد که خیلی زرنگ تشریف داشتند و خیلی خوب نقش بازی کرده بودند تمام می شد. آن وقت یا دخترهای این خانواده سیاه بخت می شدند و همیشه سایه هوو را بالای سرشان می دیدند یا اینکه خواستگاری با شکسته شدن خانواده دختر و افتادن تقصیر به گردن آنها و پایین آمدن شان دختر تمام می شد.
    اما با اجرای این رسم های مناسب و عاقلانه هم به موقع خانواده پسر خودشان را نشان دادند و نقابشان کنار رفت و هم اینکه تقصیری متوجه دختر و خانواده او نشد و شان دختر پایین نیامد. بلکه آبروی این خانواده زرنگ پسر رفت.
    حالا من کاری ندارم که وصلتی سر گرفت یا نه . اما با این پست مفید و خوبی که گذاشتی یک بار دیگر فهمیدم قدیمی ها خیلی رسم های عاقلانه ای داشتند.

    - - - Updated - - -

    البته نکته های دیگری هم برای خواستگاری وجود دارد که اگر همه اش با هم اجرا شود نتیجه خوب و مطلوب واقعی به دست می آید. اجرای فقط یکی دو رسم به صورت ناقص فایده ای را که باید ندارد.


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 12:07 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.