واقا که خیلی مسخره بود...
یکی نیست بگه پسر خوب آقا اگه من گوش میدم بلند میشم میام به این خاطره که احترام میزارم نمیخوام حرمت شکسته بشه ...
به من اس ام اس میزنه حالم بده فلانه نمیتونم تحمل کنم دارم میمیرم و... وقتی رفتم خونشون برگشته لباساشو پوشیده من برم باشگاه ( حالا خوبه این موقع شب باشگاهی وجود نداره من اینقدر ساده نیستم آمار همه باشگاها محلمون رو دارم )میگم پس چرا به من پیام میزنی میگی تقصیر تو بوده اگه چیزی نیست چرا الکی منو وارد ماحجرا میکنی ، اگه اتفاق افتاده برات حتما یه کاری کردی یا صلاح نبوده من که جادوگر نیستم ورد بخونم این بلا سرت بیاد ( استغفرلا )
داشت تفره میرفت من سکوت کردم چون تنها اتفاقی که می افتاد این بود که کار بدتر میشد ، بعدش میگه من فقط دیشب حالم بد بود زیادم بد نبود امشب حالم خوبه
حالا موندم یا این اصن دختره رو دوست نداشته که حالش اینطوری بود یا اینکه اصن حرفاش دروغ بوده اخه من که دختره رو ندیدم اصلا شک دارم وجود داشته باشه یا نه
این دفه اولش نیست ، هر چند وقت یکبار اس ام اس میزنه به هر بهونه کتا جزوه یا درس یا فیلم و کامپیوتر منو میکشونه اونجا و خودشم سر یه بهونه ناز میکنه ، من نمیفهمم این کاراش برا چیه اخه چرا اینطوریه بدم میاد داره سو استفاده میکنه یا میخواد اینو بکوبه تو سر من که تو دوستم داریا تو دوستم داری ، احمقانه ترین کاری که کردم این بود که اون موقع گفتم دوسش دارم اما واقا اونطوری نبود فقط ی عشق کودکانه بود وقتی 17 سالم بود...
جواب اس ام اساشو ندم میگه بی احترامی میکنی ، اگه تو روش وایسم حرمتا رو میشکنم نمیخوام بابام با باباش به خاطر ما بد بشه همکار چندین سالن

علاقه مندی ها (Bookmarks)