به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 54
    عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 شهریور 93 [ 23:22]
    سطح
    15
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 17 در 6 پست

Array
    هیچ وقت خانمتون رو با این خانوم مقایسه نکنید مقایسه وقتی درسته که جایگاهشون یکسان باشه
    یکی از این خانوما همسرتون و دیگری همکارتون مقایسه خیلی اشتباهه
    شما همسرتونو کامل میشناسید ولی این خانومو در حد همکارودوست چه بسا اگه این خانم همسرتون بود و همسرتون همکارتون بود همین حس رو داشتید
    چون در زندگی مشترک روی خوش و بد همسرتون رو دیدید ولی در محیط کار و مهمانی فقط روی خوشه همکارتون رو دیدین بخاطر اینه از همکارتون یه سوپروومن ساختین
    اتاقتون که جدا شه به مرور زمان بهتر میشید
    به این فکر کنید که اگه از حستون باخبر بشه چه عکس العملی نشون میده با تعریفای که کردین مشخصه با شخصیته پس ازتون متنفر میشه و هرچی دیدین از چشم خودتون دیدین
    جوری که ازش تعریف کردی و بهش علاقه داری راه درمانی نداری تا خودت واقعا نخوای و جوری هم که معلومه واقعا میخوایش پس راهی نداری جز سوختن و ساختن یا ابراز علاقه و از هم پاشیدن زندگیت

2. 7 کاربر از پست مفید لاله سفید تشکرکرده اند .

ammin (شنبه 06 مهر 92), del (شنبه 06 مهر 92), meinoush (جمعه 05 مهر 92), saraamini (سه شنبه 12 آذر 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 13 آذر 92), مصباح الهدی (جمعه 05 مهر 92), الهام20 (سه شنبه 12 آذر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 شهریور 98 [ 12:22]
    سطح
    69
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 228
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,196

تشکرشده 1,600 در 571 پست

Array
    یه تجربه کوچک دارم ، همسر دوست بنده ، ارتباط دوستانه با خانواده ما داره
    همه خانواده این خانم رو تحسین می کنم و یه زن موفق ، خوش صحبت و بسیار حسنه های دیگر شناخته می شه
    ولی من از مشکلات این خانم با همسرش دورا دور آشنا هستم .
    من نمی گم این خانم تو منزلش مشکل داره یا نداره ، ولی این رو می دونم همه آدم ها اون چیزی که تو منزل هستند خارج از منزل نیستند
    فکر می کنید این همه جوان بد دهن ، عصبی و... ( دختر یا پسر ) ! خانواده این افراد تحقیق نکردن ؟ چند درصدشون رو می شه از بد تحقیق کردن گذاشت ؟
    حقیقت اینه ، ما آدم ها وقت زندگی با اون چیزی که تو کار و تفریح هستیم گاها خیلی فرق داریم
    نمونش دوستی دختر و پسر هست ! دختر و پسر نهایت روزی چند ساعت با هم هستند ، سعی می کنند بهترین نجو برخورد کنند
    یا نمونه دیگه طرز پوشش آدم ها
    خیلی وقت ها شده ، حال نداشتی تو منزل مرتب بگردی ، شلخته بودی و ... ! ولی آیا تو محل کارت شده با زیر شلواری بری ؟
    این همان چیزی هست که مشاور ها بهش می گن ویترین زندگی مردم
    تو همین سایت هست ، یه خانواده مورد اعتماد و بسیار تحصیل کرده و البته ثروتمند، که آرزوی خیلی ها هست که با امثال این خانواده ها وصلت کنن ، این آقا رو به مرز جنون رسوندن !
    آدم فهمیده ایی هستید و می تونید خوب تحلیل کنید
    موفق باشید

4. 7 کاربر از پست مفید داود.ت تشکرکرده اند .

ammin (شنبه 06 مهر 92), del (شنبه 06 مهر 92), meinoush (جمعه 05 مهر 92), saraamini (سه شنبه 12 آذر 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 13 آذر 92), مصباح الهدی (جمعه 05 مهر 92), الهام20 (سه شنبه 12 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 آذر 93 [ 14:01]
    سطح
    18
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 18 در 8 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    خیلی خوب است که وارد فاز عملگرایی شده اید.
    همان طور که خودتان هم متوجه شده اید شما بیشتر احتیاج دارید تا تمام احساساتتان را خالی کنید.اما به دلیل اینکه امکان دارد اطلاعاتتان فاش شود این کار کاملا شدنی نیست.
    لذا پیشنهاد می دهم که حتما با یک مشاور با تجربه مرد صحبت کنید و راهکارهای ارائه شده از ایشان را هم پیاده بفرمایید.(خواهشمندم هر یک از دوستان اگر مشاور باتجربه ای را می شناسند معرفی کنند)

یک سوال دیگر هم دارم :
    شما قبل از ازدواج آیا معیارتان این بود که خانمتان تحصیل کرده باشد ؟ یا الان در حال حاضر به این فکر می کنید که ای کاش خانم من تحصیلات عالیه داشت؟ (با توجه به اختلاف تحصیلیتون پرسیدم.)
    امروز جمعه بود و متاسفانه همسرم همواره در کنارم بود از طرف دیگر فرزندم نیز مدام از من می خواست با او بازی کنم و در نتیجه مجالی برای سر زدن به این سایت نداشتم و از این بابت متاسفم
    مسلما تحصیلات همسر برایم اهمیت داشت. زمان ازدواج او دانشجو بود.اما بعد از ازدواح به بهانه های مختلف از درس خواندن سرباز زدو درسش را ول کرد و دیپلمه باقی ماند یادم نمی رود که در آن ایام که اوج درگیری های من دردوره های پایان لیسانس و کارشناسی ارشد بود چقدر اذیت شدم. چون باید کودکی را مراقبت می کنم که ادعای همه چیزش می شد و در واقع هیچ نداشت. هنوز هم همین است.
    اما تحصیلات برای من در درجه اول اهمیت نبود در حقیقت من چنان از لحاظ روحی قوی و با اراده بودم که کمبود و خلا عاطفی در خودم احساس نمی کردم . مهمترین خصوصیت همسر آینده ام را زیبایی و امکان برآورده کردن نیازهای ج ن س ی می دانستم خوشبختانه همسرم از این لحاظ نه تنها کم نظیر که حتی بی نظیراست. زیبایی خیره کننده و مسحور کننده ای دارد که با وجودی که چادر می پوشد و حتی آرایشی هم ندارد در محافل مختلف جلب توجه می کند و می درخشد. اندام زیبا و خوشتراشی دارد که هنرپیشه های هالیوودی به گردش هم نمی رسند نیازهای ج ن س ی مرا به بهترین شکل برآروده می کند به نحوی که بسیار پیش می آید که در مقابلش کم می آورم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    یک سوال دیگر هم برای خودم ازتون دارم:

اون خانم اگر چه رفتاری داشت شما عاشقش نمی شدید؟
    1)مثلا اگر در محیط کار در مورد مسائل غیر کاری با شما بحث نمی کرد ؛بهتر بود؟
    2)یا اینکه اگر تا حدی در رفتارش غرور بود چه طور؟
    3)آیا لحن ایشان زیادی مهربانانه بود؟ باید با شما سنگین تر صحبت می کردند؟ باید رسمی تر صحبت می کردند؟
    4)پوششان تاثیر گذار بوده؟
    5)سایر موارد....

در واقع من این سوال را بیشتر برای تجربه خودم می خوام. چون نمی خوام در آینده در محیط کارم به طور ناخوداگاه باعث خیانت یک مرد نسبت به همسرش بشم و همینطور دوست ندارم که در این اندازه هم به همسر آینده ام خیانت کنم.
    پس ممنون می شم اگر به طور دقیق منو از تجربیاتتان بهره مند سازید و راهنمایی بفرمایید که رفتار یک خانم در محیط کار باید چگونه باشد؟(از دید شما که از این بابت ضربه خورده اید برای من مفید خواهد بود) ممنون
    بحث بر این است که ایشان رفتارش با همه همکاران، چه زن و چه مرد و حتی با رییس اداره به همین نحو است یعنی با همه بگو و بخند دارد و با همه گرم می گیرد. مطمئنم برخی همکاران مرد هم با قصد و وغرض و البته تحت لوای انجام کارهای اداری وارد اتاق ما می شوند و دقایقی با وی گرم می گیرند و می روند. اما نکته مهم آن است که رفتار وی کاملا بی آلایش و بی تکلف است و با وجودی که با قدرت تمام و به نحو احسن کارش را انجام می دهد و در حال حاضر حدود 8 مسئولیت مهم را در واحد ما برعهده دارد اجازه نمی دهد ذره ای فشار کار بر روابط اجتماعی اش تاثیر بگذارد.
    درخصوص من بارها اذعان کرده که از لحظه اولی که مرا دیده احساس نزدیکی و قرابت ویژه ای با من پیدا کرده است و مرا به عنوان برادرش فرض می کند. در نتیجه بسیاری از مسایل خانوادگی اش را برای من شرح می دهد من هم بالطبع همین طور.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟ نمایش پست ها
    سلام با احترام به شخصیت شما و همکارتون و همین طور نظر دوستان
    باید صراحتا و مختصرا بگم که احساس شما به این خانوم هرگز عشق نیست بلکه میل جنسی شدیدیه که با تفکرات ذهنی زیاد و پر وبال دادن به شخصیت این خانوم و همچنین صحبت و رابطه بیش از حد با اون و در کنارش عدم دسترسی به اون خانوم به دلیل حفظ شخصیت خودتون هر روز داره بیشتر و سرکوب تر میشه
    شاید این وضعیت عشق نباشد اما مسلما میل ج ن س ی هم نیست زیرا همسرم از این لحاظ مرا کاملا تامین می کند حتی بسیار بیشتر از آن چه به مخیله تان برسد.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط لاله سفید نمایش پست ها
    هیچ وقت خانمتون رو با این خانوم مقایسه نکنید مقایسه وقتی درسته که جایگاهشون یکسان باشه
    یکی از این خانوما همسرتون و دیگری همکارتون مقایسه خیلی اشتباهه
    شما همسرتونو کامل میشناسید ولی این خانومو در حد همکارودوست چه بسا اگه این خانم همسرتون بود و همسرتون همکارتون بود همین حس رو داشتید
    چون در زندگی مشترک روی خوش و بد همسرتون رو دیدید ولی در محیط کار و مهمانی فقط روی خوشه همکارتون رو دیدین بخاطر اینه از همکارتون یه سوپروومن ساختین
    اتاقتون که جدا شه به مرور زمان بهتر میشید
    به این فکر کنید که اگه از حستون باخبر بشه چه عکس العملی نشون میده با تعریفای که کردین مشخصه با شخصیته پس ازتون متنفر میشه و هرچی دیدین از چشم خودتون دیدین
    جوری که ازش تعریف کردی و بهش علاقه داری راه درمانی نداری تا خودت واقعا نخوای و جوری هم که معلومه واقعا میخوایش پس راهی نداری جز سوختن و ساختن یا ابراز علاقه و از هم پاشیدن زندگیت
    دقیقا حق با شماست
    به هر حال نمی دانم فردا در اداره وقتی او را دیدم می توانم به توصیه شما عمل کنم یا نه؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    اینکه شما می فرمایید خانمتان بچه است؛می شود کمی توضیح بدهید.
    غالبا خانم ها نزد شوهرانشان ناز می کنند و دوست دارند مورد توجه قرار بگیرند.به خصوص خانم هایی که زیباترند و احساسات زنانه تری دارند؛ این رفتار درشون شدیدتر است.
    من به شخصه با اینکه فکر می کنم از نظر عقلی حتی شاید بیشتر از سن خودم می فهمم اما در منزل و در جمع دوستان گویی کودک درونم زنده است و حتی گاهی دوست دارم از دنیای بزرگسالان دور شوم و با بچه ها بازی کنم.گاهی بعضی از انسانها هنوز شیطنت بچگی درشون هست.

فکر می کنم خانم شما یک فرد گرم مزاج و عاطفی هستند.درسته؟
    اگر این طوره پس خصوصیت زنانه ناز کردن در ایشان قوی تر است.و بیشتر دوست دارند که شوهرشان حمایت گرشان باشد و به اصطلاح تکیه گاهش.
    من در این تالار تاپیک هایی خواندم که آقایون گله می کردند که خانمشون رفتار مردانه دارد و خیلی دوست داشتند که همسرشان ناز و عشوه بلد بود . شما باید خدا را شکر کنید که همچین همسری دارید:
    1)همسری که نیاز های مهم زندگیتان از جمله نیازجنسیتان را کامل براورده می کند.چیزی که بسیاری از آقایان آرزویش را دارند!
    2)همسری که در عین زیبایی محجبه و با حیاست. و شما خیالتان راحت است که با جذابیتی که دارند به راحتی به شما خیانت نمی کنند.دوست داشتین خانمتون با این زیبایی مورد توجه بود و مانند این همکارتان با تمام مردان بگو و بخند داشت؟در این صورت احساس امنیت می کردین؟
    3)همسری که مادر شایسته ای برای فرزند شماست و همان طور که خودتان گفتید برای تربیت فرزندتان کتابهای زیادی مطالعه کرده اند.
    4)همسری که شما را واقعا دوست دارد.
    5)خانه دار است.مرتب است . .....

برادر عزیز گاهی انسان از نداشتن مشکل ؛برای خودش از هیچ مشکل می سازد!!!
    به نظرتان شما ناشکری نمی کنید؟
    به نظرتان ممکن است این احساس در رفتارتان به طور ناخوداگاه اثر کرده و انرژی منفی اش خانمتان را بهانه گیر.

به جرات می گویم زندگی کنونی شما آرزوی بسیاری از آقایون هست! اگر در رفع این احساس که یقینا شیطان آن را در نظرتان زیبا جلوه داده عمل نکنید؛ چه در این دنیا و چه در جهان آخرت نتیجه منفی این کا را خواهید دید.

برای نمونه در این تالار تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید که آقایی با اینکه همسرش زیبا نیست و اصلا مرتب و منظم نیست و بسیار سرد مزاج هم هست و ناز و لطافت زنانه ندارد(مردانه است)؛تنها به یک دلیل و آن هم اینکه می داند خانمش او را دوست دارد ؛در پی حل مشکلات عدیده خود است.
    به بن بست رسیدم ( بی توجهی های همسرم به خودش و نیازهای من )
    وقتی انسان مشکلات دیگران را می بیند تازه می فهمد که چه نعمتی داشته و خودش خبر نداشته.

امیدوارم شکر گزار واقعی خدا باشید.و قدر خانمتون را بدانید.

این طور که من متوجه شدم شما شیفته موفقیت های این خانم در عرصه کاری و اجتماعی شده اید. این موفقیتها اگر چه بسیار عالیست ولی لزوما در زندگی زناشویی موجب گرم شدن روابط زن و مرد و یا عشق نمی شود.و این احساس در ذهن شما با عشق اشتباه گرفته شده است و به عبارتی کاذب می باشد. شما می توانید این خانم را از نظر کاری حتی ستایش کنید و کارشان را بسیار دوست داشته باشید.و یا از نظر کاری برایشان ارزش بسیاری قائل شوید.اما از نظر همسری این ها ملاک نیست.و نباید این ها را با هم اشتباه بگیرید و باید بین این دو تمایر قائل شوید. بر فرض فکر کنید این خانم هم مثل یک آقا هست. در این صورت آیا تمایل به ازدواج با او دارید؟(خب می بینید که الان مرز بین همکاری و زندگی زنشویی مشخص تر می شه.)
    شما انتخاب خودتان را کرده اید و خانمتان هم شما را انتخاب کرده اند . پس مثل یک مرد به زندگی خود متعهد واقعی باشید.چه در ذهن و باطن و چه در عمل.

برایتان یک زندگی پاک آرزو می کنم.

- - - Updated - - -

اینکه شما می فرمایید خانمتان بچه است؛می شود کمی توضیح بدهید.
    غالبا خانم ها نزد شوهرانشان ناز می کنند و دوست دارند مورد توجه قرار بگیرند.به خصوص خانم هایی که زیباترند و احساسات زنانه تری دارند؛ این رفتار درشون شدیدتر است.
    من به شخصه با اینکه فکر می کنم از نظر عقلی حتی شاید بیشتر از سن خودم می فهمم اما در منزل و در جمع دوستان گویی کودک درونم زنده است و حتی گاهی دوست دارم از دنیای بزرگسالان دور شوم و با بچه ها بازی کنم.گاهی بعضی از انسانها هنوز شیطنت بچگی درشون هست.

فکر می کنم خانم شما یک فرد گرم مزاج و عاطفی هستند.درسته؟
    اگر این طوره پس خصوصیت زنانه ناز کردن در ایشان قوی تر است.و بیشتر دوست دارند که شوهرشان حمایت گرشان باشد و به اصطلاح تکیه گاهش.
    من در این تالار تاپیک هایی خواندم که آقایون گله می کردند که خانمشون رفتار مردانه دارد و خیلی دوست داشتند که همسرشان ناز و عشوه بلد بود . شما باید خدا را شکر کنید که همچین همسری دارید:
    1)همسری که نیاز های مهم زندگیتان از جمله نیازجنسیتان را کامل براورده می کند.چیزی که بسیاری از آقایان آرزویش را دارند!
    2)همسری که در عین زیبایی محجبه و با حیاست. و شما خیالتان راحت است که با جذابیتی که دارند به راحتی به شما خیانت نمی کنند.دوست داشتین خانمتون با این زیبایی مورد توجه بود و مانند این همکارتان با تمام مردان بگو و بخند داشت؟در این صورت احساس امنیت می کردین؟
    3)همسری که مادر شایسته ای برای فرزند شماست و همان طور که خودتان گفتید برای تربیت فرزندتان کتابهای زیادی مطالعه کرده اند.
    4)همسری که شما را واقعا دوست دارد.
    5)خانه دار است.مرتب است . .....

برادر عزیز گاهی انسان از نداشتن مشکل ؛برای خودش از هیچ مشکل می سازد!!!
    به نظرتان شما ناشکری نمی کنید؟
    به نظرتان ممکن است این احساس در رفتارتان به طور ناخوداگاه اثر کرده و انرژی منفی اش خانمتان را بهانه گیر.

به جرات می گویم زندگی کنونی شما آرزوی بسیاری از آقایون هست! اگر در رفع این احساس که یقینا شیطان آن را در نظرتان زیبا جلوه داده عمل نکنید؛ چه در این دنیا و چه در جهان آخرت نتیجه منفی این کا را خواهید دید.

برای نمونه در این تالار تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید که آقایی با اینکه همسرش زیبا نیست و اصلا مرتب و منظم نیست و بسیار سرد مزاج هم هست و ناز و لطافت زنانه ندارد(مردانه است)؛تنها به یک دلیل و آن هم اینکه می داند خانمش او را دوست دارد ؛در پی حل مشکلات عدیده خود است.
    به بن بست رسیدم ( بی توجهی های همسرم به خودش و نیازهای من )
    وقتی انسان مشکلات دیگران را می بیند تازه می فهمد که چه نعمتی داشته و خودش خبر نداشته.

امیدوارم شکر گزار واقعی خدا باشید.و قدر خانمتون را بدانید.

این طور که من متوجه شدم شما شیفته موفقیت های این خانم در عرصه کاری و اجتماعی شده اید. این موفقیتها اگر چه بسیار عالیست ولی لزوما در زندگی زناشویی موجب گرم شدن روابط زن و مرد و یا عشق نمی شود.و این احساس در ذهن شما با عشق اشتباه گرفته شده است و به عبارتی کاذب می باشد. شما می توانید این خانم را از نظر کاری حتی ستایش کنید و کارشان را بسیار دوست داشته باشید.و یا از نظر کاری برایشان ارزش بسیاری قائل شوید.اما از نظر همسری این ها ملاک نیست.و نباید این ها را با هم اشتباه بگیرید و باید بین این دو تمایر قائل شوید. بر فرض فکر کنید این خانم هم مثل یک آقا هست. در این صورت آیا تمایل به ازدواج با او دارید؟(خب می بینید که الان مرز بین همکاری و زندگی زنشویی مشخص تر می شه.)
    شما انتخاب خودتان را کرده اید و خانمتان هم شما را انتخاب کرده اند . پس مثل یک مرد به زندگی خود متعهد واقعی باشید.چه در ذهن و باطن و چه در عمل.

برایتان یک زندگی پاک آرزو می کنم.

7. 3 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

ammin (شنبه 06 مهر 92), del (شنبه 06 مهر 92), خاطره مهتابی (شنبه 06 مهر 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    همه دوستان از زوایای مختلف نکات مفیدی روگفتند وتاکیدبیشتر روی عدم مقایسه اون خانم باهمسرتان هست.دو نقش جدا.نقش همسر بانقش همکار...اما من یه نکته دیگه که باعث میشه چرایی این کشش به یه غریبه رو بیشتربشناسی.همه ما نیازبه دوست داشته شدن ودوست داشتن داریم وقتی که از دوست داشته شدن توسط اطرافیان نزدیک مطمئن شدیم دیگه تقلایی دربرابراونانمیکنیم دنبال افراد جدیدترمیگردیم.این هم خوبه هم بد.خوبه چون باعث میشه دوستان جدیدتری به حوزه آشنایان ما وارد بشوندمثل دوستان باشگاه،خدمت،دانشگاه وحتی محیط کارمندی که منظورم آقا برای مردها.اما مضرهست یکی مثل موردی که برای شما پیش آمده.یامثل مواردی که یه نوجوان‏ به سمت دوستان بزه کارگرایش پیدامیکنه که اتفاقابیشترتحویلش میگیرن.
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

9. 4 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

saraamini (سه شنبه 12 آذر 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 13 آذر 92), مصباح الهدی (شنبه 06 مهر 92), الهام20 (سه شنبه 12 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 آذر 93 [ 14:01]
    سطح
    18
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 18 در 8 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    همه دوستان از زوایای مختلف نکات مفیدی روگفتند وتاکیدبیشتر روی عدم مقایسه اون خانم باهمسرتان هست.دو نقش جدا.نقش همسر بانقش همکار...اما من یه نکته دیگه که باعث میشه چرایی این کشش به یه غریبه رو بیشتربشناسی.همه ما نیازبه دوست داشته شدن ودوست داشتن داریم وقتی که از دوست داشته شدن توسط اطرافیان نزدیک مطمئن شدیم دیگه تقلایی دربرابراونانمیکنیم دنبال افراد جدیدترمیگردیم.این هم خوبه هم بد.خوبه چون باعث میشه دوستان جدیدتری به حوزه آشنایان ما وارد بشوندمثل دوستان باشگاه،خدمت،دانشگاه وحتی محیط کارمندی که منظورم آقا برای مردها.اما مضرهست یکی مثل موردی که برای شما پیش آمده.یامثل مواردی که یه نوجوان‏ به سمت دوستان بزه کارگرایش پیدامیکنه که اتفاقابیشترتحویلش میگیرن.
    از شما و همه دوستان به خصوص خانم مصباح الهدی تشکر می کنم خدا را شاکرم که در عصری زندگی می کنم که فضای مجازی چنین قابلیت های فراوانی ایجاد کرده است. فکر کنم پاسخ خود را گرفته باشم. امروز اتاق آن خانم عوض شده و اتاقشان رو به روی من قرار گرفته است. باید ببینم می توانم با عمل به دستورات و توصیه های شما این وابستگی را که حالا مطمئن هستم عشق نیست از بین ببرم یا حداقل کمترش کنم یا نه ؟ به هر حال اگر مشکلی در این خصوص پیش بیاید دوباره مطرح خواهم کرد.

11. 3 کاربر از پست مفید نمی توانم حلش کنم. تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 07 مهر 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 13 آذر 92), خاطره مهتابی (شنبه 06 مهر 92)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    امروز [ 03:27]
    سطح
    100
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام و احترام
    نخست دو مسئله را با دو الویت مختلف از هم تفکیک فرمایید.
    1 - مسائل بین خوتون و خانمتون که نیاز به بازسازی دارد.
    2 - بحران شدید در زندگیتون به خاطر این وابستگی.

مورد اول در بستر زمان و بعد از خاموش کردن آتش این بحران امکان پذیر هست و ضروری هم هست که بازسازی انجام شود.

مورد دوم اورژانسی هست.
    مورددوم مهم نیست اسمش چی باشه، عشق، وابستگی، مسئله جنسی،خیانت و ....، بلکه هدف مهمی که هم خود شما و هم اعضاء به آن اشاره کردن، خاموش کردن فوری این آتش هست.
    معمولا اینجور مشکل ها از مجاورت و با تکرار خاطرات مشترک + کشش های پیچیده دو جنس ایجاد می شود.
    ما الان دنبال علت یابی نیستیم.
    راهش قطع ارتباط فیزیکی، سخت افزاری و نرم افزاری به طور صد درصد هست.

تغییر محل اتاق، عدم شرکت در جلسات مشترک، تغییر شماره تلفن و یا هر گونه راه ارتباطی و حتی تغییر کار.

در ضمن با توجه به بستری که در شما وجود دارد. باز هم با هر خانمی مدتی حشر و نشر داشته باشید این وضعیت با او هم تکرار خواهد شد.
    لذا برای پیشگیری باید خود را در بستر و معرض تعلقات عاطفی وجذابیت های مختلف جنس مخالف قرار ندهید. همیشه پیشگیری راحت تر، کم هزینه تر و بهتر از درمان خواهد بود.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

13. 5 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 07 مهر 92), del (شنبه 06 مهر 92), کاغذ بی خط (چهارشنبه 13 آذر 92), مصباح الهدی (شنبه 06 مهر 92), الهام20 (سه شنبه 12 آذر 92)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    امروز [ 03:27]
    سطح
    100
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام و احترام
    نخست دو مسئله را با دو الویت مختلف از هم تفکیک فرمایید.
    1 - مسائل بین خوتون و خانمتون که نیاز به بازسازی دارد.
    2 - بحران شدید در زندگیتون به خاطر این وابستگی.

مورد اول در بستر زمان و بعد از خاموش کردن آتش این بحران امکان پذیر هست و ضروری هم هست که بازسازی انجام شود. (فعلا در این شرایط اولویت ندارد و باید بعد از حل مشکل وابستگی شما به آن رسیدگی کرد.)

مورد دوم اورژانسی هست.
    مورددوم مهم نیست اسمش چی باشه، عشق، وابستگی، مسئله جنسی،خیانت و ....، بلکه هدف مهمی که هم خود شما و هم اعضاء به آن اشاره کردن، خاموش کردن فوری این آتش هست.
    معمولا اینجور مشکل ها از مجاورت و با تکرار خاطرات مشترک + کشش های پیچیده دو جنس ایجاد می شود.
    ما الان دنبال علت یابی نیستیم.
    راهش قطع ارتباط فیزیکی، سخت افزاری و نرم افزاری به طور صد درصد هست.

تغییر محل اتاق، عدم شرکت در جلسات مشترک، تغییر شماره تلفن و یا هر گونه راه ارتباطی و حتی تغییر کار.

در ضمن با توجه به بستری که در شما وجود دارد. باز هم با هر خانمی مدتی حشر و نشر داشته باشید این وضعیت با او هم تکرار خواهد شد.
    لذا برای پیشگیری باید خود را در بستر و معرض تعلقات عاطفی وجذابیت های مختلف جنس مخالف قرار ندهید. همیشه پیشگیری راحت تر، کم هزینه تر و بهتر از درمان خواهد بود.

=======
    پاورقی:
    لطفا یک نام کاربری مناسب انتخاب کنید و از طریق لینک تماس با ما ، اطلاع دهید تا تغییر یابد

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

15. 2 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

ویدا@ (شنبه 06 مهر 92), مصباح الهدی (شنبه 06 مهر 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    بسیار خوشحال شدم که متوجه راهکارها شدین.و سعی در عملی کردن آنها دارید.
    چه خوب است وقتی که احساسی غیر منطقی در ابتدای راه در حال شکل گیری است عواقب آن را بسنجیم و به راحتی آن را ریشه کن کنیم. و آن را آبیاری نکنیم.
    ان شاالله با توکل به خدا بتوانید همکارتان را از نظر ین احساس فراموش کنید.البته انتظار نداشته باشید این فراموشی یک شبه اتفاق بیفتد.
    به غیر از فراموشی این احساس کاذب شما باید احساس عشق واقعی را نیز جایگزین نمایید.تا خدای نکرده احساسات کاذب دیگری ریشه دوانی نکنند.
    نکات زیر را خدمتتون یاداور می شوم:

1. زاویه دیدتان را نسبت به خانمتون عوض کنید. همان طور که گفتم ایشان آرزوی بسیاری از مردان هستند.

پس ایشان هم حق دارند که همسری داشته باشند که آرزوی بسیاری از خانم هاست.همسری که از نظر عاطفی و احساسی توجهش معطوف به اوست.همسری که تکیه گاهش باشد. همسری که او را به خاطر خودش دوست داشته باشد. همسری که نازش را بکشد و رفتارهایش را بچه گانه و لوس تلقی نکند. همسری که نیازهای زنانه را درک کند.

2)به این فکر کنید که مجرد بودین . چقدر آرزوی داشتن یک پرنسس زیبا را می کردین. چقدر دوست داشتین که کسی را داشتید که با وجود تمام مشکلاتی که در زندگی مشترک وجود دارد و مشکلاتی که عمدتا خانم ها دارند(از قبیل غرغر و...) فقط بتوانید همچین زنی را در آغوش بگیرید. چقدر وقتی صحنه های رومانتیک هالیودی را می دیدید دوست داشتین شما هم.... .
    اون موقع اگر کسی خانمتان را به شما نشان می داد و می گفت که قرار است زن کس دیگری شود که قدرش را بیشتر بداند و بیشتر دوستش داشته باشد چه احساسی بهتون دست می داد؟ نمی گفتین: نه من قول می دهم که همه جوره هوایش را داشته باشم و از هیچ چیز برایش دریغ نکنم!
    خب حالا خداوند به شما اعتماد کرده و این خانم بسیار زیبا را به شما داده است!

3)گاهی انسان قدر چیزی را که راحت به دست آورده را کمتر می داند. از جهتی خدا را شکر کنید که با کنار گذاشتن این سد احساس کاذب که جلوه گر زیباییش شیطان بوده؛ شما همسر عزیزتان را گویی تازه بدست آوردید. که بهایش جدال با نفس اماره شما بوده و راحت هم نیست. پس قدر این احساس جدید را بیشتر بدانید و به جای احساس کاذب قبل این احساس جدید را که اسمش را عشق بگذارید؛آبیاری کنید. تا در زندگیتان آرام آرام ریشه بدواند.

یادتان باشد که الان انگار خانمتان را تازه ولی این بار با زحمت زیاد بدست آوردین.

4)تا می توانید به همسرتان ابراز عشق کنید. این ابراز عشق در ضمیر ناخوداگاهتان باور می شود و می بینید که عاشق شده اید. لحظه ای فکر کنید که او نیست یا مریضی سختی دارد یا خدای نکرده زبانم لال مرده است ! می توانید زندگی بدون او را تحمل کنید؟واقعا چه حالی پیدا می کنید. پس به خانمتون بگید که چقدر شکرگزار خدا هستین که همسری چون او را به شما داده است.

5)رابطه معنوی خود را با خدا زیاد کنید. از پیامبر اکرم(ص) حدیث داریم:
    هر چه ایمان بنده زیاد شود؛محبت وی به همسر نیز زیاد می شود.

**من هم به خاطر این تجربه ارزشمندی که در اختیار این تالار گذاشتین سپاسگزارم.تا حدود زیادی به من کمک کرد تا بدانم رفتارم در حضور نامحرم باید چگونه باشد. و حیا چه معیار با ارزشی برای انتخاب شریک زندگی آینده ام هست.

17. 5 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

*پرستو* (شنبه 06 مهر 92), ammin (یکشنبه 07 مهر 92), del (شنبه 06 مهر 92), ویدا@ (شنبه 06 مهر 92), سنجاقک ابی (شنبه 06 مهر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 اردیبهشت 95 [ 15:45]
    سطح
    31
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    204

تشکرشده 130 در 52 پست

Array
    اقای محترم..این چهری ایی که شما از این خانوم برای خودتان ساختید (مثل یک بت) مطمئنا تصویر درست وکاملی از ایشون نیست..چه بسا شخصا کسایی رو میشناسم که در محل کار واجتماع بسیار کامل هستن ولی اصلا برای معشوقه شدن وزن بودن ادمهای کاملی نیستند واصلا نتونند یک مرد را راضی نگه دارند ووقتی وارد زندگی شخصی ایشون میشی میبینی کلا اونطوری که نشون میدن نمیتونند زندگی شونو اداره کنن(چه زن چه مرد).مطمئنا ایشون از لحاظ کاری کامل هستند..ولی در مورد مسایل زنانگی هم همینطورن....شما ایشون رو تحسین میکنید به خاطر همین عاشقش شدید...به این فکر کنید که اگر زیر یه سقف با ایشون زندگی کنید باز هم عاشقش خواهید بود مطمئا هستم اینطور نیست ان موقع دلتان زنی را میخواست ساده که فقط به مسایل زنانه برسد ...ارایشگاه برود....غیره این خصلت ما ادمهاست که قاعدا جذب چیزی میشویم که نداریم ...

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)