به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 65

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 29 اسفند 93 [ 18:29]
    سطح
    26
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 83
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    106

تشکرشده 219 در 87 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط یزدانی نمایش پست ها
    من تاپیک شما رو کامل نخوندم،ولی خوشحالم که شما تونستین الان بهترین تصمیم رو بگیرینو از دختری که هیچ سنخیتی با شما نداره، دوری کنید.انشالله که اون دخترخانم هم به زودی متوجه اشتباهاتش بشن و بدونن که راه زندگیشون از شما جداست...

تو پست 40 نوشتین که اینجور دخترا زیاد شدن و....!! و همچنین گفتین که هدفتون از ایجاد تاپیک درس گرفتن دیگران از زندگی شما باشه...

ببخشید میدونم این تاپیک باید در مورد موضوع شما صحبت بشه،ولی اگه ناراحت نمیشین من از شما یه راهنمایی بگیرم....

اگه دختری از پسری خوشش اومده باشه، ولی اون دختر پاک باشه و هدفش هم فقط ازدواج باشه، و اصلا با اون خانمی که شما دیدین خیلی متفاوت باشه... این حق رو داره به نظر شما که خودش رو به پسر نزدیک کنه؟
    منظورم این ارتباط از حدش خارج نشه البته!

شما پسرها این موارد رو میذارید به حساب بی حیایی و....؟
    یعنی از نظر شما بهتره دختر هیچوقت هیچوقت خودش رو به پسر نزدیک نکنه؟ اگر هر دو طرف تشابه زیادی داشته باشن...

ببخشید نوپو شما هم به چند مواردی اشاره کردین،که باید از همچین افرادی دوری کرد، این موردی هم که من گفتم میشه جزو همون دخترهایی که به پسرها پیشنهاد میدین ازشون دوری کنن؟

پسری که میگن شما میتونین همسر خوبی برای شوهرتون باشین، و از طرفی بهت بگه خواهرم!! به نظر شما چه رفتاری باید داشت؟
    ممنونم ، خواهش میکنم هیچ اشکالی نداره .

ببینید خیلی از پسرها شاید جنبشو نداشته باشن و پیشنهاد شما باعث تخریب شخصیتی شما بشه .
    من خودم حتی یک بار هم به روی این دختر نیوردم که تو اول اومدی جلو ، اولش واسم خیلی جالب بود که یک دختر اومده و رسما داره بهم میگه بهت علاقه دارم و بیا با هم بیشتر آشنا بشیم ! اما با خودم گفتم خب خدیجه هم به پیامبر ابراز علاقه کرد و ازدواج کردن پس نمیشه این کارو به طور کلی رد کرد !

اما میگم خیلی خیلی خیلی به جنبه ی پسر بستگی داره ، فردا روز تو محل کار یا دانشگاه رو پر نکنه که آره فلانی بهش پیشنهاد داده ! یا به هر شکل دیگه ازتون سو استفاده کنه .

واسه همین از نظره من اگر به طور مستقیم و شفاف نباشه بهتره ! یعنی اگرم به جایی رسیدین که تصمیم به همچین کاری گرفتین به هیچ عنوان بی گدار به آب نزنید ، شاید همین که هم صحبت بشین یا بیشتر از دیگران به فردی توجه داشته باشین کافیه ! اگر این احساس دو طرفه باشه قطعا اون پسر میاد جلو ولی اگر نیومد بدونید خبری نیست .

اینم که از نظر یک پسر این کار بی حیایی هست یا نه به طرز تفکر بستگی داره و نمیشه به همه تعمیم داد .
    ولی از همه چی که بگذریم آن چیزی که طبیعته این دنیا هست اینه که مرد به زن اظهار نیاز و علاقه میکنه ، زن از نظر سنی و جثته از مرد کوچکتر باید باشه ، اینا قانون نیست اما یک عرف یا عادت هم نیست چون در پشتش کلی دلایل و منطق وجود داره .
    بازم این نظره منه شاید اشتباه باشه !

2. 2 کاربر از پست مفید sobhan13 تشکرکرده اند .

sanjab (جمعه 26 مهر 92), یزدانی (جمعه 10 آبان 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)