به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 61
    عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام يوسف گمگشته جان شما شاغل هستيد؟

- - - Updated - - -

من با اين موضوعي كه شما مطرح كرديدكاملا به مشكل خوردم نمي دونم چكار كنم.وقتي فكر مي كني داري درست برخورد ميكني نتايجي حاصل ميشه كه انتظارش رو نداري دقيقا خلاف اون چيزي كه انتظارشو داشتي.

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    سلام یوسف گم گشته.شخصیت دخترها باهم فرق میکنه واین باعث میشه درجات اعتمادبه نفس اونهادرمحیطهایی که مردباشه فرق کنه.مثلا یه دختراینقد اعتمادبه نفس داره اگه مردی زیادسربه سرش بذاره بتونه قاطعانه رفتارکنه به احتمال زیاد این دختر در روابطش راحتتربرخوردمیکنه چون برای بدترین شرایطی که ازش نگرانه میتونه یافکرمیکنه میتونه کاری انجام بده ومستاصل ودرمانده نیست.امابه نظرم یکی از دلایل بالارفتن استرس دختریاپسر،درجاهایی مثل محیط کارمندی که مشکلی ازنظرعرف وعقل نداره اینه که دختریاپسر قبلا در ذهنش ازجنس مخالف یه فرد رؤیایی ساخته یک بت یا الهه .تا اینجادیدگاهش ازیک انسان باید تعدیل بشه،اما اگه روابط کم کم شکل نامعمول وحرفهای نگفته گرفت که نشه جلو جمع بیان کرد ودراین صورت قبلش استرسی اومد این اضطراب کاملادرست وبجاست و همون حیاست.

- - - Updated - - -

بعضی از دختریازنها شاید فکرکنند نتونن احساسات خودشون رو حتی در روابط معمولی با پسریامرد کنترل ومدیریت کنند.وپیامهای محافظه کارانه تری از ضمیر خودشون دریافت میکنن که به نظرم اینم بجاودرسته.شاید اوایل دوره کارمندی اینجوری باشن امابعداپختگی بیشتری پیدامیکنن یعنی ناخودآگاه کنترل احساسات دراونها قویتر ودرمحیط معمولی مثل جلسات کارمندی وغیره باتمرکزبیشتری کارمحوله روانجام میدن.به نظرم اولین ومهمترین کاراینه که سطوح مختلف روابط در ذهن ،تعریف بشه وسعی نکردازاون تخطی کرد.همچنین وقتی مردی دراین محیطها رفتاراش نامعمول ،عجیب وزیادی شوخی میکنه به نظرم دخترنباید به خاطر ترس از بافرهنگ نبودن وبی کلاس به نظراومدن اجازه بده کسی دربرابرش اینجوری کش وقوس بیاد. الگوی دخترخوب وپسرخوب (طبق هرم آبراهام مازلو)اینجانبایدبه کاربرود چون دختربه خاطر "خوب بودن"ازنظرجمع که میتونه تعاریف مختلفی داشته باشه ممکنه زیاد ازحیای دخترانه کوتاه بیاد وتمرکزاون برخوب بودن حتی میتونه تمرکزکاریش رو ضعیف کنه.
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

3. کاربر روبرو از پست مفید ammin تشکرکرده است .

roze sepid (سه شنبه 26 شهریور 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    سلام امين محترم
    ممنونم به خاطر پاسخهاي خوبتون.
    باتوجه به مثالهايي كه زدم وخودم رفتارامو در اون لحظه قبول دارم چون اجازه ندادم حرفامون غير از چهارچوب كار مربوطه باشه (ودر اينمورد ضررنكردم.بلكه مورد احترام بيشتري قرارگرفتم)اما ميخوام بدونم چطور مانع از ايجاد استرس در اون زمان بشم؟
    مجيد محترم گفتن وقتي ميري بانك يا نانوايي باز هم همينطوري؟
    بايد بگم بانك هم با مردها وپسرها همينطورم مگر اينكه حس كنم اون شخص خيلي به ادب ونزاكت اهميت ميده ورفتار معمولي داره وچشم توچشم نميشه.
    شايد اين نكته هم مهم باشه كه بگم پدرم اصلا اجازه نميداد ما بريم سوپر ماركت يا نانوايي يا هرجايي كه فروشنده مرد داره.ياخودش مارو ميبرد ويا با مامانم ميرفتيم.
    اون آدم مومني نبود حتي نماز نميخوند وكارهاي ضد ارزشي انجام ميداد(قمار ومشروب وبودن با زنها)اما نميزاشت ما به مرد همسايه سلام كنيم.اما هميشه واسه مامانم بهترين لوازم آرايشو ميخريد ومجبورش ميكردبيرون آرايش كنه.مامانم خيلي زيباست.
    منظورم از گفتن اين حرفا كارهاي ضدونقيض پدرم بود.
    شايد به خاطر همين من اينطورم.اما ميخوام فقط وفقط اين حس عجيب وغريبم كمتر بشه واينقدر اذيت نشم.

سلام صبوري عزيز.نه من شاغل نيستم.

5. کاربر روبرو از پست مفید roze sepid تشکرکرده است .

ammin (سه شنبه 26 شهریور 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    من مثال کارمندی رو فقط برای خلاصه نویسی و یک نمونه از محیط معقول گفتم. وقتی پسری به چشمت خیره بشه نگا چشماش نکن موقعی که مثلامجبوری حرف بزنی .اگه زیاد رفتارش عجیب بود اصلا لزومی نداره ازمغازش خرید کنی توی هرمرحله ازخرید پولتو بگیروبیابیرون نه تنها بی ادبی نیست که عین ادب هست...اماترسی که گفتی بواسطه حضوربیشتر دراجتماع کمترمیشه...
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

7. کاربر روبرو از پست مفید ammin تشکرکرده است .

roze sepid (سه شنبه 26 شهریور 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    شما با حرفاتون باعث شديد من خيلي راحتتر بشم.

خيلي ممنونم.

مثالهاتون از نگاه يك پسر خيلي بهم كمك كرد.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    سلام دوستاي خوبوهميشه همراهم
    انشاا...اين هفته ميرم كوهنوردي.
    به نظرتون اگر پسرا بهم اون حرفاي قبلو زدن بايد چطور باهاشون رفتار كنم؟مثل دفعه پيش بهشون توجه نكنم يا بايد حرفي بزنم كه ديگه تكرار نكنن؟يا اينكه كلا فكر كنم وجود ندارن؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    سطح
    39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    873

تشکرشده 1,282 در 361 پست

Array
    سلام. اول از همه امیدوارم جمعه خوبی داشته باشی. هوا کم کم داره سرد میشه. اگر به ارتفاعات بالا میری به لوازم کوهت یه کاپشن پولار هم اضافه کن.
    اگر کسی چیزی گفت کلا نشنیده بگیر. لازم نیست بنشونیش سر جاش. حتما نتیجه ، مطلوب نظر شما نمیشه و در نهایت دختر محجوب و با حیایی چون شما از دهان به دهان شدن با افراد سبک و بی شخصیت دچار رنجش خاطر میشه.
    یک مسئله رو فراموش نکن. چه شما مایل باشید و چه نه، گاهی پیش میاد که مخاطب افرادی قرار میگیرید که انحرافات اخلاقی دارند. و البته در جامعه ما کم نیستند. خوب در این مواقع گناه شما چیه؟ بنابر این هیچ وقت خودتون رو ملامت نکنید. سعی کنید بی تفاوت از کنار این افراد به سرعت دور شید. و به همون سرعت اثر صحبت و عملش رو در فکرتون از بین ببرید. در رابطه با نگاه. اگر شما زیبا باشید ! ( که تصور میکنم هستید.) طبیعیه که برای افراد سالم ، جذابیت سالم داشته باشید. مورد توجه قرارگرفتن زن. و توجه کردن به زیبایی از طرف مرد چیزیه که خدا در نهاد هر فردی قرار داده.توجه داشته باشید، هر نگاه و توجه ای به گناه آلوده نیست. همونطور که یک تابلو نقاشی یا تصویری از طبیعت برای لحظه ای نگاه من و شما رو بر خودش قفل میکنه صورت زیبایی هم میتونه توجه و متعاقبش تحسین افراد رو به همراه داشته باشه.
    موفق باشی خانم محترم.

11. 3 کاربر از پست مفید majid_k تشکرکرده اند .

roze sepid (چهارشنبه 27 شهریور 92), فرهنگ 27 (سه شنبه 26 شهریور 92), مهرااد (سه شنبه 26 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 02:46]
    سطح
    28
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 91 در 52 پست

Array
    این که در ارتباط با جنس مخالف هول میشی هیچ ربطی به چادر و مانتو و پوشش نداره .اعتماد به نفس از درون آدم ها میاد.در ضمن شما از قضاوت ونظر و دیدگاه مردم میترسی و احساس گناه میکنی که این هم به اعتماد به نفس پایینت برمیگرده و این برای من جالبه که مدام از دیگران میپرسی من چیکار کنم ؟چه حرفی بزنم ؟ چه رفتاری بکنم ؟هیچ کس نمیتونه به تو بگه چی برات خوبه یا بد. این جوابی که خودت باید بهش برسی و باید به رفتار و گفتار و اعمال خودت مطمئن باشی .اگر به خودت اطمینان داشتی حتی اگر تمام دنیا مخالف تو بودن به راهت ادامه می دادی. در ضمن از قضاوت کردن دیگران دست بکش و فکر نکن همه نظر و منظور دارن

13. 4 کاربر از پست مفید خانوم تشکرکرده اند .

majid_k (چهارشنبه 27 شهریور 92), roze sepid (چهارشنبه 27 شهریور 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 27 شهریور 92), violet (چهارشنبه 27 شهریور 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط majid_k نمایش پست ها
    سلام.سلام
    اول از همه امیدوارم جمعه خوبی داشته باشی. هوا کم کم داره سرد میشه. اگر به ارتفاعات بالا میری به لوازم کوهت یه کاپشن پولار هم اضافه کن.
    ممنون
    اگر کسی چیزی گفت کلا نشنیده بگیر. لازم نیست بنشونیش سر جاش. حتما نتیجه ، مطلوب نظر شما نمیشه و در نهایت دختر محجوب و با حیایی چون شما از دهان به دهان شدن با افراد سبک و بی شخصیت دچار رنجش خاطر میشه.
    یک مسئله رو فراموش نکن. چه شما مایل باشید و چه نه، گاهی پیش میاد که مخاطب افرادی قرار میگیرید که انحرافات اخلاقی دارند. و البته در جامعه ما کم نیستند. خوب در این مواقع گناه شما چیه؟ بنابر این هیچ وقت خودتون رو ملامت نکنید. سعی کنید بی تفاوت از کنار این افراد به سرعت دور شید. و به همون سرعت اثر صحبت و عملش رو در فکرتون از بین ببرید. در رابطه با نگاه. اگر شما زیبا باشید ! ( که تصور میکنم هستید.) طبیعیه که برای افراد سالم ، جذابیت سالم داشته باشید. مورد توجه قرارگرفتن زن. و توجه کردن به زیبایی از طرف مرد چیزیه که خدا در نهاد هر فردی قرار داده.توجه داشته باشید، هر نگاه و توجه ای به گناه آلوده نیست. همونطور که یک تابلو نقاشی یا تصویری از طبیعت برای لحظه ای نگاه من و شما رو بر خودش قفل میکنه صورت زیبایی هم میتونه توجه و متعاقبش تحسین افراد رو به همراه داشته باشه.
    موفق باشی خانم محترم.
    بله درسته.من بايد در بيشتر موارد بيتفاوت باشم.
    ممنونم به خاطر تحليل خوبي كه كرديد.

سلام
    نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم نمایش پست ها
    این که در ارتباط با جنس مخالف هول میشی هیچ ربطی به چادر و مانتو و پوشش نداره .اعتماد به نفس از درون آدم ها میاد.در ضمن شما از قضاوت ونظر و دیدگاه مردم میترسی و احساس گناه میکنی که این هم به اعتماد به نفس پایینت برمیگرده و این برای من جالبه که مدام از دیگران میپرسی من چیکار کنم ؟چه حرفی بزنم ؟ چه رفتاری بکنم ؟هیچ کس نمیتونه به تو بگه چی برات خوبه یا بد.
    ممنونم از اينكه به تاپيكم سر زديد ونظر با ارزشتونو گفتيد.

درسته بايد اعتماد به نفسمو قويتر كنم.
    اما من واسه اين حجاب ندارم كه فقط در نظر مردم خوب باشم چون اگر اينطور بود
    اصلا حجاب نداشتم.واسه اينكه حداقل اينقدر مورد انتقاد اطرافيانم قرار نميگرفتم.
    نميگم خيلي خوب وپاكم چون اصلا اينطور نيست.اگر پست آخر صفحه قبل اين تاپيكو بخونيد متوجه ميشيد چه وضعيتي دارم.

من از همه مشورت ميخوام چون ميخوام بدونم من درست فكر ميكنم يا اشتباه؟
    واسه اينكه قبلاتو شرايطي قرار گرفتم
    كه بايد مطمئن بشم اگر دوباره اينطور شد (كه 80 درصد ميدونم ممكنه دوباره اتفاق بيفته)با اعتماد به نفس بيشتري رفتار كنم.
    اگر از درستي كارم مطمئن باشم كمتر هل ميشم وراحتتر با مساله كنار ميام.
    وميتونم تو دلم بگم اون نميفهمه كه اينطور رفتار ميكنه.نه اينكه مثل قبل به رفتار خودم شك كنم.

این جوابی که خودت باید بهش برسی و باید به رفتار و گفتار و اعمال خودت مطمئن باشی .اگر به خودت اطمینان داشتی حتی اگر تمام دنیا مخالف تو بودن به راهت ادامه می دادی. در ضمن از قضاوت کردن دیگران دست بکش و فکر نکن همه نظر و منظور دارن
    با توجه به مثالهايي كه گفتم به نظرتون منظورشون خير بوده؟
    اگر بوده دوست دارم شما هم نظرتونو بگيد.

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    خانمی مشکل شما کاملا طبیعی است و لازم نیست آن را خیلی بزرگ تلقی کنی. حالا به توضیحاتم خوب دقت کن :

اولین مردی که دختری با او برخورد می کند پدر دختر است. اگر رابطه پدر و دختر و در سطح وسیع تر پدر با مادر و دیگر اعضای خانواده خوب و مطلوب باشد دختر در رابطه با جنس مخالف و حتی ازدواج بسیار موفق خواهد بود.
    متاسفانه پدر شما در این زمینه به هیچ وجه عملکرد خوبی نداشته است. کارهایی مثل مشروب و قمار و ... به شدت در کودکان احساس ناامنی ایجاد می کند و سلامت روان کودکان را به خطر می اندازد. همچنین ظاهرا پدر شما به نوعی مساله شخصی و زناشویی خود را به شما نشان داده است. ببین اینکه یک مرد دوست دارد همسرش زیبا باشد و ناز داشته باشد یک سطح پایین از مسایل جنسی بین زن و شوهر است. کودک نمی تواند به هیچ عنوان هیچ سطحی از این مسایل را درک و جذب کند و به شدت آسیب می بیند. حتی وقتی زن و شوهر حرف های عاشقانه به هم می زنند به اعصاب کودکانشان فشار می آید . برای همین بسیار تاکید می شود که این مسایل حتی در کوچکترین موردش باید کاملا از فرزندان پنهان باشد.
    پس شما از ناحیه پدر ( حتی اگر خودتان متوجهش نباشید ) حس ناامنی شدیدی را تجربه کرده اید و به مردان بی اعتماد شده اید. در واقع الگویی احساسی که از پدرتان در فکر شما ترسیم شده است حالا تعمیم داده شده به تمام مردان و برای همین است که اضطراب می گیرید.

حالا از شما می خواهم توضیح مفصلی راجع به کودکی خودتان ، رابطه خودتان و پدرتان ، رابطه پدر و مادرتان و شرایط حال حاضر خانواده بدهید. شما با این تالار آشنا هستید و می دانید باید به چه نکاتی اشاره کنید.

16. کاربر روبرو از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده است .

فرشته مهربان (چهارشنبه 27 شهریور 92)

صفحه 2 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)