نه راستش من تخصصی در زمینه مشاوره ندارم.
اما برای ازدواجم مطالعه زیاد کردم و زیاد هم به مشاوره رفتم.
فکر کردم تجربیاتی که در این حین به دست آوردم به دردتان بخورد.
خب اینکه می فرمایید که تمایل به جلسات بعدی دارید و از نظر سایر شرایط (لحن و...)به دلتان نشسته به نظر من یک جلسه دیگر را هم می تونید داشته باشید ولی نکات زیر را هم در ذهنتان داشته باشید:
1) اگر فکر می کنید که چهره این خانم به دلتان نخواهد نشست به نظر من دیگه ادامه ندید. اما اگر تردید دارید؛ یک جلسه دیگر هم بروید تا با خیال راحت تر جواب منفی بدهید. اگر جلسه دیگر رفتید به کاراکتر ستایش فکر نکنید.چون دچار مقایسه می شوید.و ذهنتان را فقط معطوف به ایشان بکنید.
2)با توضیحاتی که از کاراکتر مورد علاقتون دادین من متوجه شدم شما ملاکتان زیبایی زیاد نیست و احساس مثبت در چهره همسر آیندتون هست.به نظر من که ملاک بسیار خوبی است.شاید این خانم واقعا خوب باشد اما چهره اش به دل شما ننشسته.ممکنه همین چهره برای کس دیگری خواستنی باشد.ایشان هم حق دارند که همسرشان چهرشون را دوست داشته باشند.
پس این بنده خدا را معطل خودتون نکنید بذارید با کسی ازدواج کند که دوستش داشته باشد.که این موضوع برای خانم ها خیلی هم مهم هست.
3) به نظر من اگر شما انسان با تقوایی باشید حتما موردی پیدا خواهید کرد که ملاکش همین تقوا باشد و بقیه شرایط شما را هم قبول کند.همچین دختری حتما خودش هم با تقوا است و ان شاالله چهره مطلوب شما را هم خواهد داشت.
به نظر من پا روی دلتان نگذارید.با توجه به اینکه زیاد خواستگاری نرفتید ممکنه بعدا افسوس بخورید که ای کاش خواستگاری های دیگری هم رفته بودم.
البته خب ممکن است دیر به خواستتون برسید و هرگز نباید افسوس گذشته را بخورید.
سوالاتی هم دارم:
1)شما سنتون چقدره؟
2)تحصیلاتتان در چه حده؟ و تحصیلات همسر آیندتون براتون مهمه یا نه؟
3) قد و اختلاف سنی براتون مهمه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)