اگر می خواهی دست از سر شما بردارد و همچنین تحریک نشوی به رابطه برگردی اولا :
- شماره اش را بلاک کن
- نگرشت را به مقوله همدردی و کمک به دیگران تغییر بده. شما باید درست از این حس استفاده کنید. ببینید دکتر فرهنگ یک حرف درستی در دانشگاه سابق من زد. گفت اگر می خواهید به کسی کمک کنید به خصوص در زمینه روحی باید همجنس شما باشد. وگرنه از شما انتظار ازدواج خواهد داشت و اگر ازدواج نکنید ضربه شدیدتر از اولی به او می زنید.
بعد هم شما در همه زمینه ها نمی توانید به دیگران کمک کنید. خیلی وقت ها یک آدم باتجربه یا یک متخصص باید این کار را انجام دهد. شما در این موارد فقط می توانید به آنها پیشنهاد کمک گرفتن از این افراد را بدهید.
- نگرشت را به مقوله غم و غصه تغییر بده. اتفاقا اگر غم و غصه بد بود خداوند این حس را در انسان نمی آفرید. اما خدا توی قرآن از این هم فراتر رفته و گفته انسان در رنج و سختی آفریده شده است! لازم است انسان سختی بکشد تا زندگی را دریابد. گو اینکه من اعتبار چندانی برای گریه ها و غصه این خانم با توجه به سابقه اش قایل نیستم.
اما باز هم تاکید می کنم تنها راه اینکه این خانم دست از شما بردارد و نیز به راه درست برود شکست در این رابطه ها است. خیلی از دخترهای این تالار به خاطر شکست در رابطه گفتند دیگر از این به بعد اصولی زندگی می کنند.
- - - Updated - - -
- عکس العملی در برابر این کارهای دخترخانم نشان نده. او مخصوصا سرکلاس آمده گریه کرده که شما را عصبی کند. شما هم متاسفانه عصبی شده اید و کلاس را ترک کردید. اشتباه کردید و باید منتظر باشید که کارهایش را شدت ببخشد. اما دیگر خواهش می کنم عکس العمل نشان ندهید. فوقش این بود که استاد به او تذکر می داد و او را بیرون می فرستاد یا دانشجویان دیگر اعتراض می کردند. پس باز هم تاکید می کنم عکس العملی نشان نده .

علاقه مندی ها (Bookmarks)