نوشته اصلی توسط
یزدانی
من تاپیک شما رو کامل نخوندم،ولی خوشحالم که شما تونستین الان بهترین تصمیم رو بگیرینو از دختری که هیچ سنخیتی با شما نداره، دوری کنید.انشالله که اون دخترخانم هم به زودی متوجه اشتباهاتش بشن و بدونن که راه زندگیشون از شما جداست...
تو پست 40 نوشتین که اینجور دخترا زیاد شدن و....!! و همچنین گفتین که هدفتون از ایجاد تاپیک درس گرفتن دیگران از زندگی شما باشه...
ببخشید میدونم این تاپیک باید در مورد موضوع شما صحبت بشه،ولی اگه ناراحت نمیشین من از شما یه راهنمایی بگیرم....
اگه دختری از پسری خوشش اومده باشه، ولی اون دختر پاک باشه و هدفش هم فقط ازدواج باشه، و اصلا با اون خانمی که شما دیدین خیلی متفاوت باشه... این حق رو داره به نظر شما که خودش رو به پسر نزدیک کنه؟
منظورم این ارتباط از حدش خارج نشه البته!
شما پسرها این موارد رو میذارید به حساب بی حیایی و....؟
یعنی از نظر شما بهتره دختر هیچوقت هیچوقت خودش رو به پسر نزدیک نکنه؟ اگر هر دو طرف تشابه زیادی داشته باشن...
ببخشید نوپو شما هم به چند مواردی اشاره کردین،که باید از همچین افرادی دوری کرد، این موردی هم که من گفتم میشه جزو همون دخترهایی که به پسرها پیشنهاد میدین ازشون دوری کنن؟
پسری که میگن شما میتونین همسر خوبی برای شوهرتون باشین، و از طرفی بهت بگه خواهرم!! به نظر شما چه رفتاری باید داشت؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)