ممنونم از همه دوستانی که نظر دادن و کمی هم گوشمالی کوچولو
اول باید بگم مگه ادمها پولو واسه چی در میارن! مگه کسی همیشه تو این دنیا هست یا میتونه مالشو با خودش ببره اون دنیا؟!
من میگم از نظر اخلاقی (نه از نظر قانون و شرع) چه اشکالی داره کسی که شانسش زده و خونه هاش در کمتر از یک سال 3 برابر شده (از متری 3.5 ملیون شده 11 ملیون) و خدا اینجوری گذاشته تو کاسش حالا یکمی از این مالو بذاره سر سفره بچش؟ ا
اینقدر جای تعجب داره؟
اونها تو زمانی که میشده به این چیزا رسیدن که نسل من و شماها با یک عمر کار کردن از طرق معمول نمیتونه بهشون برسه به این امکانت رسیدن!
الان من ماهی 2 ملیون درامد دارم حساب کنید با پول یک سالم میتونتم 2 متر مربع خونه بخرم! حالا چرا باید پدر زن یا پدر من هی خونه بسازن و بندازن کنار!؟ الان خانواده ها که 10 تا بچه ندارن.
حداکثر 2-3 تا! اینقدر جای دوری میره به نظرتون و حرفای من تا این حد عجیبه ؟
من خیلی فکر میکنم مواردی بهم معرفی شده بودن که دختر رسما اعلام کرده بوده خونه داره ولی من بخاطر همین حرفای شعاری و به درد نخور میگفتم نه! در حالی که اگه یکی از همونها را میگرفتم 40سال جلو میافتادم مثل برادر زنم!
بعدشم پدر و مادری که بچه آوردن وظیفشونه مطابق درآمدشون بچه ها را تامین کنن میخواستن نیارن چشمشون کور! دختر و پسر هم نداره! این فرهنگ باید جا بیافته که پدر و مادری که درامدی مازاد بر نیاز همه عمرشون حتا اگه 900 سال باشه دارن حالا باید یکمی به زندگی بچه هاشون برسن! بد میگم بزنین تو دهنم
من اگه زمان برگرده عقب فقط با چنین دختری ازدواج میکردم، ازدواجم درست مثل یک معاملست که اگه خوب انجام بشه زندگی را تضمین میکنه! این انتقادات را به خانواده خودمم دارم البته! اگه پدر و مادری نذارن سر سفره بچه هاشون (چه دختر چه پسر) بعد فوتشون جای خالیشون زیاد حس نمیشه!
الان جمله بعدیم را که بخونید قاطی میکنید و دوباره دعوامون میشه:
خواهش میکنم به جزئیاتش گیر ندید تا بحث تایپیک منحرف نشه! بازم تاکیید میکنم هدفم ترویج یا مجوز چند همسری نیست و بیخود داد و قال راه نندازید!!!
ما یا باید اخلاق را ملاک بذاریم یا قانون سفت و سخت را!
به این معنی که اسلامی که گفته وظیفه تامین معیشت زندگی الا و للا با مرده از اون طرف اجازه داشتن زن صیغه ای هم به مرد داده! نمیشه که تو قسمت اول پای بند قانون سفت و سخت و دستور دین مبین بود ولی تو قسمت دوم پای بند اخلاقیات و مرام و معرفت!
ای بابا از دست شماها با اون خردتون!! اگه بنا به اخلاق یا قانون سفت و سخته باید تو دو طرف میدون یک ملاک باشه!
پس من مجوز لازم را دارم که اگه یک روزی زنم را تو مادیات غرق کردم برم زن صیغه یی هم داشته باشم چون همون قانونی که گفته خروار خروار ثروت زن بره بایگانی بشه و بعدشم گیر دولت بیافته یا حیف و میل بشه وهیچکی ازش استفاده نکنه، دقیقا جای دیگه هم گفته که مرد دلش بخواد 100تا زن صیغه کنه! جامعه ما تو قسمت دوم میگه اخلاقی عمل کن و در قسمت اول میگه قانونی و مطابق با توصیه دین! جلل الخالق!!!
با ی حرف حساب و منطق قوی جوابمو بدید اگه راست میگید دیگه!!!
من اصلا نمیتونم با این حرف کنار بیام. به نظر من زن و مرد باید تو تمام شئون با هم مسولیت ها را بعهده بگیرن و خانواده های ثرتمندم تا خودشون زندن و بچه هاشون جوونن باید بذارن سر سفره بچه ها چون غیر از این باشه علاوه بر اینکه خودشون نمیخورن بعد 120 سال که رفتن اون دنیا دیگه بچه هاشونم از اون سنین جوونی گذشتن و اینا میشه مالهای بدست آمده و استفاده نشده که فقط وزروبال اخرویش مونده وسط!
من میدونم الان عصبانیت شما از خوندن حرفای من اینه که جواب قاطعانه ایی ندارید و همه چیزو سپردید به عرف!
من اگه ی روز بتونم ی خونه 200 متری مجلل تهیه کنم به زنم میگم تا پدرت بهت ی خونه حداقل 70 متریشو (متریتو!) بهت نده من نمیارمت تو همچین خونه ای چون اون حداقل لازم (ی خونه 100متری تو شمال تهران) را من آوردم و نباید خونوادت اینقدر بی معرفتی کنن و به اصطلاح زرنگی کنن که برن ی عروس خونه دار بگیرن و بعد ی آپارتمان که 1/100 ثروتشونم نمیشه دریغ کنن! وظیفه قاونی ندارن اما وظیفهاخلاقی دارن.
من تا این مشکلم حل نشه فکر داشتن زن صیغه ای یا دوست دختر از سرم بیرون نمیره چون واسم مثل مسکنی میمونه که آرومم میکنه!
امیدوارم کسی با استدلالی قویتر از خودم پیدا بشه تا با حرفش آروم بشم و مثل بچه آدم بشینم سر زندگیم (والبته کلی هم دعاش میکنم)
*به جادوی چشم تو شیدا شدم*
*ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
*من آن قطره بودم که با موج عشق*
*در آغوش مهر تو دریا شدم*
ویرایش توسط کامران : پنجشنبه 11 مهر 92 در ساعت 02:19
علاقه مندی ها (Bookmarks)