به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 111

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 27 مهر 97 [ 06:20]
    سطح
    51
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 125 در 66 پست

Array
    خوشحالم که الان پیش شوهرتی میدونم فکرت پر از سوالهای جور باجور ولی به نظر من کمی حوصله کن و با انرژی مثبت برو جلو.
    1-اینو بدون هیچ نفر سومی چه غریبه چه آشنا یعنی هیچ کس ارزش شو نداره تا زندگیت رو به خاطر اونا جهنم کنی و بخوای جر و بحث کنی این رو به شوهرتم خیلی آروم بگو. و خودتم قبول کن هر کسی یه خانواده ای داره و تو باید زبون خانواده شوهرت پیدا کنی مطمئن باش تو می تونی { آب رودخانه با نرمیش حتی سنگهای رودخانه رم صاف میکنه} در مقابل هر چیزی مقاومت کنی در مقابلت مقاومت میکنه می تونی امتحان کنی دست تو بزار دیوار حل بده ، مقاومت میکنه و تو برای حل دادن حریص تر میشی و دیوار برای مقاومت حریص تر میشه. ولی بالشت حل بده با نرمیش در مقابلت انعطاف نشون میده و توهم حریص نمی شی تا هی حل بدی باور کن آ دما هم همین جورین. مقاومت نکن با اون همه بدی های خانواده شوهرت تو خوبی کن البته حساب شده و بجا بزار هم شوهرت همم خانوادش شرمنده بشن.
    2- وابستگی عاطفی رو هم باز تو شروع کن وسط روز بهش زنگ بزن بگو دلم برات تنگ شده بود یا غذای مورد علاقش بپذ. بعدشم ببین خانواده شوهرت چه جوری باهاش رفتار میکنن که شوهرت بیشتر به اونا متمایل تو هم همون کارارو بکن ببین مادر شوهرت با چه لحنی وقتی حرفش میزنه شوهرت فورا قبول میکنه توهم با همون لحن حرف بزن به این میگن تغلب کردن. تغلب کن تو زندگیت. کارایی که شوهرت دوس داره رو انجام بده . اگه احساس میکنی نمی تونی ،توی ساعت های بیکاریت برنامه بنویس ،بنویس امروز تو این ساعت زنگ میزنم به شوهرم میگم دل برات تنگ شده بود امروز تو این ساعت بهش اسمس عاشقانه می زنم یا امروز این غذا رو میپذم یا حتی در مورد مشکلاتتم با خودت بنویس مثلا اینجوری و با این لحن مشکلم مطرح میکنم ، هر روز با کارهای متفاوت بهش علاقت نشون بده
    3- در مورد پول هم اولا این بدون کسایی هستن که شرایطشون از تو بدتره یکشون من با اینکه شوهرم وضع مادیش عالی توی ماه جمعا 50 هزار تومان به من پول نمیده در این مورد من خودمم موندم.
    4- در مورد قهر کردنش هم محلش نزار ، مادر من اهل قهر نبود ولی ببام آدم کینه ای بودد برای اینکه مامانم به بابام عادت بده که قهر نکنه مشکل خودش مطرح میکرد یا تو کوچکترین اتفاقات هم حرف خودش میزد بعد میرفت پی کار خودش وسط کارشم با بابام صحبت میکرد انگار نه انگار که حرفی شده اختلافی شده و اینجوری شد که بابای من دیگه قهر نکر چون دید فقط خودش قهر می کنه و به حال مامان من هیچ اثری نمیزاره البته با مرور زمان. باید صبو باشی.
    5- در مورد خانوادت براش سیاست بازی کن مثلا بگو درسته اتفاقاتی میون تو و بابام شده ولی بابام همیشه به من میگه مواظب شوهرت باش یا بابام خاطرت می خواد حرفایی که شوهرت خوشش می یاد بگو یا مثلا رفتی شهر خودتون غذای مورد علاقه شوهرت درست کن عصر که دیدیش کمی براش ببر بگو مامانم برات درست کرده و اینجوری زمینه سازی کن و همین کارارو برای خانوادتم بکن. مثلا به خانوادت بگو شوهرت میگه خیلی پشیمونه یا ناراحته میگه من نباید این کارو میکردم . میدونی اونا که هیچ وقت به هم توضیح نمیدن که پس متوجه دروغت نمیشن. بازهم باید صبور باشی

به جای اینکه به تضادها ی میون خودت و شوهرت فکر کنی به تفاهم هایی که با شوهرت داری فکر کن حتی اگه 1 درصد هم باشه اون زیادتر کن اون موقع مشکلات خود به خود هل می شه.
    بعدشم باور کن آدم به هر چی فکر کنه همون میشه پس سعی کن به چیزایی فکر کن که دوس داری بشه نه اون چیزایی که نمی خوای بشه.
    برا منم دعا کن تا برگردم سر خونه زندگیم این کارایی که گفتم کارایی هستن که من نکردم و کلی پشیمونم و الان دوس دارم برگردم روز اول و اینجوری شروع کنم.

- - - Updated - - -

محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستهای خودت اندک خیس نشود.
    تااااااااااااااا می تونی محبت کن تااااااااااااااااااا میتونی چرب زبونی کن ، زبونت به کار بنداز ، اگه بلد نیستی برو کتاب بخون تو اینترنت سرچ کن .این به این معنی نیست که اشتاهاتش نادیده بگیری یا به گردن خودت بگیری یا تو معذرت خواهی کنی نه اصلا این کارارو اصلا نکن اشتباهاتش بهش گوش زد بکن ولی دیگه توضیح نخواه!
    به یه نفر میگن برو زشت ترین قسمت انسان بیار میره زبونش میاره میگن برو بهترین قسمتش بیار بازم زبونش میاره باور کن زبون معجزه می کنه اون چیزایی که فکر نمی کنی می کنه. پس استفاده کن قبل از اینکه دیر بشه ، باور کن زود دیر می شه. پس بلند شو با انرژی مثبت دست بکار شو همین الان براش اسمس بزن یا بگو که چقدر دوسش داری بی مقدمه و بی توقع.

2. 3 کاربر از پست مفید negad تشکرکرده اند .

tannaz joon (پنجشنبه 02 آبان 92), بهار_68 (جمعه 03 آبان 92), سرافراز (جمعه 03 آبان 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)