به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 7 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 82
    عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    آقا احسان با جوابهایی که دادید گمان نمیکنم شما انسان بی عاطفه ای باشید.
    همون حس قدردانی یعنی عاطفه. همون حس اینکه متعهد میمانید یعنی عاطفه.همین که با هرکسی نمیتونید ارتباط جنسی برقرار کنید یعنی عاطفه.

ببینید، شما فرضا هم فقط همون میل جنسی و تنها نبودن در زمان پیری براتون مهم باشه. آیا جز تامین خرج زندگی واقعا برای همسرتون به نظرتون هیچ کاری نخواهد کرد؟
    مثلا اگه یه روزی دستش رو به شدت با چاقو ببره، شما حس رحمی در دلتون ایجاد نخواهد شد؟
    اگر یه لبخند پر از مهر به شما بزنه واقعا احساسی در قلب شما ایجاد نخواهد شد؟ آیا شما هم لبخندش رو جواب نمیدید؟
    اگه کسی بی حرمتی به همسرتون کنه شما غیرتتون به جوش نمیاد؟آیا ازش حمایت نمیکنید؟
    آیا اگه بگه به فعالیتی علاقه داره شما تشویقش نمیکنید؟
    آیا اگر براتون درددل کنه شما میگید حوصله ندارم و گوش نمیکنید؟
    اگه ازتون برنجه شما از دست خودتون ناراحت نمیشید؟
    اگه چند روز باهاتون قهر کنه شما قلبتون به درد نمیاد؟
    اگه یه روزی بیرون باشید و او خیلی گرسنه باشه و معده اش درد گرفته باشه، یه جا نگه نمیدارید براش یه چیزی بخرید بخوره؟
    یا حتی توی رابطه جنسی به نظر خودتون، فقط و فقط خودتون برای خودتون مهم هستید کار خودتونو میکنید بدون توجه به حس و حال او؟

گمان میکنم شما همه ی این احساسات رو دارید. چون این احساسات در فطرت همه ی انسانها هست.و در شما هم هست.

مگه عشق چیه؟ مگه عاطفه چیه؟ همین چیزاست دیگه.

شاید در ابراز محبت ضعیف باشید. اما این به این معنی نیست که بی محبت هستید. فقط باید مهارت های ابرازش رو تمرین کنید و خودتون رو به یه حد تعادل برسونید.

خ0ب همین پاکی شما، که تا این سن با این فشار نیاز جنسیتون نه سراغ روابط غیرمشروع رفته اید نه خودارضایی کرده اید، خودش خیلی ارزشمنده. و پاکی یک پسر برای دخترها خیلی مهمه.

- - - Updated - - -

یعنی میخوام بگم شما مسلما این کارها رو برای همسرتون خواهید کرد و حتما عاطف خواهید داشت.
    یه موقع بد برداشت نشه سوالهام.

2. 3 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

ehsan_hamdardi (شنبه 27 مهر 92), meinoush (یکشنبه 28 مهر 92), فرانک بانو (یکشنبه 28 مهر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 15 آذر 92 [ 23:08]
    سطح
    18
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points
    تشکرها
    136

تشکرشده 293 در 136 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    بسیار عالی! این نشون می ده که شما طرف مقابلتون براتون ارزش دارن!و دوست دارید که یک شوهر خوب برای ایشان باشید. من فکر می کنم شما مشکل حادی ندارید و اگر در آینده دختری را دوست داشته باشید و قبل از آن مهارت هایی را هم یاد بگیرید عاطفه تا حدی در شما به وجود میاد. فقط اینکه نباید با دختر خیلی عاطفی ازدواج کنید. راستی این تست نیم کره ها را انجام دادین؟راست مغزید یا چپ مغز؟فکر کنم نیم کره چپ شما خیلی قوی تر از راستتونه!(اگر انجام دادین لطفا به ما هم بگید)(مال من تقریبا مساوی بود ولی نیم کره چپ کمی قوی تر.خودم فکر می کنم دلیلش اینه که تک بعدی نیستم و از هر دو نیم کره ام کار می کشم.)- - - Updated - - -یک سوال دیگر هم دارم: همانطور که می دانید بعضی از دختران هستند که رفتارهای دخترانه ندارند.یعنی رفتارهاشون تقریبا پسرانه است.و خیلی تاپیک داشتیم که آقا شکایت می کرد که خانم من ناز و عشوه ندارد و یا لطافت زنانه و.... ندارد. آیا چنین دخترانی را شما می پسندین؟ (چون معمولا اینها به شدت دختران دیگر عاطفی نیستند.البته فکر کنم)
    بله با شما موافقم چون یک دختر عاطفی بخاطر رفتار سرد من در بعضی مواقع ممکن است اذیت شود و من هم اذیت می‌شوم که او مرتب چیزی را از من می خواهد که من نمیتوانم در ان حدی که او میخواهد تامین‌اش کنم

بله 88٪ نیمکره چپ/12! نیمکره راست! (البته تو چند تا سایت فارسی خصوصیات راست مغزها و چپ مغزها را خواندم تقریباً با شخصیت‌ام میخوند ولی تعجب کردم که چرا بعضی خصوصیات‌اش برعکس من است مثلاً نوشته چپ مغزها علمگرا هستید ولی من در اکثر موارد عملگرا نیستم!)

ولی خیلی خصوصیات‌اش را داشتم اما در حین جستجو به مطلبی برخوردم که "تحقیقات جدید شخصیت چپ و راست مغز را رد کرد" :

تحقیقات جدید شخصیت چپ و راست مغز را رد کرد

من خانمی که عاطفی نباشه را زن نمیدانم! فقط نباید زیاد عاطفی باشه!

یک مقدار هم بخاطر سن‌ام دیگه حال و حوصله شیطنت‌های یک دختر را ندارم پس فاصله سنی همسرم نباید زیاد باشه

چون دخترها در سن پایین خیلی پر شور و حال‌اند و من نمیتونم پا به پای‌اش بیایم!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Pooh نمایش پست ها
    آقا احسان با جوابهایی که دادید گمان نمیکنم شما انسان بی عاطفه ای باشید.همون حس قدردانی یعنی عاطفه. همون حس اینکه متعهد میمانید یعنی عاطفه.همین که با هرکسی نمیتونید ارتباط جنسی برقرار کنید یعنی عاطفه.ببینید، شما فرضا هم فقط همون میل جنسی و تنها نبودن در زمان پیری براتون مهم باشه. آیا جز تامین خرج زندگی واقعا برای همسرتون به نظرتون هیچ کاری نخواهد کرد؟مثلا اگه یه روزی دستش رو به شدت با چاقو ببره، شما حس رحمی در دلتون ایجاد نخواهد شد؟اگر یه لبخند پر از مهر به شما بزنه واقعا احساسی در قلب شما ایجاد نخواهد شد؟ آیا شما هم لبخندش رو جواب نمیدید؟اگه کسی بی حرمتی به همسرتون کنه شما غیرتتون به جوش نمیاد؟آیا ازش حمایت نمیکنید؟آیا اگه بگه به فعالیتی علاقه داره شما تشویقش نمیکنید؟آیا اگر براتون درددل کنه شما میگید حوصله ندارم و گوش نمیکنید؟اگه ازتون برنجه شما از دست خودتون ناراحت نمیشید؟اگه چند روز باهاتون قهر کنه شما قلبتون به درد نمیاد؟اگه یه روزی بیرون باشید و او خیلی گرسنه باشه و معده اش درد گرفته باشه، یه جا نگه نمیدارید براش یه چیزی بخرید بخوره؟یا حتی توی رابطه جنسی به نظر خودتون، فقط و فقط خودتون برای خودتون مهم هستید کار خودتونو میکنید بدون توجه به حس و حال او؟گمان میکنم شما همه ی این احساسات رو دارید. چون این احساسات در فطرت همه ی انسانها هست.و در شما هم هست.مگه عشق چیه؟ مگه عاطفه چیه؟ همین چیزاست دیگه.شاید در ابراز محبت ضعیف باشید. اما این به این معنی نیست که بی محبت هستید. فقط باید مهارت های ابرازش رو تمرین کنید و خودتون رو به یه حد تعادل برسونید.خ0ب همین پاکی شما، که تا این سن با این فشار نیاز جنسیتون نه سراغ روابط غیرمشروع رفته اید نه خودارضایی کرده اید، خودش خیلی ارزشمنده. و پاکی یک پسر برای دخترها خیلی مهمه.- - - Updated - - - یعنی میخوام بگم شما مسلما این کارها رو برای همسرتون خواهید کرد و حتما عاطف خواهید داشت.یه موقع بد برداشت نشه سوالهام.
    بله من حتی از آزار دیدن یک حیوان یا یک درخت هم ناراحت می‌شوم و اگر بتونم جلوی شخصی که این کار را میکنه میگیرم ولی توی چهره‌ام نمی‌توانم آن ناراحتی و احساسات‌ام را نشان دهم

ابرازش برای‌ام مشکله!
    ترجیح می‌دهم درباره‌اش بنویسم چون تو اون لحظه نمیتونم درست ابرازش کنم ولی خوب میتونم درباره‌اش فکر کنم و بنویسم

درست گفتید من در بیان احساسات‌ام چه در کلام چه در حالات چهره مشکل دارم!
    ویرایش توسط ehsan_hamdardi : شنبه 27 مهر 92 در ساعت 22:35

4. 3 کاربر از پست مفید ehsan_hamdardi تشکرکرده اند .

majid_k (شنبه 27 مهر 92), meinoush (یکشنبه 28 مهر 92), Pooh (شنبه 27 مهر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    سطح
    39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    873

تشکرشده 1,282 در 361 پست

Array
    دوستان کافیه یه سر به راهنمایی هایی که آقا احسان برای کاربرای دیگه نوشتن بزنید تا متوجه بشید با چه شخص مهربونی سر و کار داریم. هر کدوم ما یه زمانی دچار احساساتی می شیم که ما رو کمی از شخصیت اصلیمون دور میکنه. خوب حالا هم دور دور داش احسانه. مطمئنم روحیه چکشی و تندی که در این تایپیک از خودش نشون داده بخش کوچیکی از هویت اصلیشه.
    صبر کن حاج احسان. کافیه طرف به دلت بشینه. چنان مثل موم نرم میشی که خودت باور نکنی.
    به قول معروف: شب درازست و قلندر بیدار.

- - - Updated - - -

دوستان کافیه یه سر به راهنمایی هایی که آقا احسان برای کاربرای دیگه نوشتن بزنید تا متوجه بشید با چه شخص مهربونی سر و کار داریم. هر کدوم ما یه زمانی دچار احساساتی می شیم که ما رو کمی از شخصیت اصلیمون دور میکنه. خوب حالا هم دور دور داش احسانه. مطمئنم روحیه چکشی و تندی که در این تایپیک از خودش نشون داده بخش کوچیکی از هویت اصلیشه.
    صبر کن حاج احسان. کافیه طرف به دلت بشینه. چنان مثل موم نرم میشی که خودت باور نکنی.
    به قول معروف: شب درازست و قلندر بیدار.
    پندار نیک . گفتار نیک . کردار نیک

6. 5 کاربر از پست مفید majid_k تشکرکرده اند .

ehsan_hamdardi (شنبه 27 مهر 92), meinoush (یکشنبه 28 مهر 92), Pooh (شنبه 27 مهر 92), فرانک بانو (یکشنبه 28 مهر 92), yasi_20 (یکشنبه 28 مهر 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,893

Array
    خب پس فقط یکم تمرین لازم دارید.
    اصلا منظورم این نیست که بخواید نوع شخصیتتون رو تغییر بدبد. چون ظاهرا خیلی درونگرا هستید. و البته خیلی با عاطفه.

فقط باید یکمی در ابراز عواطف دست و دلباز تر بشید.

ازدواج هم که کنید خود وجود همسرتون و رفتارهاش و احیانا ابراز نیازهاش به محبت شما، کم کم به شما یاد میده که چطوری میتونید محبت کنید.
    خود زنها خوب بلدن یخ مردای با عاطفه ولی درونگرا رو تا حدی آب کنن.

- - - Updated - - -

ایول آقا مجید
    پستتون خیلی خوب بود. حقیقتا که درست گفتید.

8. 3 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

ehsan_hamdardi (شنبه 27 مهر 92), majid_k (شنبه 27 مهر 92), meinoush (یکشنبه 28 مهر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    136

تشکرشده 293 در 136 پست

Array
    به نظرتان همسرم هم باید درونگرا باشه؟

10. کاربر روبرو از پست مفید ehsan_hamdardi تشکرکرده است .

Pooh (شنبه 27 مهر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    سطح
    39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    873

تشکرشده 1,282 در 361 پست

Array
    من درونگرا برونگرا حالیم نیست. یکی باشه ،خوشگل ،مهربون ،با معرفت ، شاد و با نمک، شیرین سخن.زیرک و ... تا رو نوک انگشتش بچرخوندت.
    پندار نیک . گفتار نیک . کردار نیک

12. 2 کاربر از پست مفید majid_k تشکرکرده اند .

meinoush (یکشنبه 28 مهر 92), Pooh (سه شنبه 11 آذر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,893

Array
    خب گاهی بعضیها میگن یک شخصیت درونگرا و برونگرا در کنار هم میتونن تا حدی همدیگه رو به تعادل برسونن.ولی بعضی ها هم میگن این دو شخصیت متفاوت نمیتونن راحت با هم کنار بیان.

اما در هر حال شما خودتون باید ببینید ترجیح میدید طرف مقابلتون چه شخصیتی داشته باشه؟ درونگرا رو بیشتر میپسندید یا برون گرا؟ یا شخصیتی که بین این دو حالت باشه. نه کاملا درونگرا نه کاملا برون گرا

14. کاربر روبرو از پست مفید Pooh تشکرکرده است .

meinoush (یکشنبه 28 مهر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    136

تشکرشده 293 در 136 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pooh نمایش پست ها
    خب گاهی بعضیها میگن یک شخصیت درونگرا و برونگرا در کنار هم میتونن تا حدی همدیگه رو به تعادل برسونن.ولی بعضی ها هم میگن این دو شخصیت متفاوت نمیتونن راحت با هم کنار بیان.

اما در هر حال شما خودتون باید ببینید ترجیح میدید طرف مقابلتون چه شخصیتی داشته باشه؟ درونگرا رو بیشتر میپسندید یا برون گرا؟ یا شخصیتی که بین این دو حالت باشه. نه کاملا درونگرا نه کاملا برون گرا
    کمی درونگرا باشه بهتره، چون اگر درونگرای کامل باشه دیگه حرفی با هم نداریم و اگر برونگرا باشه که میشه متضاد من!

- - - Updated - - -

جناب مصباح الهدی من می‌خواستم در تاپیکی که لینک‌اش را دادید نظر بدهم (http://www.hamdardi.net/thread-30869.html) ولی انگار آن تاپیک بسته شده و نمیشه نظر داد! بنابراین همین جا نظرم را میگذارم :

من در سایت دیگه در این باره تست دادم (http://www.personalitytest.net/quizzes/quiz3/) اما این بار زده "If your score was between 8-12 then you use the left and right sides of your brain in a balanced way." یعنی تعادل بین استفاده از دو قسمت مغز!

چرا نتایج تست‌ها یکسان نیست؟

16. 2 کاربر از پست مفید ehsan_hamdardi تشکرکرده اند .

meinoush (یکشنبه 28 مهر 92), roseflower (یکشنبه 28 مهر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    اقااحسان کم کم که جلومیرویدمعیارهایکی یکی خودشون رونشون میدهند اگربازهم ریزبینانه ترنگاه کنیم درکنارمعیارهاتون برای انتخاب همسرویژگیهای شخصیتی خودتان هم اشکارمیشود که این موارددرانتخاب همسرشایسته خیلی بهتون کمک خواهدکرد
    زیادبه جواب این تستهادل نبندید چون ازمونهایی هستندکه اعتباربالایی ندارند برای برگزاری ازمون شرایط وموقعیت ومتخصص میخواهدماکه دردانشگاه چندواحدکارشناسی وچندواحدارشدمبحث ازمونهای هوش وشخصیت پاس کردیم بازنمیتوانیم بعضی ازازمونهارااجراکنیم بااینکه مدرک تحصیلیمون مربوط به همین شاخه هاست

- - - Updated - - -

درباره درونگراوبرونگرابودن بایدخدمتتون عرض کنم که زن وشوهربایدمکمل هم باشند هردودرونگراباشندیه خرده به مشکل برمیخورند

- - - Updated - - -

کتاب ایاتوان گمشده ام هستی ازباربارا
    وکتاب مردان مریخی زنان ونوسی خیلی میتونه بهتون کمک کنه که بهترتصمیم بگیرید مخصوصااین کتاب درباره دنیای زن ومرد توضیح کاملی داده است

18. 3 کاربر از پست مفید roseflower تشکرکرده اند .

ehsan_hamdardi (یکشنبه 28 مهر 92), meinoush (یکشنبه 28 مهر 92), مهرااد (چهارشنبه 01 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 شهریور 97 [ 12:32]
    سطح
    45
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger First Class
    تشکرها
    21

تشکرشده 244 در 115 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan_hamdardi نمایش پست ها
    تا الان به خاطر اینکه نمیتونستم همسر خوبی باشم ازدواج نکردم ولی دیگه برای‌ام مهم نیست که سر طرف مقابلم چی میاد!
    دوست من چرا فکر میکنی نمیتونی همسرخوبی باشی؟؟؟؟؟؟خودت داری به خودت ناامیدی وارد میکنی
    شماهم مثل خیلیا میتونی ی زندگی سرشار از عشق و محبت داشته باشی طرز فکرت رو عوض کن حتما ی زندگی خوب جلو روی ما انسان ها هست فقط باید خودمون درایت ب خرج بدیم هم منطق داشته باش تو این کار هم احساس موفق میشی عجله نکن درست تصمیم بگیر

صفحه 7 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)