به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 مهر 92 [ 14:30]
    سطح
    1
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered
    تشکرها
    15

تشکرشده 11 در 11 پست

Array
    من فکر میکنم هیچکار نباید بکنی! تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن
    هرچی باشه تو یه دختری هرچقدرم که بخوای جداشون کنی نمیشه، زورت نمیرسه نتیجه اش فقط اینه که خودتم کتک میخوری ، هرکدومشونم که فکر کنه تو با اونیکی بودی بیشتر عصبی و پرخاشگر میشه

البته من نمیدونم برخوردت بعد باهاشون چیه مثلا الان زده تو سرت بعداز دعوا چی کار میکنی
    برخورد من تو مورد مشابه این بود که معمولا تا چند روز جوابشونو نمیدادم تا معذرت خواهی کنه به خاطر رفتارش میدونم قهر کردن درست نیست ولی چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسید ، فکر میکنم برای کارشون هیچ مجازاتی نیست ، درسته؟ نه از جانب تو ( برای رفتاری که باهات کردن) و نه مادر پدرت

الانم اینجور که به نظر میاد شما نتونستی دعوا رو متوقف کنی و وقتی پدرتون اومدن دعوا متوقف شده درسته؟
    خب پس بیخودی خودت و عذاب نده
    فقط اینکه الان میتونی این و به پدر مادرت و وقتی اونا هم هستن بگی که من تا حالا سعی کردم جداشون کنم ولی جز اینکه خودم کتک خوردم و حرف شنیدم هیچ فایده ای نداشته
    من دیگه کاری به کارشون ندارم و البته فکر کنم یکم هم میتونی این حس مردونه شونو تحریک کنی که بگی وقتی دعوا میکنن مثل بچه های مثلا یکی دوساله رفتار میکنن یا یه چیزی مشابه این ( مردا از اینکه بچه خطاب بشن خیلی بدشون میاد گویا :d )

اگه میتونی بی تفاوت باشی مثلا صدای تلویزیون و ببر بالا و کارت و انجام بده
    اگرم نمیتونی که برو تو اتاقت

اهان یه چیز دیگه اینکه فکر کنم وسایلی مثل چاقو و پیچ گوشی نباید دم دستشون باشه! میشه یه جایی باشه که دسترسی بهشون سخت باشه و مثلا در جواب اعتراض گفته بشه که شما وقتی دعوا میکنین عین بچه ها که نمیتونن حرف بزنن به جون هم میوفتین و وسیله به هم پرت میکنین ، این برا امنیت خودتونه!

جداگانه هم صحبت کردن در کنار این رفتارها جواب میده مثلا بعد از یه مدت برخورد سرد و سنگین بری بشینی تنهایی با هرکدومشون صحبت کنی،

نمیدونم این روش چه جوری جواب میده، حداقل برای ما جواب داد؛ الان نه کسی رو اونیکی دست بلند میکنه و کسی و میزنه و کمتر هم توهین میکنن به همدیگه

2. کاربر روبرو از پست مفید ribbon تشکرکرده است .

Pooh (سه شنبه 02 مهر 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 شهریور 05 [ 01:25]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    با مامان هم خیلی حرف زده ام. ولی رفتارهاشو ادامه میده.

منم حق رو بیشتر به برادر بزرگه میدم. گرچه به نظرم نباید هم اونقدر بدجور اون یکی رو کتک بزنه.

دیشب چون وقتی داشت با کفگیر میزد تو کمر اون یکی و من گفتم نزن تو کمرش و تو هم بزن توی پاش، از دستم ناراحته.

بهم گفت : تو هم از این طرفداری کن. من هیچ کسو ندارم. من نه خواهر دارم نه برادر نه پدر و مادر. من تنهام. تو هم طرف اینو بگیر." و اشکاش ریخت.

به خدا من اصلا نمیخواستم طرف اون کوچیکه رو بگیرم.

بعد هم که بابا اومد و وضعیت آروم شده بود با اینکه منو هم بدجوری زده بود رفتم پیشش که دلداریش بدم. ولی بهم گفت برو بیرون. ازت بدم میاد.

صبح هم بهش سلام کردم وجواب نداد.
    توی اینترنت هم یه عکس جالب دیدم و صداش کردم بیاد ببینه ولی بازم نیومد.

به خدا دیشب اصلا خوابم نبرد از فکرش.
    درکش میکنم. آخه مامانم با من هم همچین رفتاری داشت. منم دو سه سال پیش دیگه از خوب وبدن خسته شدم و زدم به یه دنده دیگه.
    مثلا سه سال و نیم پیش بود که بابام میخواست گوشی کوچیکه رو ازش بگیره چون افتاده بود تو کار دوست شدن با دخترا و ... اون موقع اون یکی برادرم دانشگاه بود. بابا داشت اون کوچیکه رو بدجور میزد. مامان رفت جلو بابا رو بگیره دست خودش شکست. بابا هم از دست مامان ناراحت بود و نیومد ببریمش اورژانس.
    من و همون برادرم مامانو بردیم. تو اورژانس دیدم آقا داره دوباره با دوست دخترش حرف میزنه و عین خیالش هم نیست. منم لجم گرفت و یه لگد آروم زدم تو ساق پاش و گفتم تو از رو نمیری.
    ایشون گرفتن منو تو اورژانس جلو مردم کتک زدن.مامان هم هیچی بهش نگفت.
    بعد هم نصفه شبی قهر کرد و رفت.
    ما آزانس گرفتیم که برگردیم خونه. نیومد سوار ماشین بشه.
    بعد که رفتیم خونه من رفتم بخوابم ولی داشتم زیر پتو گریه میکردم و همش بهش اس ام اس میدادم وزنگ میزدم که بیا خونه. ولی جواب نمیداد.
    یهو دیدم مامان خانمی تشریف آوردن و همه ی چراغای خونه رو روشن کرد و باداد و بیداد به من میگفت "اونو آواره کردی و خودت گرفتی خوابیدی؟ فکر کردی میذارم بخوابی؟ تا اون نیاد خونه هیچ کس حق نداره تو این خونه بخوابه.و... " پتو رو از روم برداشت و تشک رو هم از زیر تنم به زور بیرون میکشید بد و بیراه نثارم میکرد.

کلا مامان همیشه طرف اونو میگیره. من و این یکی برادرم هم که سعی میکنیم خوب باشیم همیشه همه بدبختیها سر ما میاد.
    بازم این برادرم تا حالا خوب دووم آورده. من که دو سه ساله دیگه کلا از نظر عاطفی از خانواده ام بریده ام و کلا زده ام به یه دنده دیگه.

- - - Updated - - -

ribbon
    خوب من هم تا بشه دخالت نمیکنم. ولی وقتی دارن همدیگه رو میکشن من که نمتونم دست رو دست بذارم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)