سلام مدیر محترم.
درسته حق باشماست وایمان وتوکل من رنگی نداره.یعنی رنگ قبلو نداره.
چند سال با کمک مشاور این راهکار تمرکز زدایی رو انجام دادم اما اگر جواب میداد حتما ادامه میدادم.
من میخوام کمکم کنید بتونم هر چه زودتر ازدواج کنم.
- - - Updated - - -
سلام نوپو عزیز
دیگه فکر کنم به اندازه کافی مجرد موندم.
من قرار نیست خودمو بدبخت کنم.پس نگید ازدواج بده.اگر بد باشه هیچکس چند باره ازدواج نمیکنه.اما اگر همشون خوب بودن هم هیچکس طلاق نمیگرفت.
این موضوع مثل اینه که من بگم تو دریا نمیرم چون غرق میشم.امامن میدونم اگر ازحدی که واسم مشخص شده جلوتر برم غرق میشم.
ازدواج واسه من یک بهشت نیست اما هم از لحاظ روحی وهم جسمی بهش نیاز دارم.
- - - Updated - - -
یکی خودشو جای من بزاره واز دید من به قضیه نگاه کنه بعد بگه ازدواج واسه من خوبه یا بده؟
بهتره تمام زندگیمو مطالعه کنید.
من اینجا اومدم کمکم کنید موفق بشم وگرنه فراموشی راحتترین راهیه که میشه پیشنهاد داد.اما سختترین راهیه که میشه انجامش داد.
از همه کسانی که نظر میدن سپاسگذارم
- - - Updated - - -
من از هیچکس اینجا طلب ندارم ومیدونم دوستان خوبم الان حال خوبی ندارن که امیدوارم خیلی زود خوب بشن.
میشل عزیزم چند روزه منتظر ایمیلت بودم اما بعد متوجه شدم خودت خیلی به تنهایی نیاز داری.امیدوارم زودترخوب شی.
فکر نکنید من فکر آخرتم نیستم.من خیلی گناهکارم وخیلی بدم اما من گناهکار بد راهی پیدا نمیکنم تا خوب بشم جز اینکه بتونم ازدواج کنم.
میگفتن زمان پیامبر دختری میره پیششون ومیگه من همسر خوب میخوام همونجا پیامبر با یک پسر عقدش میکنن.(شبیه این داستان بود)
اما حالا که ما دم از اسلام میزنیم کجاست کسی که بدون چشم داشت کاری واسه یه دختر بکنه.
درسته کسانی مثل برادر من با دخترا دوست بشه وبعد بگه همشون بدن؟؟
من که میخوام خوب زندگی کنم وپاک بمونم باید به کی بگم واسم کاری کنه؟
پیامبر از تمام آدما پاکتر بودن وخیلی متوکل تر اما چرا نگفتن برو دعا کن وفراموشش کن؟چون میدونستن این نیاز فراموشی نداره.شاید بتونم یک ماه کنترلش کنم اما نمیشه فراموشش کرد اگر میشه شما بگید با چه دارویی؟شما وقتی به آب احتیاج داریدوآب ندارید بهش فکر نمیکنید؟تازه میگیم چند روز بهش فکر نکنیدوهیچکس پیشتون آب نخوره اما زنده میمونید؟؟؟؟
من روم نمیشه برم به دکتر بگم این مساله رو دارم کما اینکه به مشاور خانوم گفتم رفتارش باهام تغییر کرد.
یک مشاور آقا که خیلی هم معروفه وتو تلویزیون صحبت میکنه با پیام مسالمو گفتم وگفت بیا پیشم بهت راهکار بدم.منم باترس رفتم پیشش.حرفای زشتی زد که فقط میخواستم فرار کنم.
من فراموش میکنم اما به من اسم دارو بگید.هر چی باشه میخورم بمیرم اما دیگه این رنجو تحمل نکنم.
واسه ترحم اینا رونمیگم.من فقط وفقط خسته ام.وخودم نمیتونم کاری بکنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)