به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 56
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 15 اسفند 98 [ 02:57]
    سطح
    66
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 29.0%
    دستاوردها:
    SocialVeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    2,955

تشکرشده 2,271 در 375 پست

Array
    سلام
    آقای کامروا بهتر نیست به جای اینکه دنبال مسکن باشید که آروم بشید دنبال درمان این زخم یا درد باشید؟

اینجوری آروم که بشید بعد از یه مدت که اثر مسکن بره دوباره اینجوری میشید:

بحث کردن سر اینکه پدرومادر باید زندگی بچه هاشونو بعد از ازدواج هم تامین کنن یا نه بی فایده اس
    اگه کل اعضا هم بیان بگن حق با شماست دردی از شما دوا نمیکنه

پس دنبال راه حل باشید،نه تایید گرفتن و به کرسی نشوندن حرفتون تو این تاپیک
    چشماتو بیند و تصورکن همه ی آدمای دنیا به این فرموده ی حضرت علی علیه السلام عمل میکنن:
    "هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند و هر آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران هم مپسند"
    دنیا چه شکلی میشه ؟؟؟

2. 3 کاربر از پست مفید راحیل خانوم تشکرکرده اند .

کامران (شنبه 13 مهر 92), مسافر تنها (یکشنبه 14 مهر 92), شیدا. (جمعه 12 مهر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 آذر 94 [ 06:20]
    سطح
    45
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    373

تشکرشده 699 در 298 پست

Array
    سلام آقای کامروا.
    یه سؤالی میپرسم امیدوارم ناراحت نشی.
    هدفت از تاپیک زدن چی بود؟ دقیقا دنبال چی بودی و هستی؟ دلت میخواست اینجا دلت رو سبک کنی یا اینکه جواب سؤالت رو پیدا کنی؟
    اگه دومی بوده، سؤالت چی هست دقیقا؟ و دوست داری چه جور جوابی بشنوی ؟!!!!!!!

سعی میکنم خلاصه بنویسم. شما ناراضی هستی...کلافه ای... و هیچی بدتر از این نیست.

چرا یه سفر نمیری؟ حتی یه ماموریت کاری؟ چرا مغزت رو خاموش نمیکنی؟ در حال حاضر این بهترین کاره. بعد که آروم شدی بشین تصمیم درست بگیر.

اول مشخص کن چی میخوای؟
    یه عشق آتشین؟ مثل عشقت به الهام؟ خودت که داری میگی هم کفو نبودیم و نمیشد... پس حالا که نمیشده چی کار میخوای بکنی؟ میخوای از همسرت جدا بشی و دنبال یه عشق آتشینی که هم کفو هم باشین بگردی؟

یا اینکه میخوای یه عشق آتشین رو به صورت صیغه ای و پنهانی وارد زندگیت کنی؟ یا شاید هم آشکار!

اگه مورد دومه، چرا میای نظر دوستان رو میخوای؟ معلومه اینجا همه با زن صیغه ای مخالفن و کسی نمیگه به به آفرین برو 4 تا داشته باش. لازم به زدن تاپیک نیست. اگر فکر میکنی درسته و نظر همه رو غیرکارشناسانه میدونی بسم الله.

اگه سؤالت اینه که چطور مثل برادر خانومت که یه زن پولدار گرفته شما هم پدرخانومت رو مجبور کنی که حسابی تأمینت کنه؟ باز هم اینجا کسی راهکار نمیده چون از نظر خیلی ها که از قضا همه هم فرهنگشون با شما فرق داره و نمیتونن درکتون کنن، این کار غلطه.

گرچه یکی از دوستان راهکار دادن و گفتن برو به پدر خانومت بگو چی میخوای؟؟؟ و مسئولیت برخورد ایشون به عهده خودت.

اگه هم سؤالت این دو مورد نیست و سؤال دیگه ای داری، شفاف بپرس تا دوستان مستقیم راهنماییت کنن و تاپیک شما نشه محل دعوا و بحث و دفاع از نظرات شخصی و تریبون آزاد.

قراره مشکل شما حل بشه قرار نیست به این نتیجه برسیم که فرهنگ و تربیت و تفکر شما درسته یا مال بقیه درسته؟

4. 4 کاربر از پست مفید گل آرا تشکرکرده اند .

ammin (شنبه 13 مهر 92), deljoo_deltang (جمعه 12 مهر 92), کامران (شنبه 13 مهر 92), شیدا. (جمعه 12 مهر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 18 اردیبهشت 94 [ 01:55]
    سطح
    27
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    86

تشکرشده 73 در 40 پست

Array
    تا زمانی که زندگی متاهلی رو مثل معامله ببینید متاسفانه هیچ وقت آرامش ندارید.
    طرز فکر مادی گرایانه دارید.عشق با مادیات همخونی نداره.پس هیچ وقت مزه عشق رو نخواهید متوجه شد.
    البته هر انسان یک طرز فکری داره و محترم هست.ولی خواسته های شما با عشق جور نیست.

- - - Updated - - -

البته وقتی به هر طریقی انسان تو فشار و سختی باشه به اون لحظه هر چی میگه تا آروم بشه.
    شما دقیقا الان فقط هر چی میخاید میگید تا فقط حس آروم شدن بگیرید.به زمین و زمان هم گیر میدید.
    پس بیچاره خانومتون هم حق داره وقتی تحت فشار زندگی هست اینجور بشه.

6. 2 کاربر از پست مفید mahsa63 تشکرکرده اند .

کامران (شنبه 13 مهر 92), شیدا. (جمعه 12 مهر 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهار.زندگی نمایش پست ها
    واقعاااااااا حالم بد شد.واقعا.

وقتی درمورد زن و خواهرت رعایت ادب و احترام رو نمیکنی چه انتظاری میشه ازت داشت؟

چیز دیگه ای نمیگم. این خانه از پای بست ویران است.

موفق باشید!
    بهار جان

آقای کامروا جواب تند و به دور از منطقی برای من نوشتند و من هم یک متن بلندبالایی براشون نوشتم
    قبل از زدن دکمه سند یه لحظه فکر کردم که من قراره حرفم را به کی اثبات کنم و برای چی؟

تفکر کامروا با من خیییییییییییییییییییییییی لی بیشتر از اون فاصله داره که بتونم با یک پست چیزی را بهش بقبولونم.

اما اونطرف این موضوع زنی هست به نام همسر کامروا.
    دلم براش خیلی سوخت. خودم را گذاشتم جای اون زن.
    زنی که هیچ نقشی در تفکر و تصمیمات پدرش نداره و حالا داره چوب تصمیمات پدر را می خوره.

توی تمام تاپیکهای آقای کامروا بی برو برگرد صحبت زن دوم و صیغه و دوست دختر هست.
    این یکی از مشغله های ذهنی جدی کامرواست. که به قول یکی از دوستان اگر مشکلات مالی نبود عملیش می کرد.

به هر حال همه ما متوجه غیرمنطقی بودن صحبتهای ایشون هستیم.
    اما من به شخصه بهتر دیدم دکمه سند را نزنم و متن دیگه ای بنویسم.

نقش خانمتون و گناه ایشون در تصمیماتی که پدرش می گیره چیه؟چرا به گناه پدرش باید مجازات بشه؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط kamrava نمایش پست ها

آره واقعا من خستم! همسرم هم خستست! دلم میخواست یکی دو هفته از هم دور باشیم تا دوباره دلمون واسه هم تنگ بشه شاید یه بهونه کاری جور کنم و چند روزی برم سفر تنهایی!
    راستش شاید این افکار غلط رو من و همسرم هم بعد از به دنیا اومدن فرزندمون داشتیم و شاید خیلی وقتها وقتی روح و جسممون خسته بود غلطهای وجودمون خیلی پررنگ تر از درست ها می شد و شروع می کردیم با کنایه زدن و گیر دادن به تخلیه خستگیها. ولی خوب این روش فقط خستگی رو از روی دوش یکی روی دوش دیگری می اندازه و دوباره بر می گرده. یک راهی لازمه که این خستگیها با نوازش برطرف بشه. امیدوارم از این بحران زندگی به زودی رد بشید.

اما یک مساله ای رو مطمئنم. یه جایی گفتید به درست و غلط افکارتون کار ندارید.ولی به نظر من اتفاقا همین الان باید غلطهای افکارتون رو درست کنید قبل از اینکه فرزندتون شروع کنه از شما الگوبرداری کردن.

یک لحظه فکر کردم شاید شما با یک مسافرت دوباره انرژی بگیرید و بر گردید سر زندگیتون . اما همسرتون چی؟ یک مادر کی می تونه برای یک ساعت بار مادر بودن رو زمین بذاره تا خستگی در کنه؟ اگرم برای لحظه ای بخواد این کارو بکنه و از همسرش بخواد در یکی از کارهای بچه کمکش کنه و یا قسمت غیر مهم مسولیت زن بودن رو (مثل شستن ظرفها ) چند روزی به تاخیر بیاندازه همسرش ممکنه از این زندگی ناراضی بشه و اونوقته که تاوان این زمین گذاشتن گوشه ای از بار میشه بحرانی شدن زندگی.

ولی من باز هم امیدوارم و ازتون خواهش می کنم هم شما و هم همسرتون سعی کنید رفتار و گفتار جراتمندانه رو در پیش بگیرید (در مورد خودتون دو نفر) تا بیشتر از این خستگیها روی دوشتون سنگینی نکرده و تبدیل به روش منفعلانه گیر و کنایه نشده.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

9. 5 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

ammin (شنبه 13 مهر 92), del (شنبه 13 مهر 92), کامران (شنبه 13 مهر 92), مسافر تنها (یکشنبه 14 مهر 92), شیدا. (شنبه 13 مهر 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    آقای کامروامن یه نکته درموردتأکیدی که روی عرف خانوادهاتون داشتید روبگم ضمن اینکه شمامثال برادرخانمتون روآوردید واینم باعث شده انتظارتون ازپدر زن بیشتربشه.دربین دوستان من که ازدواج کردن افرادی بودن باسطوح مختلف اقتصادی_فرهنگی.عده ای(نه همه شون) در حدمتوسط یاپایین تر که دقیقا همین انتظارشمارو داشتند که باید پدرزن کمک کنه بعضیشون استدلال عجیبی داشتندکه بدآموزی داره بگم یه دوراندیشی های عجیب.منظورم ازاین مثالها اینه که این انتظارشما یک تفکرشخصی هست که بعضی دامادها درسطوح مختلف اقتصادی دارندنمیشه تاکیدزیادبرعرف داشت وبه تبع اون پدر زن روملزم بدونید همچنین ایشان ممکنه به لحاظ اخلاقی ،عکس آنچه که شما فکرمیکنید به صلاح نداند ملک یاپولی دراختیارتون قراربده.جالب اینه اونایی که من میشناختم هیچکدوم انتظارشون برآورده نشد.وابستگی اقتصادی به همسریاخانواده او"قطعا آرایش قدرت درخانه تورو تغییرمیده که شاید آثارش با اقتدارمردانه شماجور درنیاید به نظرم به این نکته هم توجه کنید...درمورد ایرادشما که خانمت نباید جلودیگران بگه پوشک بچه روعوض کن من باهات موافقم به نظرم میشه اورو درموقعیتی دیگه قانع کردودلیلتون روبهش بگید....راهکاری که به نظرمن میرسه اینه که ازپدرت وپدرخانمت پول قرض بگیری ویک کارمطمئن وپرسود انجام بدی واصل پول رو بهشون بازگردونی...یاپیشنهاد یک طرح سودآوربدهی وازشون تقاضاکنی ضمن حفظ مشاغل خودشون باشما دراون طرح مشارکت کنندوسودوزیانش به تناسبات وتوافقاتی بین طرفین تقسیم بشه به نظرم چنین راههای منطقی ترهست.... موفق باشید

- - - Updated - - -

آقای کامروامن یه نکته درموردتأکیدی که روی عرف خانوادهاتون داشتید روبگم ضمن اینکه شمامثال برادرخانمتون روآوردید واینم باعث شده انتظارتون ازپدر زن بیشتربشه.دربین دوستان من که ازدواج کردن افرادی بودن باسطوح مختلف اقتصادی_فرهنگی.عده ای(نه همه شون) در حدمتوسط یاپایین تر که دقیقا همین انتظارشمارو داشتند که باید پدرزن کمک کنه بعضیشون استدلال عجیبی داشتندکه بدآموزی داره بگم یه دوراندیشی های عجیب.منظورم ازاین مثالها اینه که این انتظارشما یک تفکرشخصی هست که بعضی دامادها درسطوح مختلف اقتصادی دارندنمیشه تاکیدزیادبرعرف داشت وبه تبع اون پدر زن روملزم بدونید همچنین ایشان ممکنه به لحاظ اخلاقی ،عکس آنچه که شما فکرمیکنید به صلاح نداند ملک یاپولی دراختیارتون قراربده.جالب اینه اونایی که من میشناختم هیچکدوم انتظارشون برآورده نشد.وابستگی اقتصادی به همسریاخانواده او"قطعا آرایش قدرت درخانه تورو تغییرمیده که شاید آثارش با اقتدارمردانه شماجور درنیاید به نظرم به این نکته هم توجه کنید...درمورد ایرادشما که خانمت نباید جلودیگران بگه پوشک بچه روعوض کن من باهات موافقم به نظرم میشه اورو درموقعیتی دیگه قانع کردودلیلتون روبهش بگید....راهکاری که به نظرمن میرسه اینه که ازپدرت وپدرخانمت پول قرض بگیری ویک کارمطمئن وپرسود انجام بدی واصل پول رو بهشون بازگردونی...یاپیشنهاد یک طرح سودآوربدهی وازشون تقاضاکنی ضمن حفظ مشاغل خودشون باشما دراون طرح مشارکت کنندوسودوزیانش به تناسبات وتوافقاتی بین طرفین تقسیم بشه به نظرم چنین راههای منطقی ترهست.... موفق باشید
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

11. 5 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

del (شنبه 13 مهر 92), unknown girl (شنبه 13 مهر 92), کامران (شنبه 13 مهر 92), گل آرا (شنبه 13 مهر 92), شیدا. (شنبه 13 مهر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 93 [ 01:30]
    سطح
    13
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 49
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 12 در 4 پست

Array
    دوست عزیز
    من تمام پیام های دوستان رو خوندم حتی یک نفر هم چه زن چه مرد با شما هم فکری نکرده یعنی حتی یک نفر هم دیدگاه و تفکر شما رو تایید نمیکنه پس اگر خانمتون هم نتونن شما رو درک کنن چیز عجیبی نیست پس از اونجایی که تفکر و نظر شما هست که با دیگران متفاوت هست بهتره به صورت فردی پیش مشاور حضوری برید و از عقایدتون براش بگید بهتر از اینکه اینجا دوستان بهتون صد تا یکی کنند البته دوستان هم بی تقصیرند نمی تونند درکتون کنند با این همه تضاد
    من خودم یک اقا هستم به هیچ عنوان نمیتونم روزی رو ببینم که منتظر پول همسرم باشم ربطی به اسلام و غیر اسلام هم نداره یه چیز ذاتی هست رو کل این کره خاکی تا بوده و نبوده اگه یه خانم و اقا با هم برن رستوران اقا باید هزینه کنه اگه خانم هزینه کنه هر دو طرف ناراحت می شن اسم اینو میذارن مردونگی و زنونگی که البته تو فرهنگ لغات شما جایی نداره گفتم هیچ ربطی به فرهنگ نژاد یا دینی نداره و یک اختلاف ذاتیه
    اگر این اختلاف رو بتونید درک کنید شاید تمام مشکلات یا توقعات نابه جاتون از خانمتون یا خانواده همسرتون حل بشه ببخشید ولی شاید اصلا متوجه بشید شما از نظر مردونگی مشکل داشته باشید و درست مثل یک خانم که از همسرش توقع براورده کردن نیاز مالی داره شما هم از همسرتون توقع پول تو جیبی یا نفقه داشته باشید

- - - Updated - - -

دوست عزیز
    من تمام پیام های دوستان رو خوندم حتی یک نفر هم چه زن چه مرد با شما هم فکری نکرده یعنی حتی یک نفر هم دیدگاه و تفکر شما رو تایید نمیکنه پس اگر خانمتون هم نتونن شما رو درک کنن چیز عجیبی نیست پس از اونجایی که تفکر و نظر شما هست که با دیگران متفاوت هست بهتره به صورت فردی پیش مشاور حضوری برید و از عقایدتون براش بگید بهتر از اینکه اینجا دوستان بهتون صد تا یکی کنند البته دوستان هم بی تقصیرند نمی تونند درکتون کنند با این همه تضاد
    من خودم یک اقا هستم به هیچ عنوان نمیتونم روزی رو ببینم که منتظر پول همسرم باشم ربطی به اسلام و غیر اسلام هم نداره یه چیز ذاتی هست رو کل این کره خاکی تا بوده و نبوده اگه یه خانم و اقا با هم برن رستوران اقا باید هزینه کنه اگه خانم هزینه کنه هر دو طرف ناراحت می شن اسم اینو میذارن مردونگی و زنونگی که البته تو فرهنگ لغات شما جایی نداره گفتم هیچ ربطی به فرهنگ نژاد یا دینی نداره و یک اختلاف ذاتیه
    اگر این اختلاف رو بتونید درک کنید شاید تمام مشکلات یا توقعات نابه جاتون از خانمتون یا خانواده همسرتون حل بشه ببخشید ولی شاید اصلا متوجه بشید شما از نظر مردونگی مشکل داشته باشید و درست مثل یک خانم که از همسرش توقع براورده کردن نیاز مالی داره شما هم از همسرتون توقع پول تو جیبی یا نفقه داشته باشید

- - - Updated - - -

دوست عزیز

13. 5 کاربر از پست مفید sepehr.tete تشکرکرده اند .

sanjab (شنبه 13 مهر 92), unknown girl (شنبه 13 مهر 92), کامران (شنبه 13 مهر 92), پرنیان65 (شنبه 13 مهر 92), شیدا. (شنبه 13 مهر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 خرداد 94 [ 09:42]
    سطح
    27
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 142
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    36

تشکرشده 59 در 29 پست

Array
    سلام
    به نظرم همسرت كاملا حق داره ، شما به عنوان يه مرد بايد خرج زندگي رو به دوش بكشيد و يه زن در اين مورد وظيفه اي نداره

15. 3 کاربر از پست مفید hajes تشکرکرده اند .

کامران (شنبه 13 مهر 92), مسافر تنها (یکشنبه 14 مهر 92), شیدا. (شنبه 13 مهر 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    آقای سپهر
    کاش اون جمله آخر را ننوشته بودید. من را در لایک مردد کرده بود.

نکته دیگر این که شما اینجا خیلی جامع و خوب نظرتون را نوشتید.
    توی تاپیکهای خودتون طوری می نویسید که گاهی من فکر می کنم با ما سرشوخی دارید و دستمون انداختین

17. 2 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

ammin (شنبه 13 مهر 92), کامران (شنبه 13 مهر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 93 [ 01:30]
    سطح
    13
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 49
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 12 در 4 پست

Array
    شیدا خانم بنده هدف کمک به دوستمون رو داشتم نه قصد توهین
    لطفا تو تاپیک خودم مشخص کنید کجا به نظر شوخی میاد؟ چون همین به اصطلاح شوخی از نظر شما زندگی منو داره از هم می پاشونه دیگه عقلم قد نمیده

19. کاربر روبرو از پست مفید sepehr.tete تشکرکرده است .

کامران (شنبه 13 مهر 92)

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)