سلام. من سعی کردم یه تاپیک تازه باز کنم و راهنمایی های آقای sci رو اونجا پشت سر هم و خلاصه بیارم. اما خوب از آب در نمی یومد و خیلی نکات از بین می رفت.
بنابراین دوباره به این تاپیک برگشتم و امیدوارم که بتونم همین رو ادامه بدم.
دوستان لطفن فقط در صورتی که سوالی مرتبط با موضوع مشاوره دارید بپرسید و پست های اضافی و نامربوط نگذارید. ممنونم.
.
.
سلام آقای sci، من سعی می کنم تمرین ها رو ادامه بدم اما زیاد موفق نبودم. باز هم دارم به سمت انفعال میرم. میخوام که همه چی آروم باشه بنابراین درخواست نمیکنم و نه نمیگم و حتی اشتباهاتم رو نمی نویسم!
.
آقای sci من دیروز دوباره حال خیلی بدی داشتم. نفرت، خستگی، به شوهرم و کارهاش و خانواده اش و ... فکر میکردم و تحمل دیدینش رو نداشتم. توی همون حال خواست که با هم باشیم. خیلی سختم بود ولی بعدش بهتر شدم. سعی کردم فکرم رو متوقف کنم و خودم رو شاد کنم. برای خودم موسیقی شاد گذاشتم و یه پیرهن خوب پوشیدم و ...
فکر می کنم شوهرم شاد بودن رو دوست نداره. آهنگ رو خاموش کرد و طبق معمول تلویزیون رو روشن کرد... ولی جدن فکر کنم همینقدر هم روی خودش تاثیر داشت. او نمیخنده مگر این که بخواد کسی رو مسخره کنه یا به مسخره بازی و اشتباه دیگران میخنده.
.
وقتی یه دوش گرفتن، یه پیرهن و عطر، یه کم آهنگ و یه خنده و رقص کوچیک تصنعی و زورکی می تونه شادی واقعی برام بیاره چرا اینکارو نمیکنم؟!
.
.
بعضی وقت ها ناامیدی وحشتناکی سراغم میاد. اگر توی اون شرایط مشکلی پیش بیاد دیگه نمی تونم آروم باشم! احساس بدبختی، اسیر شدن و ... این ها دیروز به خاطر این هم بود که دستورات شما رو اجرا نمیکنم.
.
قرصمو نمی خورم. به خودم نمیرسم. میوه و شیر نمی خورم. برای خودم هیچ کاری نمیکنم ...
.
1. بشقاب میوه رو از جلوی همسرم برداشتم.
2. بشقاب تخمه رو از جلوی شوهرم برداشتم.
3. بشقاب شام رو از جلوی شوهرم برداشتم.
4. براش آب ریختم بردم.
5. ... چرا همش دستور میده؟ من بیارم من ببرم؟منم خسته ام. من دیرتر از اون به خونه میرسم...
6. همه حقوقم رو بهش میدم.
7. راجع به پولی که کم داریم میدونم داره بهم دروغ میگه. ولی به روش نمیارم.
8. ...
.
.
از امروز دوباره توی دفتریادداشتم می نویسم. حواسم رو جمع می کنم. حرفم رو با جملات من و xyz می زنم و درخواست می کنم.
کاش جواب سوال های قبلی من رو میدادید... من به راحتی خودم رو فراموش می کنم... از این انفعال می ترسم ... از اینکه دوباره پرخاشگر بشم.
.
اگر کسی مراقب خودش نباشه چه کارش میشه کرد؟!!!![]()

منم خسته ام. من دیرتر از اون به خونه میرسم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)