خیلی خوشحالم که با این سایت آشنا شدم از شما دوست خوب هم ممنونم که زحمت میکشید و جواب میدین. البته من هم نقاط منفی دارم منظورم این نبود که فقط ایشون نقاط منفی دارند در باره نقاط منفی خودم هم با ایشون صحبت کردم نظرشون را طول مدت اشناییمون خواستم ایشون هم نقاط منفیشون کاملا اطلاع دارند و وقتی با هم صحبت میکنیم در این باره از من نظر هم میخوان که برای رفعش چی کار کنند البته بعضی وقتا هم میگه که خیلی سعی کردم ولی نمیتونم به نظرت چی کار کنم؟اینکه شما میگین سیاست خیلی خوبه که بیگین چه سیاستی؟؟؟؟ من نامزدم خیلی آرومه ولی اگر اتفاقی بیافته که عصبانی بشه برخوردش تند میشه که خودشم از این موضوع ناراحت میشه..... به نظر شما من تو این زمینه چی کار میتونم بکنم؟ متاسفانه من خودم هم این طوری هستم.... خیلی اروم هستم و خیلی کم پیش بیاد که به خاطر چیزی عصبانی بشم ولی وقتی عصبانی بشم خیلی تند میشم.... این نقطه ضعف من هم هست..... میخواستم کمک کنید بگیدهم برای رفع این مسئله در خودم و نامزدم چی کار باید بکنم؟؟؟یک سئوال دیگه هم اینکه شما میگین این نقاط را عمیق تر نشه من باید چی کار کنم... چه کاری در برابر نقاط ضعف یک شخص میتونه باعث عمیق تر شدنش بشه؟؟؟؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدین هم شما دوست خوب هم دیگر دوستان.ممنونم...این جا خیلی ها را دیدم که مشکل پیش اومده بعد میخوان مشکل را حل کنن میان اینجا و راهنمایی میخوان ولی از دوستان خوبم میخوام منو راهنمایی کنند تا هنوز برای من مشکلی پیش نیامده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)