سلام به نظر من اول آرامشتو حفظ کن...این حق شما بوده که حقیقت رو در مورد همسرتون بهتون میگفتن و شما با دونستن واقعیت انتخاب میکردین...بهتر اول به یک متخصص به صورت حضوری مراجعه کنید و اطلاعات کافی راجب این بیماری و اینکه راه درمان داره یا نه اگر داره طول مدت درمان و غیره بدست بیاری... بهتر که این کارو همراه همسرتون انجام بدین.. ببنید این طور که شما نوشته بودین از ایشون با لفظ نامزد استفاده کردین من اینطوری متوجه شدم فعلا در مرحله نامزدی یا عقد هستین...پس فرصت دارین.. با مشاور حقوقی مشورت کنید....به نظر من شما نباید عذاب وجدان داشته باشید بلکه نامزدتون و خانوادش باید عذاب وجدان داشته باشند..... این حق شماست با یک فرد سالم ازدواج کنید....... البته اگر این بیماری بعد از آشنایی شما با نامزدتون پیش میومد یا اگر از اول به شما با صداقت ماجرای بیماریشونو میگفتن البته باید کنارشون میموندین و برای بهبودیشون تلاش میکردین و این وظیفه شما بود چون از اول حقیقت رو به شما گفتن........بعد از این که اطلاعات کافی بدست آوردین و با یک مشاور حقوقی در این باره صحبت کردین جوانب رو بسنجید و بهترین راه رو انتخاب کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)