سلام به همه
من دختری سنی مذهب هستم و نظر خودمو بیان میکنم
عزیزم شما مسلمان بودن طرف براتون مهمه یا مسایل جانبی؟
gandommبابا چرا شماها اصل رو رها کردین و چسپیدین به فرع؟غیر از اینه که خدای هردوتون یکیه؟پیغبراتون مشترکن از آدم تا محمد رسول الله؟غیر از اینه که هردوتاتون دروغ و غیبت و دزدی,حرام خوری ,بی بندوباری ....رو بد میدونید؟غیر از اینه که هردوتاتون اونقد دلتون پاکه که نماز میخونید؟عزیزم مهم نماز خوندن با دل پاک و رو به یک قبله بودن هستش و اینکه حین نماز دستامون چه حالتی داشته باشه مهم نیست,بخدا نیست,والا اینا همش خرافات واسه به جون هم انداختن مسلمانها
بابا کجای قرآن از این مسایل حرفی زده شده است؟
majid-k عزیز,اون دوستی که ازش نام بردین و گفتین سنی هستش بادی بهت بگم که عزیزم این دوست شما هنور تو معنی اسلام و مسلمان بودنش گیر کرده و چیزهایی که بیان کردین اولین باره به گوش من رسیده.اینها افرادی هستن که آبروی اسلام و مسلمانها رو بردن.همین افراد باعث شدن که هر روز یکی از گوشه دنیا بلند بشه و به پیغمبرمون توهین کنه
عزیزم در هر فرقه و مذهبی آدمای افراطی پیدا میشه که ما با هاشون کاری نداریم و طرف حرف ما اونا نیستن.حتی در مذهب شیعه اگه دقت کنی آدمایی هستن که هیچکس رو مسلمان نمیدونن الا خودشون
عزیزانم عهد بوق که نیست چسپیدین به این مسایل,حالا اگه خواستگار gandomm جان شیعه مذهب باشن ولی به حجاب و اخلاقیات ...........پایبند نباشن چی میگفتین؟نمونش فراوونه تو تالار.مشاهده فرمایید
مگه یادتون رفته که:اصول دین=توحید+معاد+نبوت؟
در ضمن شما مسلمان بودن واخلاقیات رو به فرزندتون یاد بدین و اینکه بره دنبال کدوم مذهب پیزیه که خودش باید بهش برسه
بقیش فرعه عزیزااااانم کمی بینشتونو عوض کنید
- - - Updated - - -
در ضمن عزیزم خیلی بده آدم بخواد عقایدشو به یه نفر تحمیل کنه و ازش بخواد شبیه اون شههههههههههههه
آدمارو اونجور که هستن قبول کنید نه با شرط و شروط. از همین حالا داری آزادی رو تو زندگی مشترک از بین میبرییاااااااااا
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)