با سلام ازدواج مسئله پیچیده ایه نمی دونم قسمتی که همه ما آدما همیشه می گیم رو باید چه جوری معنی کرد یا اصلا حکمت خدا رو... چرا خدا برا بعضی دختر خانم بدون اینکه حتی به فکر راهکار و یا مقاله ای باشند همسر خوب نصیب می کنه این تفاوت دلیلش چی می تونه باشه؟؟؟؟؟ چرا فقط بعضی از دختر خانم ها مثل نویسنده این تاپیک یا امثال من باید شب و روزمون دعا و خواستن این نیاز از خدا باشه مگه خانمهایی که ازدواج کردن ( حالا به موفق یا ناموفق بودن ازدواج کاری ندارم) چی بیشتر از ما داشتن. چرا این ازدواج برا من و امثال من مارتون شده؟؟؟ من خودم از یه خانواده اصیل ام و حتی می تونم بگم بهتر جای شهرمون زندگی می کنم از نظر ظاهری هیچ مشکلی ندارم و همیشه هم مرتب و تا حدودی مد روز می گردم ولی چرا انتخاب نشم خودم هم دلیلش رو پیدا نکردم. شاید پاک زندگی کردنم بوده!!! گناه مادرامون چیه که اینقدر باید غصه من و امثال منی که از سن ازدواجشون گذشته رو بخورن. همه دوستام بدون اینکه حتی غصه ازدواج رو هم بخورن الان ازدواج کردن و تا حدودی زندگی موفق دارند. وقتی نگاه می کنم می بیننم نه برتری نه کاستی نسبت به من دارند ولی ازدواجشون به راحتی اتفاق افتاده. تا حالام جواب این سوال که چرا من و یا نویسنده این تاپیک تا این سن ازدواج نکردیم رو پیدا نکردم ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)