من فکر میکنم هیچکار نباید بکنی! تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن
هرچی باشه تو یه دختری هرچقدرم که بخوای جداشون کنی نمیشه، زورت نمیرسه نتیجه اش فقط اینه که خودتم کتک میخوری ، هرکدومشونم که فکر کنه تو با اونیکی بودی بیشتر عصبی و پرخاشگر میشه
البته من نمیدونم برخوردت بعد باهاشون چیه مثلا الان زده تو سرت بعداز دعوا چی کار میکنی
برخورد من تو مورد مشابه این بود که معمولا تا چند روز جوابشونو نمیدادم تا معذرت خواهی کنه به خاطر رفتارش میدونم قهر کردن درست نیست ولی چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسید ، فکر میکنم برای کارشون هیچ مجازاتی نیست ، درسته؟ نه از جانب تو ( برای رفتاری که باهات کردن) و نه مادر پدرت
الانم اینجور که به نظر میاد شما نتونستی دعوا رو متوقف کنی و وقتی پدرتون اومدن دعوا متوقف شده درسته؟
خب پس بیخودی خودت و عذاب نده
فقط اینکه الان میتونی این و به پدر مادرت و وقتی اونا هم هستن بگی که من تا حالا سعی کردم جداشون کنم ولی جز اینکه خودم کتک خوردم و حرف شنیدم هیچ فایده ای نداشته
من دیگه کاری به کارشون ندارم و البته فکر کنم یکم هم میتونی این حس مردونه شونو تحریک کنی که بگی وقتی دعوا میکنن مثل بچه های مثلا یکی دوساله رفتار میکنن یا یه چیزی مشابه این ( مردا از اینکه بچه خطاب بشن خیلی بدشون میاد گویا :d )
اگه میتونی بی تفاوت باشی مثلا صدای تلویزیون و ببر بالا و کارت و انجام بده
اگرم نمیتونی که برو تو اتاقت
اهان یه چیز دیگه اینکه فکر کنم وسایلی مثل چاقو و پیچ گوشی نباید دم دستشون باشه! میشه یه جایی باشه که دسترسی بهشون سخت باشه و مثلا در جواب اعتراض گفته بشه که شما وقتی دعوا میکنین عین بچه ها که نمیتونن حرف بزنن به جون هم میوفتین و وسیله به هم پرت میکنین ، این برا امنیت خودتونه!
جداگانه هم صحبت کردن در کنار این رفتارها جواب میده مثلا بعد از یه مدت برخورد سرد و سنگین بری بشینی تنهایی با هرکدومشون صحبت کنی،
نمیدونم این روش چه جوری جواب میده، حداقل برای ما جواب داد؛ الان نه کسی رو اونیکی دست بلند میکنه و کسی و میزنه و کمتر هم توهین میکنن به همدیگه

علاقه مندی ها (Bookmarks)