با حرف هایی که زدی شاید امید هایی باشه.
البته سجاد جان نمی خوام تو دلت رو خالی کنم اما صابون به شکمت نزن. به نظر من بهتر هستش که از همین الان خودت رو بیمه عاطفی کنی!! یعنی اینکه به اون دختر خانم اصلا دل نبند. چرا؟
چون ممکن هستش که در اینده با فرد دیگری اشنا بشه یا خواستگاری بیاد که اونها بپسندند. در این موقع وقتی به اون خانم علاقه زیاد یک طرفه پیدا کرده باشی، باعث میشه که ضربه روحی بخوری و نتونی به خوبی به کار و زندگیت برای مدت کوتاه یا زیادی ادامه بدی.
مادر ایشون اگر به شما مستقیم جواب رد نداده دلیل داره:
اولا در حال حاضر به شما جواب نسبی دادند( یعنی نه جواب مثبت نه جواب رد) چون دختر خانم می خواد به درسش ادامه بده.
دوما شما رو متاسفانه در اب نمک گذاشته اند که شما رو هم به عنوان یکی از خواستگار ها داشته باشند.
---------------
گفتی که می خوای در دانشگاه باهاش صحبت کنی؟ باهاش هم دانشکده یا هم دانشگاهی هستی؟
اگر نیستی بهتره اونجا با هاش صحبت نکنی. چون همکلاسی هاش یا هم دانشگاهی هاش متوجه شما می شوند. دختر ها نمی خواهند که تو دانشگاه سر زبان ها بیفتند. از طرفی خود دحتر خانم شاید دوست نداشته باشه کسی بیرون از دانشگاه بیاد و ابراز علاقه کنه. ممکن هستش با این کار حتی دید خانواده اش نسبت به شما هم عوض بشه.
اگر شماره تماس دختر خانم رو داری، بهش پیام بده یا تماس بگیر و بگو بهش که مادرتون گفت در اینده می تونم امیدوار به اشنایی بیشتر باشم. می خواستم نظر شما رو هم بدونم. ( متن صحبتت رو می تونی خودت عوض کنی اگر حرف های محترمانه و بهتر به ذهنت می رسه)
البته من فکر می کنم دختر خانم نمی تونند در این مقطع هم به شما جواب قطعی بدهند.
ولی ببین اگر اون دختر خانم بهت واقعا علاقه مند باشه، به هر بهانه یا روشی که شده بهت نزدیک میشه تا بیشتر باهات اشنا باشه. اگر جواب پیامت رو نداد، زیاد پیگیر قضیه نشو و بیمه عاطفی خودت رو کن!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)