sciگرامی ممنونم که بهم سر زدید.من هم باید تمرینات مشابه setayesh92.pooh و she رو انجام بدم؟
چند سوال دیگه
آیا تلاش کنم تا با همسرم گفتگو کنم؟یا باید حتما بعد از سپری کردن این تمرینات و گذروندن یه دوره مثلا چند ماهه اینکارو انجام بدم؟

همین امروز مدت طولانی همسرم پای کامپیوتر بود.من میدونم تو چه سایتهایی سیر میکنه اما به شیوه کاملا منفعلانه رفتم تو اتاق و شروع به کتاب خوندن کردم.البته نه به همین راحتی بعد از یک ربع گریه کردن...دیشب هم همین اتفاق افتاد.ایا این کارم درسته؟که فعلا به روی خودم نیارم؟ایا در این زمینه هم اقدامی انجام بدم؟
من هر بار تصمیم میگیرم برنامه ای بذارم و فقط به امورات خودم برسم دیدین همچین صحنه هایی منو کاملا بهم میریزه و انرژیمو میگیره.بعد از 2 سال هنوز برام عادی نشده.به اندازه روز اول ناراحت میشم.اون کار خلاف میکنه گریه و غصه و ناراحتیش مال منه.چرا؟؟؟
یه سوال دیگه طبق فرمایش شما اس ام اس و تلفن برای گفتگو مناسب نیستن.نامه نگاری چطور؟چون تو نامه نگاری بدلیل نبود شخص و نترسیدن از وقوع یه دعوا ناراحتی و دلخوری بهتر عنوان میشه(البته به عقیده من)
ضمن اینکه فرد خواننده کمتر از گفتگوی رو در رو احساس فشار میکنه و میتونه رو مطالب ذکر شده فکر کنه
بنظر شما درسته من برای شوهرم نامه بنویسم؟یا حتما باید بر کنم تا زمانی که تونستم جراتمندانه رفتار کنم باهاش حرف بزنم؟؟
ممنون میشم جوابمو بدین(میدونم با توجه به کمبود وقتتون چقدر بزرگواری میکنین و به ما سر میزنید)