سلام. دوست من 3ماه فرصت بسایر کوتاهیست واسه قضاوت! انقدر زود خسته نشین. اگه همه بخان از ازدواج انقدر زود خسته بشن که در کل به تعداد انگشتای دست و پا هم زوج باقی نمی مونه!!! در کل جایی می خوندم که معمولا ادمها بعد از یک سال و نیم به بعد تفاوتهای یکدیگر رو می پذیرن و به هم عادت می کنن!
تو همین یه دونه پستتون خیلی نکته هست:
- توقع زیاد شما از ازدواج:
قبل ازدواج زندگی مشترک رو بهترین زندگی و تولد دوباره ی میدونستم!!!!! چرا؟
باید بگم خیلی ازمشکلاتتون منشاش این توقع زیاد شماست! که با همین یه جمله شما اون رو خوب نشون دادین!
ازدواج هم قسمتی از زندگی ادمهاس با مشکلات خاصه خودش. نه کسی که ازدواج کرده خوشبخته نه کسی که نکرده بدبخت!
- احساس طلبی زیاد شما:
من توقع ام توی عشق و دوست داشتن زیاده آدمی با روحیه حساس و احساساتی هستم
..... مثل من به پام عشق بریزه!
خب دوست نازنین من ادمها با هم متفاوتن. همون طور که همسر شما از دید شما عجیبه شما هم از دید اون احتمالن عجیبین! مطمین باشین همون قدر که شما تو دوقتون خورده ایشونم خورده! چون احتمالن ایشون هم به دنبال ادم بیشتر عقل محوری بوده تا احساس محور j
معمولا وقتی یکی از زوجین طلب عشق زیادی داره در طرف دیگه حالت انزجار رخ می ده! یه جورایی بدش م یآد!
هر چیزی تعادلش خوبه! محبت بیش از حد دوتا اثر بد داره:1) توقع جبران ایجاد می کنه و آغازگر محبت رو سرخورده می کنه 2) در طرف مقابل حس وظیفه بودن رو ایجاد می کنه! یه جورایی دیگه محبته دیده نمیشه و از قالب لطف در می اد تبدیل میشه به حق و وظیفه
- احساس محور بودن بیش از حد شما
بخدا اگه خودکشی گناه نبود خودکشی میکردم که از این زندگی تلخ و سیاه راحت شم!
اون از اون طرف که ازدواج رو کاخ امال و ارزوهاتون می دید این از این طرف که می خاین خودکشی کنین! این عینک رو بردارین تا بهتر ببینین!
دوست نازنین یک کمس فرصت بده تازه سه ماه گدشته! شما واسه هر چیزی تو این دنیا باید هزینه کنیحالا واسه خوشبخت شدن هم باید زحمت بکشی! و چون خوشبختی خ هم گرانقیمته پس باید هزینه زیاد کنی: صبورتر باشی توقعت رو کمتر کنی تفاوتهاتون رو بپذیرین
- زندگی در گدشته
منظورم مورد قبلیتونه! به هر حال داستان تلخی بوده که تمام شده! اصلا معلوم نیست با اون خانم بودین چه مشکلاتی الان داشتین! جایی م یخوندم شباهت داشتن زوجین به هم دلیل تداوم بهتر زندگیشون نیست! بلکه خ مواقع خستگی دو طرف رو همراه داره!
- عدم قاطعیت شما:
دلم گرفته با اینکه دوسش دارم اما همیشه مقصر بوده و نبوده من رفتم وسط و آشتی کردیم حالا این کار من به جایی رسوندش که تبدیل به وظیفه شده
چرا وقتی مقصر نیستین شما عذرخاهی می کنین؟ چرا منفعلانه رفتار می کنین؟ چرا با کنترل نکردن احساساتتون
حقتون رو پایمال می کنین؟ رفتار ایشون انعکاسی از رفتار شماس. شما خودت داری اعتراف می کنی که این رو تبدیل به وظیفه کردی! یک یدوستان درست گفتن واقعا خانومها از مردانی که قاطعیت دارن خوششون می آد!
به ایشون خطوط قرمزتون رو یاد اوری کنین : مثلا احترام و فحاشی نکردن. ودر صورت تکرا قاطعانه برخورد کنین و رقتارتون رو سرسنگین کنین تا بفهمن که شما به هر قیمتی کوتاه نمی ای!
افرین. قوی باش. کوتاه نیا.
- - - Updated - - -
تازه یه خورده دقیق بشین می بینین که انچه افراد در واقعیت بدست می ارن دقیقا 180 درجه مخالف اون چیزی هست که در تخیلاتشون تصور می کردن. من مطمینم همسر شما نکات مثبتی داشتن که شما ایشون رو پسندیدین

علاقه مندی ها (Bookmarks)